Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Dave_Destiny (Pervežėjų pavaduotoją)

Cause

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Dave_Destiny
 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Pervežėjų
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Be ispejimu buvau išmestas iš darbo, kad užtildžiau savo kolega  nors jis mane įžeidinėjo per vip chata taisyklės visiems vienodi, nurečiau sužinoti iš puikaus pavaduotojo už ka gi buvau pašalintas
• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.0.0 Kiekvienas serverio direktorius privalo atsakyti už savo veiksmus; 
1.0.2 Kiekvienas serverio direktorius privalo priimti teisingiausią sprendimą;

• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas Čia įrodymai kad turėjau tik 1 įspėjimas: https://imgur.com/a/t2JhU Čia Įrodymai kad buvau pašalintas iš firmos: https://imgur.com/a/ynVBf Bei įrodymai čia: 

už ka buvo nubaustas kolega

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas, ačiū už papeikimą „teisinguoli“ kuris laikosi visų taisyklių, bet sugeba gauti įspėjimus už jų pažeidimą. Visų pirma pažiūrėk ką pats darai. Užmutinai bendradarbį, nors visų pirma turėjai man pranešti apie jį, o ne iškart mutinti ir daryti savo teismą. Taip pat nemažai esam gavę blogų nusiskundimų iš darbuotojų apie tave. Dabar man papasakok, kaip užmutintas tavo kolega bendraus su kliantu? Jau vien dėl to minimaliai prisidedi prie firmos funkcionavimo trikdymo. Dar esu girdėjąs, kad bandai „nuversti“ mane ir taksi direktorių Antaną, dėl to labai aš supykau ant taves + grasinai man. Ir man nepatinkantį darbuotoją, galiu išmesti iš firmos. Žodžiu, lauksim DP nuosprendžio.

Už ką buvai gavęs įspėjimą + įrodymai, kad grasinai: https://imgur.com/a/5VqtQ

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
1 hour ago, Dave_Destiny said:

Įmečiau įrodymus už ką buvau gavęs įspėjimą. Gąsdindavau, kad bent kiek surimtėtum ir žiūrėtum į darbą ne pro pirštus. Kaip žinau tavę ir tavo tikslus, tai taip ir bendrauju su tavim.

Man prašom pateikti įrodymus už ka buvau aš pašalintas šiendien 2017-11-13 diena iš darbo aš jusu įrodymu išvis nematau

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Just now, Rokas_Lays said:

Šiuo atvėju labiau palaikyčiau Dave_Destiny. E_C, galiu pridurti, kad tai ne pirmas tavo įspėjimas, dažnai darbo metu nebūdavai firmos teamspeak kanale. Tuo momentu nebuvau prisijungęs, bet pacituosiu Earth_Ceejay ,, man nieks nevadovauja ''.

Norėčiau gauti įrodymus už ka buvau pašalintas iš firmos nuo 2017-11-12. iki 2017-11-13 per 24 val kurie butu tinkami, bei aš kiek žinau buvau pašalintas iš firmos už firmos kenkima tai koks tai yra kenkimas? firmoj dirba  Bonnie_Rosa tai yra Dave_Destiny drauge kuri nebuna baudžiama Įspėjimu nors per racija kolegus įžeidinėjo nebuvo baudžiama o kaip Joe_Guerrero atsako atgal Destiny įspėdavo ar čia yra normalu?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš tau ne kartą sakau..Tos nuotraukos kur yra, tai ten už ką buvai GAVĘS seniau įspėjimą.. Kenki firmai, esam gavę nemažai nusiskundimų. Ir manau nereik tokių darbuotojų firmoj, kurie bando nuversti pavaduotoją. Jei nesuvoki ką pats rašai, geriau nerašyk. Ir nekišk čia kitų darbuotojų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Firmų vadovai neturi jokios teisės kištis į užtildymus, jei pažeidimas buvo padarytas ne firmos racijoje, be to, jei darbuotojas yra užtildytas ir negali bendrauti su klientais, tai yra jo paties ir tikrai ne jį užmutinusio admino, problema (nebent užtildymas neteisingas, bet čia jau admin prižiūrėtojų rūpestis, ne firmos vadovų) dėl ko baudžiamas kaip tik turėjo būti tas, kuris gavo užtildymą, o ne atvirkščiai. „Dar esu girdėjęs“ nėra svarus argumentas bei įrodymai išmetimui, random, beveik mėnesio senumo, „grasinimai“ taip pat nelabai turi svorio, dėl ko pavaduotojas yra baudžiamas vienu įspėjimu už neteisingą darbuotojo pašalinimą iš firmos.

P.S. 24 valandų įrodymų galiojimo taisyklė mano sferoje neegzistuoja, netaikykit banned anketų taisyklių firmų vadovų papeikimams.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.