Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[1.8.2] Pasiūlymai medikų darbui

Enrique_Quintero

Rekomenduojamas pranešimas

Spoiler

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Enrique_Quintero

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymąParašysiu apačioje.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Parašysiu apačioje

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Parašysiu apačioje.

 

1# DETALESNI ŽAIDĖJO BŪSENOS PRANEŠIMAI

Problema: Šiuo metu pagrindinis medikų galvos skausmas yra nebegaliojantys pranešimai, pavyzdžiui, praneša ,kad žaidėjas yra mirties būsenoje, medikas greitai (per 2-5 sec.) parašo /vaziuoju [ID] ,bet jam išmeta pranešimą ,kad žaidėjas nėra iškvietęs tarnybos, taip yra todėl ,nes žaidėjas miršta greičiau nei medikas priima pranešimą arba tą žaidėją kažkas prikelia. 

Sprendimas: Siūlau padaryti ,kad kai žaidėjas miršta arba yra prikeliamas, tai parašytu visiems medikams. Pavyzdžiui: (Žaidėjas Enrique_Quintero buvo atgaivintas žaidėjo Quintero_Enrique, pas jį vykti nebereikia.), (Žaidėjas Enrique_Quintero neišgyveno, iškvietimo priimti nebereikia). Taip medikai dirbs operatyviau ir nevažiuos į bereikšmius iškvietimus. 

2# DAUGIAU GALIMYBIŲ KOMANDINIAM DARBUI

Problema: Kai žaidėją kelia ne vienas ,o keli (2-3) medikai, atlygį už prikėlimą gauna tik tas kuris pirmas spėjo prikelt, o kiti taip pat dalyvave prikėlime negauna nieko. 

Sprendimas: Siūlau padaryti, kad atlygi už prikeliamą žaidėją gautu visi prikėlime dalyvaujantys medikai, tik tas kuris prikėlė pirmas. gautu daugiau, taip bus šiek tiek konkurencijos. Pavyzdžiui: Pirmas prikėlęs gauna 100-200e. visi kiti dalyvavę medikai po 20-50, manau tai padidins komandinį darbą medikų firmoje.

3# KOMANDA /KURVEZTI (ar kažkas panašaus)

Problema: Pasikrovus vaistinėlę į darbinę transporto priemonę ir padarius RR dingsta žymeklis, rodantis vaistinėlės atvežimo vietą, todėl reikia /sunaikinti darbinę, pasiimti naują, ir vėl imti kitą vaistinėlę.

Sprendimas: Siūlau medikams sukurti papildomą komandą, kurią suvedus medikui parodytų kur reikia nuvežti vaistinėlę. 

Alternatyva: Prisijungus į serverį ir įsėdus į darbine transporto priemonę kurioje yra vaistinėlė, medikui atsinaujintu žymeklis ir parodytu žemėlapyje kur reikia tą vaistinėlę nuvežti. 

4# KOMANDOS /MEDIKAS PATOBULINIMAS

Problema: Pasiūlius žaidėjui paslaugas su komanda /medikas [ID] neparašo ar tos paslaugos buvo pasiūlytos. 

Sprendimas: Pasiūlius žaidėjui paslaugas su komanda /medikas [ID], medikui į chatą parašytų pranešimą: (Pasiūlėte žaidėjui Quintero_Enrique medikų paslaugas), (Žaidėjas Quintero_Enrique atsisakė pirkti jūsų paslaugas).

5# LIMITUOTAS PARDUODAMŲ VAISTINĖLIŲ KIEKIS DARBINĖJE TR. PRIEMONĖJE

Įdėja: Padaryti medikų darbinėse mašinose bagažines. Sulimituoti parduodamų vaistinėlių žaidėjams talpą bagažinėje , padaryti vaistinėlių, parduodamų žaidėjams, pasikrovimą. Viskas vyktu maždaug taip: prisijungia medikas į serverį, nueina į garažą, pasiima darbinę, nuvažiuoja ant pickupo kur būtų galima pakrauti vaistinėles (reiktu sukurti atskira pickupa nuo paprastų vaistinėlių), pasikrauna vaistinėlių (pvz. max. 20) ir važiuoja dirbti. Kai visas vaistinėles išperka medikui parašo: (Tr. priemonėje nebėra vaistinėlių, pasikraukite jas garaže.). Jeigu darbinė tr. priemonė sprogsta, vaistinėlės susinaikina taip pat. Manau ,kad tai labiau padarytų šį darbą įdomesnį, labiau būtų saugomos tr. priemonės. 

PRIEŠ/UŽ, savo nuomonę ir pasiūlymus parašykite komentaruose. 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.