Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Electric_New atsiliepimas apie projektą

Electric_New

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki, kaip daugelis senbuvių taip ir aš nusprendžiau parašyti savo atsiliepimą šiam projektui. Tikriausiai dabar visi pagalvojo, cmon... Koks tu senbuvis, matau tave pirmą kartą ir daug panašaus stiliaus komentarus. Noriu tokių žmonių miniai pasakyti, kad taip... Aš esu šio projekto senbuvis, kadangi forume (tinklapyje) užsiregistravau December 20, 2014, o serveryje žaidžiu nuo pat jo starto. Daugelis gali manęs nežinoti, kadangi aš ilgai šiame projekte nežaidžiau, kadangi kažkaip nebuvo didelio noro žaisti šį žaidimą bei šitą serverį, todėl truputi pažaidęs aš apskritai nežaidžiau "SA:MP" žaidimą. Bet noriu išsakyti savo nuomonė, noriu galbūt pasakyti kokie laikai man labiau patiko: Seni, nauji. Apie šitą projektą aš sužinojau "Supergames" puslapyje. Pamačiau ten aprašymą šio projekto ir iš pradžių pagalvojau, kad kaip ir daugelis projektų jis greitai užsidarys, nes kiekvieną dieną teko matyti "rimtus" projektus, kurie savaitės bėgyje užsidarydavo, bet pamatęs šio projekto komandos narius aš buvau apšalęs. Kadangi žinojau, kad @Aivaras yra kūrybingas žmogus, kuris moka skriptinti ir gali padaryti daug gerų sistemų. Kadangi prisiminiau jo seną gerą projektą, kurio pavadinimo neatskleisiu, nes ir taip daugelis jį žino. Pamatęs, kad antras komandos narys - Mafijos_Tėvas ( @Rokas ) supratau, kad šis projektas bus vienas geriausias Lietuvoje, kadangi mačiau jo darbą ryžyne, mačiau ten jo galimybės, žinojau, kad paskui jį ateis daugybė žmonių, nes jis yra gerbiamas žmogus.
Kaip ir sakiau ilgai šiame projekte po starto nežaidžiau, galbūt kelis mėnesius, bet per tokį trumpą laiką aš jau susidariau nuomonė apie serverį. Labiausiai naujoko atžvilgiu man patiko, kad serveryje buvo daug veiklos, tik užsiregistravus jau turėjau veiklos - vykdyti misijas, patiko misijų sistema, kadangi jį buvo išskirtinė, kituose projektuose reikia rašyti /misijos ir jas nuobodžiai vykdyti, o čia viskas kitaip, kitas lygis. Svarbiausia palikti gerą pirmą įspūdį norint pritraukti žaidėjų dėmesį, jums tai pavyko. Žinoma kaip ir visi projektai taip ir jūs per startą turėjote spragų, labiausiai kas nepatiko starto metų, kad aš nuėjęs į "Naftos Platformą" negalėjau dirbti, nes ten buvo bugas, kuris neleido dirbti, turėjau didelį norą užsidirbti pinigų, bet per tą bugą aš jos tik praradau ir pajutau didelį nusivylimą. Starto metų Savininkai išrinko tinkamą komandą, kadangi kiekvienas administratorius stengėsi padėti kiekvienam, bet žinoma, kad kiekvienam padėti neįmanoma, bet daugelis žaidėjų susilaukė laukiamos pagalbos. Labiausiai patiko, kad savininkai idėjo daug pastangų į šitą projektą. Tik atsiradus bugui iš karto stengėsi jį sutaisyti, kad žaidėjams būtų kuo kokybiškesnis žaidimas. Noriu padėkoti ne tik savininkams, bet visai komandai: Architektui, Grafikos dizaineriui ir daug kitiems, nes jeigu jų nebūtų, dabar nepamatytumėme tokio sick rezultato. Taip pat šiame serveryje žaidžiau dėl to, kad čia žaidė daug mano pažįstamų, su kuriais mačiau daug šilto bei šalto, kiekvienas praėjome didelį kelią "SA:MP" žaidime. Dabar norėčiau išvardyti savo draugus, su kuriais žaidžiau visą šitą laiką, su daugeliais dabar nebendrauju, nes kaip žinote: "Ne visi žmonės gavę karūną - išlieka žmogumi" kas tikrai liūdna. Norėčiau padėkoti šiems žmonėms už smagų žaidimą: @Deivis_Fuksas, @Jim_Miller, @Lukas_Markeris, @Pofka_Srd, @Dvl Gang, @Forever_Young ir daug kitų žmonių, kurių jau neprisimenu.
Žinoma, kad norėjau žaisti šitą projektą dėl to, kad čia nėra korupcijos, kiek teko žaisti įvairiuose projektuose tai ten į pareigas imdavo tik savus, o žaidėjai, kurie nėra žinomi, nieko galėjo net nesitikėti, nes visi perspektyvus nauji žaidėjai buvo nustumti ir jie visi liko kaip pelės po šluota. Kai pamačiau, kad šiame projekte DP (Direktorių Prižiūrėtojas) @Marko_Escobar aš apsidžiaugiau, kadangi žinojau šio žmogaus galimybės, žinojau, kad jis išrinks tinkamus direktorius, kurie išmano savo darbą, o ne korupcijos vergus. Labai gerbiu žmones, kurie renkasi ne savo draugus, o žmonės, kurie yra iš tikrųjų nusipelnė savo pareigų. Iš šio žmogaus išmokau daugybė dalykų, būtent jis ryžynė analizuodamas mano anketas davė man žinoti savo klaidas ir davė progą tobulėti.
Mano pirmos pareigose šiame projekte buvo - Mechanikų firmos prižiūrėtojas pas - @Arbuzu_Fabrikas, tuo metu pas jį buvo pavaduotojas slapyvardžiu - @Ananasu_Fabrikas, tai buvo menkos pareigos, bet šios firmos direktorius mane motyvavo, jie man pasakė: "Aš žinau, kad tu daug ką gali" ir šie žodžiai mane motyvavo ir leido man patobulėti, žinoti, kad aš irgi galiu pasiekti aukštų pareigų. Tuo metu aš nesitikėjau gauti aukštų pareigų, kadangi aš buvau trylikametis (13) vaikas, kuris dar daug ko nežinojo, turėjau kitokį mąstymą negu dabar. Dabartinis mano tikslas tai gauti - Direktorių, Moderatorių, nes aš žinau, kad susitvarkyčiau su šiomis pareigomis. 
Pabaigoje noriu pridurti, kad šitas serveris yra vienas unikaliausių Lietuvos rinkoje ir tikiuosi, kad Savininku vaizduotės lakios ir jie sukurs dar daugybė įdomių sistemų. Tikiu, kad vieną dieną šis projektas sulauks dar daugiau žaidėjų, nors ir dabar serveris turi pakankamai žaidėjų kiekio, bet ateityje bus tikrai žymiai daugiau žmonių, svarbiausia daryti viską kokybiškai. Šiame projekte susiradau daug naujų draugų (pažįstamų), kurios aš gerbiu, kadangi jeigu ne jie šis projektas nebūtų man buvęs toks įdomus. Iš visos širdies linkiu daug naujų vaisiu šiam projektui. Į savo iškeltą klausimą: Kurie laikai geresnį seni ar nauji aš atsakyti negaliu, kadangi tiek seniau, tiek dabar viskas yra puiku.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.