Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Dany_Winston

Rekomenduojamas pranešimas

Aš ne prie ko, bet Šeip visi seniau irgi taip rašydavo, ir niekas už tai papeikimų nerašydavo. Niekam tikrai nepasimaišė tos kelios "D" raidės, gali net Nerašyt tokių papeikimų, per tave jau žmonės bijos pirkt vipą nes nebegalės jau greitai parašyti "/v Sveiki 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
37 minutes prieš, Džeris_Nežinau rašė:

Uzlagino klaviatura ciuvakui. O pagal tave cj net nebegalima /vc bus naudotis

Geriausia atmaske kokia girdėjau per šiandien :D Ar aš sakiau, kad /vc nebus galima naudotis? Neprikurinek ir neskleisk savo melagingų teorijų. Jeigu nemokat perskaityt taisyklių ir elgtis su VIP privilegijomis kaip pridera, tai čia jau ne mano problema, darau viską ką leidžia taisyklės ir T. prižiūrėtojai, nori daryt nesamones, keiktis, floodint belekaip? Prašyk savininko, gal pakeis taisykles, o va tada ir aš nustosiu jus mutint. Bet iki tol, mano nickas dar ilgai rodysis mute/papeikimu skiltyje.

 

Labanakt. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

VIP narys nubaustas.

Nusiraminkite, niekas jums tikrai neuždraus įsigyti bei naudotis norimomis privilegijomis, tiesiog turime laikytis taisyklių norėdami palaikyti bent minimalią tvarką viešuosiuose chat'uose ir aplamai - serveryje. Dažnai žaidėjai pažeidinėja VIP taisykles: skelbdami skelbimus bei naudodami necenzūrinę leksiką/įžeidinėjimus, tarsi to būtų maža, dar ir išsidirbinėti ar teršti chat'us pradėsite sudarydami prastą įvaizdį žaidėjams, juolab naujokams. Nebūtina "floodinti" ar rašyti "litanijom" tas ';D' raides, parašote keletą ir to visiškai pakanka, kam reikia rašyti begales? Daugelis jūsų yra patyrę žaidėjai, tad jūs esate pavyzdys naujokams, žinote kas galima, o kas ne, bet kartais vis vien laužote taisykles, todėl tokiu atveju privalome imtis atitinkamų veiksmų, jūsų pačių labui. Būkite budrūs ir pasimokykite iš padarytų klaidų, visiems jų pasitaiko, bet nevalia sustoti, privalote eiti toliau ir siekti užsibrėžtų tikslų bei tobulėjimo - linkiu viso ko geriausio!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.