Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Mechanikų direktoriaus rinkimai: ar išlaikysime kartelę tokiame pačiame aukštyje?

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

"Visi mano kad aš toks neprotingas, kad net nemoku užpildyti i Direktorių atrankas, bet aš jiems parodysiu, kad aš galiu gauti Direktorių"


Už dabartinį orą lauke blogesni gali būti tik šie rinkimai, kuriuose kiekybė į vienus vartus sudaužė kokybę ir peržvelgęs papildomas kandidatūras, kurių sulaukiau kai atranka buvo pratęsta, supratau, kad pakartotinė atranka tik dar labiau padidins nepotencialių kandidatūrų skaičių, tad nusprendžiau bereikalingai nešvaistyti laiko ir analizuoti tai, kas jau yra. Išviso šiuose rinkimuose sulaukiau 16 kandidatūrų, tarp kuriu buvo ir 3 bičai, kurie neseniai gavo rcon‘us už pinigų buginimą dirbant mechanikuose – kaip susitvarkytumėt su dešimtimis darbuotojų, jei su savo galva nesusitvarkot? Iš likusiųjų 13-os, nes tų trijų nevykėlių laiškų tikrai neskaičiau, atrinkau kitus tris, kurie sugeba atskirt laiško ir anketos formatus, supranta, kad firmos vidaus aprašymas nėra apie tai, ką mechanikai veikia šiame serveryje ir skyrė šiek tiek daugiau negu 15 minučių laiško rašymui, kas šiaip būtų būdinga pusei atrankos dalyvių. Šiandienos top trejetuką sudaro šie nickai: Steve_Stanley, Garesas_Vilkas ir Eziukas_Rusky.


Pradėsime nuo to, kuris pasiuntė visą biologijos mokslą ant trijų raidžių ir nusprendė, kad evoliucionuoti iš bitės į ežiuką yra normalu – pirmiausiai akį rėžia gramatinės klaidos, nesu kažkoks grammar nazi, jog dėl vienos ar dviejų klaidų dėčiau riebų minusą kandidatūroje, bet kažkokie rašybos įgūdžiai privalo egzistuot ir pamatęs „darbinią transporto priemonią su prikabyta mašina“ kurioje nors tavo temoje, būčiau priverstas tave užbombarduoti nuorodomis į VLKK. Patikrinus praeitį tampa dar liūdniau – medinis stulpas, du bandymai jį apeiti kuriantis naujas paskyras, krūvos mute anketų ir keletas banned, keisk požiūrį, bus nepatogu direktoriauti dažnai gaunat laikinus užblokavimus arba užtildymus. Tuomet einam prie pavojingesnio miško gyventojo – vilko, kuris kandidatuoja jau nežinia kelinta karta, tačiau jam vis pakišdavo koją silpnas laiškas su vaikiškomis idėjomis, kuris šįkart, po krūvos mano pastabų, yra geresnis, tačiau iki tobulybės dar toli. Kabintis ir dabar yra kur: išsikelti tikslai, kurie parodo, jog direktoriavime tau svarbiausia yra išbūtas laikas pareigose, noras įtikti visiems serverio žaidėjams, kas reiškia, jog būtum lengvas manipuliatorių taikinys, neskiri motyvacijos nuo įsipareigojimo. Praeitis panaši į Ežiuko, galbūt „nuveikta“ šiek tiek mažiau, bet kai per dieną vidutiniškai pražaidi 25 minutes, kas yra šiek tiek per mažai, kaip direktoriui – kiek ten ir beprisidirbsi. Ir galiausiai turime Steve_Stanley, kuris šiek tiek įsižeidė, jog pratęsiau rinkimus ir manė, jog nėra potencialus kandidatas, nors vienintelis informacijos šaltinis, kuris gali tai patvirtint arba paneigti yra būtent ši tema, todėl liko apgautas, kas šioje situacijoje nėra blogai. Tikėkimės, kad tau einant pareigas tave apgauti žymiai bus sunkiau, o kas dar nesusipratot – Steve yra naujasis mechanikų firmos direktorius. Projekte turi nemažai heiterių, kurie abejoja tavimi – puikiai atliekamas darbas geriausiai juos užtildys ir privers pakeisti nuomonę, sėkmės!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.