Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Mechaniku PAV Kenshin_Yona

Franklinas_Elo

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Franklinas_Elo
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Kenshin_Yona
 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Mechaniku
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Free ispejimas.
• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Nieko nepadarius dalina ispejimus. 

18. Draudžiama su darbinę uniformą, miestelyje daryti DM (atsišaudyti galimą, bet privalomi įrod.) dejo už sita, bet buvau su gaujinio skin todel tai nera baudžiama.

 

caf5dd33eb9fe5d7bd8c8521c32e4dcf130.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šaudai bereikalo bendradarbius ir jau ne pirmas atvėjis čia, o dėl šitos taisyklęs 18. Draudžiama su darbinę uniformą, miestelyje daryti DM (atsišaudyti galimą, bet privalomi įrod.) tai pats specialiai persirengiai( kas matosi video pradžioje), kad nušauti savo bendradarbi jį nušovės persirengiai vėl į darbo skiną. Beje @Pacan Marozas tuoj pateiks visa vaizdinė medžiaga.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kadangi, esu prisidėjęs prie šio įvykio, tai turiu teisę atsakyti. Taigi pirmiausia noriu pasakyti, tai, kad tu esi ir taip firmoje labai problematiškas, labai mėgsti konfliktuoti tarp kolegų, ir tai pastebėjau ne aš vienas. Ir papeikimų temoje, visa tema yra vos ne papeikimai tau. Dabar kai tik uždėjo tau Kenshin įspėjimą, tu iškart atbėgai į kanalą ir pradėjai visus įžeidinėti, kitas kolega su juo kalbėjo ramiai, tačiau Franklinas įžeidinėjo kolegą.https://youtu.be/E0_EsuOiR0sTaigi einame prie pačios situacijos. Pirmiausią pats pradėjai, tampyti mano mašina, pastatyta bazėję, ir ją norėjai suboominti, todėl aš tuoj pat atstačiau ją į saloną, kad nesprogtų, ir tavęs paprašiau, jog gražintum pinigus už atstatymą į aikštelę. (Čia foto kaip norėjai sunaikinti mano nuosavą tr.priemonę) http://www.part.lt/img/9349e6b82ea19283185a971f61891ffc496.png

 

Vėliau tu iš oro pradėjai mane šaudyti persirengęs iš darbinęs uniformos į GAUJOS ir pradėjai šaudyti mane, tai matosi, tavo pačiam video, kad persirengti tam, kad nušauti ir paskui vėl rengeisi į darbinę. Tai čia mano įrodymų nereik, nes pats juos įkėlei.

Dar vienas dalykas, tai, kad terorizavai pavaduotoją. Prašinėjai jo, kad tau duotų 20k ir nerašysi papeikimo. Kaip pats sakei " susitarti" norėjai.

https://youtu.be/rsQGY1EIMFk

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nekokia gynyba iš pavaduotojo pusės, darbuotojas, visgi, tai taisyklei nenusižengė, nes šaudė ne su darbine apranga, tačiau pati esmė yra ne aprangos, o pats šaudymas į kolegas, kas yra nesantaikos kurstymas kolektyvo viduje ir nemanau, kad tai toleruoja bet kuris firmos vadovas, tad įspėjimas yra pelnytas, su priežastimi tik neužtaikyta. Už firmos vadovo šantažavimą bei kenkėjišką elgesį, papeikimo autorius keliauja į medinį stulpą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.