Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Prisistatau Mantas_Verone

Mantas_Verone

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki, visi noriu prisistatyti, prisistatymas atnaujintas nuo A iki Z!

2015.07.01

 

*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mantas_Verone

*Jūsų Vardas realybėje : Mantas.

*Jūsų amžius : 16 metų.

*Miestas iš kurio esate : Realiai tai net nesuprantu iš kur esu.. ( :D) Gimiau Palangoj, augau šiek tiek ten, tada išsikraustėm į Vilnių, pradines klases, ir 5,6,7,8-as klases baigiau ten, tada grįžom į Palangą dėl visokių priežasčių, mano kaltės, ir dabar jau vėl Palangoje baigiau 9 klasę (tiksliau taip dar ir nebaigiau, liko išsitaisyt ten kelias pamokas:D). Vienu žodžiu, gimiau Palangoj, augau Vilniuj.

*Jūsų kontaktiniai duomenys : Dėl kontaktinių duomenų, tai tiems kam reikia turi, o kas neturi ir reikia, gali paklausti, ar per TS, ar forume asmenine žinute ir kokiais tik nori būdais, paklaus privačiai.

*Jūsų charakterio bruožai : Damn.. Charakteris mano kaip chameleonas, kai reikia būnu rimtas ir susikaupęs, tiesiog susikoncentravęs į vieną tašką ar darbą, darau jį ir šlifuoju tol, kol pasieksiu blizgesį, turėjau omeny, kad tą ką pradedu, visada noriu užbaigti kuo geriau. Esu darbštus, darau viską kuo nuosekliau, kad tai eitų į naudą. Dažnai pasikliauju savimi, nei kitų patarimais, į patarimus LABAI kreipiu dėmesį, tik stengiuosi tuos patarimus perkeisti savaip, pakoreguoti ir t.t, padarau savaip - bet tuom bandau padaryti, kad gautusi geriau nei turėjo. Mėgstu dirbti, bet mėgstu ir patinginiauti kartais, vienu žodžiu esu darbingas ( :D). Esu įtin linksmas, į viską žiūriu labai pozityviai, negalvoju kas nutiko vakar, ar nutiks rytoj, gyvenu šiandien, ir stengiuosi gyvent kuo linksmiau, esu linksmas žmogus, neieškantis žodžių kišenėje, užsispyręs ir daug daug kitų savybių, kurias pabendravę galit pamatyti. Tiek.

*Jūsų pomėgiai : Na žodis pomėgis, tai tai kas tau patinka, o man patinka tikrai žiauriai daug kas.. Kovos menai, naktiniai pasivaikščiojimai po rajoną ar pnš, filmai vakarais, siaubekai naktimis, vasara, vasaros rytas balkone:D, daug turiu pomėgių tikrai, kad ir sampas, neatsibodęs kolkas, linksma palošt. Vistiek didžiausia aistra ir užsispyrimą jaučiu kovos menams, apie kuriuos aprašysiu punkte kuris vienu laipteliu žemiau..

*Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Kovos menai, nuo pat vaikystės žiūrėdavau 'EuroSport' man rodos kanalas buvo, ir dažnai po mokyklos pareidavau ir rodydavo boksą, muay-thai, mma, ir visokias kitokias muštynes, apie kurias aš net nenutuokiau, kas tai per pavadinimai, pradėjęs eiti i pradines klases, puikiai pamenu, kad kartą į mėnesį paprašydavau mamos, kad leistų lankyti treniruotes tas ir t.t, o ji vis 'Ne, ten gi nosys lūžta, būsi sulaužytas..aš nenoriu traumuoto vaiko.." ir taip toliau, manau ir jums taip yra sake?;D Aš pagalvojau apie tai ir šiek tiek išsigandau, baiges pradinę, šiek tiek jau buvau vyresnis (vaikas vistiek) bet galva jau visai kitaip mastė ir tiesiog užsidegiau, kad noriu to ir viskas! Išzyziau tėčiui, kad leistų, nors jam net zyst nereikėjo, sako nekreipk dėmesio ką ta mama šneka, puikiai pamenu šiuos žodžius, užsirašiau bijau suklyst ar 6-oje ar 7-oje klasėje į MMA, Vilniuje 'Valetudo' akademijoje, pirmoje treniruotėje turbūt kaip ir visiems daugiausia įspūdžių.. čia neišsiplėsiu, praėjus kelioms savaitėms po tu pratimų visokių ir t.t prasidėjo sparingai (mokomoji/lavinamoji kova ringe su priešininku), gavau malkų tai nesveikai.. atidaužė kai obolį, bet laimė buvo ta kad ir jam kelis kart sudaviau, po to vis mokiaus mokiaus mokiaus, tada turnyrai po miestus, praėjus daugiau nei pusmečiui po įtemptų treniruočių, tikrai mačiau savo didelį progresą, (pasigirsiu varžybose 2-vietą paėmiau :P) manau nesvarbu kokia sporto šaka, pirmos varžybos visada sukelia didžiausią baimę.. Bijojau drebėjau, bet viskas normaliai ir privedė prie pergalės.. Praėjus dviems metams treniruočių, teko išsikraustyti į Palangą ir atsisveikinti su Valetudo akademija, Palangoje ieškojau irgi panašaus užsiėmimo, ir dabar jau vieneri metai treniruojuosi bokso/K1 klube "Žveris Gym". Vienu žodžiu, pavargo pirštai.

