Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Kaip laimėjau Adobe CC metams // nauji dizainai

gandriukai

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki,

pastarąsias dvi savaites daug ką veikiau ir man daug kas nutiko. Jau ne pirmą kartą čia skelbiuosi, bet šiuo metu gana aktyviai dalinuosi darbais tiek dribbble, tiek instagrame. Mano darbus instagrame pastebėjo ir "repostino" agentūros bei puslapiai su 109 tūkst., 17 tūkst., 14 tūkst. sekėjų. Neabejoju, kad daugumai tai atrodo juokinga, bet man, kaip jaunam dizaineriui bet koks „public exposure“ yra labai svarbus. Taip pat dirbu su keliais kitais projektais, bei su kolega kuriame savo projektą, susijusį su dizainu, kuris, greičiausiai bus pilnai veikiantis po naujųjų metų.

Dauguma, su kuo bendrauju žino, ką šiuo metu veikiu, bet gal yra žmonių, su kuriais nebendrauju, bet nori sužinoti ką veikiu. Esu pirmakursis studentas, studijuoju Škotijoje „Digital Interaction design“ programą. Per daug čia neišsiplėsiu, bet jei kam įdomu kaip sekasi škotijoje, ką mokinamės, esu pradėjęs rašyti blogą (blogą buvau priverstas rašyti anglų kalba dėl studijų), kurio nuorodą galėčiau atsiųsti asmeniškai. Jei kas dvejoja dėl studijų užsienyje ar galvoja apie dizaino studijas būtent mano universitete, mielai padėsiu, jei parašysit žinutę.

 

Bet pagrindinis šios temos tikslas ne toks. Kaip visada, atėjau „kaulyt“ paspaudimų :))

Užvakar dalyvavau Adobe live dizaino konkurse, kuriame per dvi valandas reikėjo sukurti UI dizainą su Adobe XD programa tema „gėlės“. Konkursą laimėjau aš, kurio prizas visų Adobe programų (Adobe CC) metų  „subscriptionas“, kurio reguliari kaina virš 700 eurų metams. Sūkūriau prototipą išgalvotai kaktusų parduotuvei, o vėliau ir jį animavau su Adobe AE.

Štai kaip jis atrodo, už kiek vieną „Appreciate this“ paspaudimą Behance puslapyje lenkiu žemai galvą :)

Pilną dizainą galite pamatyti Behance profilyje arba paspaudus ant nuotraukos.

ea36d758922789.5a0e1da13d05d.gif

 

Laukiu atsiliepimų, klausimų ar tiesiog komentarų. Beje, užeikit ir į mano dribbble profilį, kuriame taip pat yra keletas naujų darbų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.