Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pabėgimas iš kalėjimo

Sieg_Heil

Rekomenduojamas pranešimas

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sieg_Heil

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

Siūlau padaryti pabėgimą iš kalėjimo ĮMANOMĄ. Žaidėjas patekęs į kalėjimą (Manau tik toks žaidėjas kuris sėdi kalėjime 1h ir daugiau) galėtų rašyti komandą /pabegimas, tuomet atsirastų checkpointai rodantys žaidėjui kur yra pabėgimui skirtas kelias iš kalėjimo (Pvz. per tvorą ar kitokiais būdais) Žaidėjui pabėgus iš kalėjimo (t.y esant kitoje kalėjimo tvoros pusėje) visai teisėsaugai būtų pranešama apie bėglį ir teisėsauga privalėtų bėglį pagauti per tam tikrą skirtą logišką laiką, to nepadarius kalinys įvykdo pabėgimą ir jis tampa nebe nusikaltėliu, jam anuliuojasi visas kaltumas. Jei nusikaltėlis yra pagaunamas, jam automatiškai dasidėtų 30min (arba daugiau) laiko kalėjime, taip būtų sukuriama rizika vykdant pabėgimą, būtų verta pagalvoti prieš bėgant. Taip pat būtų įdėja ir naujam pasiekimui /pasiekimai, tai būtų "Pabėgti iš kalėjimo"

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:

Manau tikrai būtų įdomiau, realistiškiau, ir kaliniams ir teisėsaugai būtų daugiau veiksmo, įdomiau žaisti.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
On 8/30/2017 at 0:46 AM, Rokas_Angliz said:

Prieš. Nelabai logiška idėja, galvoji, jog policijos pareigūnai nebūtų tam pasiruošę? Viena tr.priemonė, du pareigūnai ir 100% sučiupimas.

Galėčiau tau prieštarauti, jug galima paprašyti draugų pagalbos, o būnant gaujiniu tai visos gaujos, kad palauktu taves prie vartų su automobiliu ir pnš. Čia galima daug ką prigalvot ir priburti, bet realiai nemanau, kad kas apsiims tai daryti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

UŽŽ, tikrai gera idėja, dabar jokio veiksmo nebeliko, kai nebeliko surenos ir nortenos, tai šis dalykas suteiktu minimalu veiksma, bet vis dėl to šis tas nei nieko.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.