Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Įdėja kaip išgyventi skurdėms žmonėms!

Apex_Sprite

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Apex_Sprite

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Noriu pasiulyti, kad serveryje atsirastu depozitas, kad ji galima būtu surinkinėt ir už kiekviena surinkta kieki gauni kažkiek eurų.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau, kad tesiog žmonėms patiktu ši įdėja, žmones gal nebus tokie skurdus kaip dabar.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)4985e3ab1320f011879173fd57b89ead404.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš esu prieš. Nemanau, kad serveryje reikia įgyvendinti būtent šią idėją su "depozitu". Naujokams tai tikrai nepravers, ar skurdiems žmonėms. Serveryje egzistuoja GreenSide gamykla, kurioje gali lengvai užsidirbti pinigų pirmajai mašinai, bei pragyvenimui.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Žmonės, rašot bile rašyt. Yra tam gamykla, naftos platformos ir kiti darbai. Kam kurt kažkokią nesamonę, jei tik 9% žaidėjų tai naudos. Pirma sužinokit kas serveryje egzistuoja, tada jau kažką galvokit. Bereikalingas laiko gaišinimas administracijai. Aš esu prieš.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas vakaras, kam vakaras. Grįžtant prie ''depozito'', Alex'as Sprite'as paminėjo žodžius ''skurdūs'' kiti sako ''naujokams''... Bet nei taip nei taip negali būti. Pirmas dalykas, skurdūs skurdiems nelygu, aš galiu būti skurdus tik su 1 mašina ir vos keliais tūkstantukais eurų kišenėj, o ta mašina ten kokia tampa ar kažkas panašaus, bet aš galiu būti skurdžius ir su infernus, tokiu gan lievoku, ten maždaug be tune, kišenėj 50 k +-. Tai ką mes čia galim pavadint/išreikšt ''skurdas''? Visa tai kažkiek priklauso nuo žmogaus XP. aš būsiu 1 mln. xp turėsiu ir turėsiu tik sultan palaikį... Čia tikrai yra skurdas, bet aš turiu 1 k xp. ir turiu tampa/pinigų, ir jis pagal savo xp normaliai atrodo, taigi norėčiau pabrėžti savo raktinius žodžius ''skurdumai'', taigi tas vadinamas ''skurdas'' labiausiai priklauso nuo to, kokia žmogaus galvoje tūnoje mintis apie save. Kiti labai gi save nužemina, kiti paaukština, sako oi aš čia turiu visko, o pasirodo šaldytuve NET žiurkė pasikorusi iš bado, tai suprantat, NUSIPEZATE. ŽIAURIAI. BAISIAI. Na dabar baigiu apie skurdumą žaidėjams šiek tiek apsipratusiems GS. Dabar einu prie to, kad sako ''depozitas'' padės naujokams. Pirmas dalykas, yra GS gamykla, darbai, tai vien jau iš šito galima kelis tūkstančius užsikalt. Bet, jeigu naujokas protingas, kaip aš vadinu tokius ''nelegalius darbelius'' galima atlikinėt, kuriuos atlikinėja NET žaidėjai turintys daug XP. Kas per darbeliai? RIDOS KELIMAS. Tačiau visa tai sugadina tokie dalykai, kurių NIEKAS,NIEKADA, GYVENIME NEIŠTAISYS, tai yra Kauliukai/pasitikėjimas. Kauliukai - per juos galima viską praloštis. Pasitikėjimas - negi dabar kiti duos savo infernus full tune 0 daužtumo naujokui kelt ridą. Taip, kad yra gamykla ir sočiai. Viskas, apgalvokite ką rašote kitą kartą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.