*Ar turite merginą/vaikiną? : Nebe. Ir apie tokius dalykus, nemanau kad čia kalbėt reikia.

*Ar turite brolių arba seserų?  : Ir brolį, ir sesę, abu mažiukai, brolis 1-ą klasę užbaigė, sesė dar net neina.

*Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Taip, turiu pitbulį, tinkamose rankose pitbuliai yra nuostabūs šunys, gers šunėkas, tik užeina jam tai nuoskaudos kažkokios, tai meilės priepoliai:D, bet taip tai labai myliu tiek jį, tiek šeip esu Eisas Ventūra, gyvūnų mylėtojas :lol:

*Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Apie GreenSide serverį tai visas vieno gerai visiems žinomo projekto (LM^) teamspeak'as šnibždesiais skambėjo, va čia atsidarys projektas, nesveikas, ten Tėvas savininkas, mapp darbai, ten vienu žodžiu eko degalinės ir visokios kitokios pagundos, ir visi tik laukėm laukėm, eina sau greičiau atsidarytų, nu emocijos belekokios buvo laukiant projekto.

*Ko siekiate realiame pasaulyje? : Šeip tai net nežinau dar.. Baigiau dar tik 9 klasę, nežinau. Kolkas apie nieką nemastau.

*Ko siekiate mūsų serveryje? : Taksi direktoriaus, aš labai jo noriu dar kartą, amžinas taksistas esu tai..

*Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje : Kad čia daug visko įdomaus, patinka kai vėliomis naktimis su kokiais Marko, White'u ir Ryčiu, atspawnina mašinas marko su whitu ir varom, tai skraidyt ant stogų, fotkinamės ;D, nu tiesiog linksmai leisti laiką. Daug čia įdomybių buvo, bet manau kaip ir kiekvienam dabar žaidžiančiam žaidėjui, pačios geriausios akimirkos yra naujoko, kai esi naujokas, be jokių vipų, adminų, pareigų ir t.t, kai tik pradedi žaist, nežinai nuo ko pradėti, varai ieškai ten to ir to, taupai pinigus, kiekvienas centas brangus.

*Ir galiausiai jūsų nuotrauka [Privaloma] :

ef0f6f3a72462c20df11c6a9e5cc0c9b146.jpg

Redaguota Mantas_Verone

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas :D Pagaliau padariai prisistatymo to ir laukiau, sėkmės projekte.

Sveikas, o kodėl gi taip laukei?  :lol:  tau taip pat sėkmės!

 

Matytas veidas varžybų laimėtojas tikrai sėkmės tau jai kada nors pagalbos reiks sakyk mėginsim kažką o taip tai tikrai linkiu sėkmės šitame serve ir realiame gyvenime!!!

Malonu, kad esu pastebėtas realiam gyvenime, tau taip pat linkiu sėkmės!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas malonu susipažinti sėkmės tau :)

 

Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už

Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas;

 

Redaguota Rytis_Bit

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, malonu susipažinti. Sėkmės žaidime bei gyvenime.

 

Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už

Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas

Redaguota Rytis_Bit

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.