Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Naujieji medikų ir mechanikų firmų direktoriai.

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki, kadangi į medikų firmos direktorių kandidatavo labai mažai žaidėjų, nusprendžiau vienoje temoje pranešti abu naujus direktorius, nes medikų direktoriaus rinkimuose tiesiog nebuvo ką analizuot: vienas potencialus, vienas, kuris galėtų būti potencialus, bet iki to dar reikėtų padirbėti, du, kurių kitos paskyros yra įrašytos į NDS ir kažkoks 50-ies žodžių nesusipratimas. Iš pradžių maniau, jog medikų direktoriaus pareigas teks siūlyti antrąją vietą mechanikų direktoriaus rinkimuose užėmusiam kandidatui, tačiau atsiradus potencialiam kandidatui medikų rinkimuose tokios netradicinės idėjos teko atsisakyti.

 

Pradėsime nuo mechanikų direktoriaus rinkimų: iš viso kandidatavo 13 serverio žaidėjų, iš kurių atsirinkau 3, kurių laiškai atitiko mano reikalavimus, tačiau vienas iš šios trijulės iki šios temos pasirodymo jau atkrito: prarado paskyrą, gavo baną ir žaidime, ir forume, o pats būsenose minėjo, kad projektas žlugs – tai kokio velnio tada žaidi tokiame projekte, pildai į pareigas? Šis žmogus į direktoriaus pareigas kandidatavo jau kokį dešimtį kartų, bet visuomet abejojau jo vadovavimo gebėjimais dėl silpnos asmenybės, kurią būtų nesunku palaužti, vaikiškos ideologijos, tačiau mąsčiau jam kada suteikti šansą dėl atkaklumo, visgi ne kiekvienam užtektų kantrybės kandidatuot tiek daug kartų ir galbūt toks žmogus pareigose nuveiktų kažką prasmingo, bet viena klaida ir viskas, su ašaromis akyse teks ieškotis kito projekto, kurio DP galėsi užknist.

 

Potencialūs kandidatai į mechanikų direktoriaus pareigas yra šie: Forever_Young ir Ernestas_Paklausk. Vienam jau teko užimti ir pavaduotojo, ir direktoriaus pareigas, kitas kol kas tegalėjo pasitenkinti savo nick‘o egzistavimu tokioje temoje, dažniausiai esu linkęs rinktis naujoką, su kuriuo dar dirbti neteko, bet negaliu nuvertinti ir jau patyrusio, kuris yra žymiai daugiau negu average lygio vadovas. Prie abiejų kandidatų laiškų kabintis galiu tik minimaliai, galbūt prie Ernesto labiau, nes kai kur trūksta logikos, kaip pavyzdžiui, atrankos kandidatų lakstymas paskui mašiną, kai kur trūksta argumentacijos – mechanikai tau patinka labiausiai, bet visiškai nėra aišku kodėl. Foreverio laiške galėčiau kabintis nebent prie dėmesingumo – teksto parašei labai daug ir kai kur palikai nežymių klaidų: įrašei ne tą raidę, neužmetei kablelio ar panašiai, tačiau tai yra normalu, kai tavo laišką sudaro beveik 5 tūkstančiai žodžių, dėl ko šioje dvikovoje, tiek kiekybe, tiek kokybe laimi Foreveris. Idėjų aspektu didesnį įspūdį man taip pat paliko Foreveris, bendravimo aspektu esat apylygiai – abu turėjot problemų su tuo, bet matau, kad požiūrį pakeitėt, tad susumavus visus pliusus ir minusus, mechanikų direktoriaus sostų karus laimi Forever_Young.

 

Tuo tarpu į medikų firmos direktorių kandidatavo vos 5 žaidėjai, iš kurių tik vienas pateikė konkurencingą kandidatūrą – Gustis_Gustisss, kuris buvo arti to, jog tiesiogiai perimtų direktoriaus pareigas iš buvusio direktoriaus, tačiau suabejojau jo motyvacijos egzistavimu ir nusprendžiau, jog jei jis tikrai nori direktoriaus – kandidatuos. Tikėkimės, jog tos motyvacijos tau iš tikrųjų netrūksta ir tu įgyvendinsi savo išsikeltus tikslus, tad sveikinu tave bei Forever_Young tapus naujaisiais firmų vadovais ir linkiu sėkmingo direktoriavimo.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.