Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Nauji veidai medikų firmos valdžioje.

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Po neblogos pertraukos pasirodo dar vieni rinkimų rezultatai, tikėjausi, iš tikrųjų, jog po tokio laikotarpio konkurencija rinkimuose bus tikrai stipri ir teks neblogai pasukti galvą kuris iš kandidatų yra verčiausias tapti direktoriumi, tikėjausi ir labai didėlio kandidatų skaičiaus, bet šįkart sulaukiau tik 8 kandidatūrų. Buvo ir vienas gudrus kandidatas, kuris pamatęs taksi direktoriaus rinkimus „atšaukė“ savo kandidatūrą į medikų vadovo pareigas ir nubėgo ten, galbūt tikėjosi, kad bus palankesnės galimybės, mažesnė konkurencija, bet pasakysiu iš anksto – tavo taktika nepasiteisino. Nepaisant mažoko kandidatų skaičiaus, kandidatai, kurie atitiko bent minimalius reikalavimus ir pateko į 2-ąjį rinkimų etapą yra šie: Electric_New, Gustis_Gustisss ir Steve_Stanley.

 

Pradėsime nuo Steve_Stanley, kuris rodo šiokį tokį progresą, bet kol kas jo dar yra per mažai. Pradžiai laiškas – viskas jame tvarkoje, rašyt ir dėstyti mintis moki, taip sakė tavo mokytoja, tą patį dabar sakau ir aš, vienintelis minusas laiške – idėjos, jų yra, tačiau labai abejoju jų nauda, kad ir pavyzdžiui „viešas žmogaus pasisakymas“ iš savo nekuklios direktoriavimo patirties galiu drąsiai teigt, kad toks dalykas tikrai nebus aktyviai naudojamas, o ir pati idėja vargiai pakeltų susidomėjimo lygį tavąja firma, nu tikrai nebūna taip, kad bičas pamato tokią temą ir galvoja: „o, viešas pasisakymas, privalau būtinai užpildyt į medikus“ Apie tavo veiklą serveryje, bendravimo įgūdžius kažko per daug pakomentuoti negalėčiau – anksčiau nieko prasmingo neveikei, dabar serveryje išvis nežaidi, aš suprantu, kad gavus pareigas aktyvumas žymiai padidėtų, bet ar ilgai jis toks išliktų, kai serveryje be direktoriavimo niekas tavęs nedomintų? Toliau eina Electric_New ir Gustis_Gustisss, abu savotiški naujokai, nors ir egzistuoja jų forumo paskyros nuo 2014 metų, dėl ko gali kilti pagunda išdidžiai save priskirti prie senbuvių, visgi aktyviai žaidžiančius, tiek vieną, tiek kitą, užmatau tik pastaruoju metu, tad sorry, bet man, kaip tikrajam šio projekto senbuviui, jūs kol kas esat naujokai. Abiejų laiškai neblogi, beveik viskas yra taip, kaip ir aš noriu, tačiau su idėjomis – nekas. Vienas siūlo visai įdomią koeficiento sistemą, tačiau ties ja jo idėjų sąrašas ir baigiasi, kitas jų turi daugiau, netgi viena įdomesnė yra, bet vėlgi, norint nustebinti tiek mane, tiek buvusią medikų valdžią – teks dar nemažai prigimdyt jau esant pareigose. Per daug nešvaistant laiko, kadangi dar laukia taksi rinkimai ir keletas panašaus stambumo darbų, skelbiu naująjį direktorių: su nežymia persvara rinkimus laimi Electric_New, jo kandidatūroje mačiau didesnį pasitikėjimą savimi, daugiau pastangų, noro, tad belieka tikėtis, jog sprendimas pasiteisins ir medikai bus tokiame pačiame lygmenyje, kokiame buvo iki šiol.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dėkoju už analizę. Taip supratau, kad man koją pakišo idėjos ir nežaidimas serveryje :lol: (Supranti, tas kaifas, kai tavo pc pavelka visus žaidimus, ahh) Gl Elektrikui, junk mase ant 220w ir į trasą :]

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nusivažiavo žalioji pusė, visiškai nėbėra kam pretenduoti į Direktoriaus kėdes, senbūviai ir patirties vadovavime turintys ( ar šiaip galvą ant pečių ( nestumiu ant kandidatų )) sėdi visokiuose stulpuose kas visiškai varžo mėgautis žaidimu ir praleisti laisvą laiką šiame 'puikiame' serveryje, džiaugiuosi už Elektriką, senas pažįstamas, pavaduotoją pažadėsi - ateisiu. 

gratz nico, best dpp

 

dvl gang zinomas kaip gppp

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.