Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Įdomesni, naujesni eventai.

Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Forever_Young

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Apačioje.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paįvairins nusibodusius senus eventus kuriems nebe pirmi metai jau eina, reikia pasinaudot platesniom galimybėm ir leisti žaidėjams pasimėgauti eventais daug įdomesniais o ne tais kurie lenda per gerklę visiems. 

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

 

Viskas atrodys būtent taip evento pavadinimas / apibūdinimas / pavyzdys / konkretus paaiškinimas kaip tai funkcionuoja.
Taip pat galit pasiūlyti savo idėjas eventams komentaruose taip prisidėdami prie šios idėjos plėtojimo. 
Mano manymu eventai vyksta retai, todėl jų turėtu būti ko daugiau įdomesniu. 

Pradėkim nuo "Bado Žaidynių" daugumai iš serverio žaidėjų patinka deathmatch stiliaus eventai, kaip dm 1x1 ir panašiai. Todėl šis eventas būtų puikus variantas tai paįvairinti. O viskas vyks visiškai paprastai. Sukuriama arena, visiškai paprasta užtektu pradžiai vienos arenos. Joje būtų kažkur 24/36/48 slotai žaidėjams, tai būtų vienas didelis ratas aplink kuri suspawnintu žmones, surinkus maksimalu kiekį nariu teleportacija sustotu ir prasidėtu žaidimo pradžia. Praėjus tam tikram laiko tarpui žaidėjai būtų atfreezinti ir jie keliautu ieškoti "LOOTO" daiktų, ginklų, maisto, gėrimų, amunicijos, šarvų, laikrodžių, kompasu ir kažką panašaus. Matchas neturėtu trukti ilgiau 30 minučių, čia jau savininkai pasirinktu. Taigi, žaidėjai bandytu išgyventi, vieni mirtu nuo alkio, kiti mirtu nuo žmonių ar nusižudytu patys. Likus vienam žmogui jis automatiškai laimėtu ir gautu nurodyta prizą iš administratoriaus kuris surengė eventą, savaime aišku eventą galėtu daryti tik eventų prižiūrėtojai. 
Evento žemėlapis neturėtu užimti didelio ploto žemėlapio, jis turėtu būti toks nei mažas nei per daug didelis. Maždaug toks > 
4HbT2rd.png
tiek vietos būtų užtektinai, jeigu administracija nepatingės tikrai gali padaryti įdomu ir modernesni eventą nei visi šiuo metų esantys. Nieko daug nereikia, minimalaus mappingo ir skriptingo. O čia pavyzdys kaip tai atrodo kitur. 

https://www.youtube.com/watch?v=YQTS-1Rosxg


Sekantis eventas kuriam pavadinimo nesugalvojau, tai jį praminsiu visiškai atsitiktinai " Stiklius " kad ir kaip tai beskambėtu eventas yra visai įdomus. Ore būna sukuriamos platformos, 24 žaidėjams ar mažiau arba daugiau. Platformos būtent būtų iš stiklo. Ir vienas iš administratorių skrisdamas su lėktuvų numušinėtu ta stiklą, todėl žaidėjai turėtu stengtis išvengti to lėktuvo ir vienintelis likęs ant tos platformos išgyventu. O kalbu būtent apie šita objektą. 
UewFZL3.jpg
štai jį pasitelkus būtų galima pridėti kažkiek šitų stiklu, ir tuomet žmonės lakstytu. O kažkas numušinėt bandytu juos su lėktuvų, tas kuris išliktu laimėtu eventą. Simple af, tik turėkit noro įgyvendinti. 
images?q=tbn:ANd9GcTApwUnkCaVzA-Fh8fvcyI
(pavyzdys kaip turėtu atrodyt tik aišku čia pagal administracijos sprendimus)

Dar viena idėja būtų derby, kuris vyksta tačiau jo pakeitimas ir būtų toks jog jis būtų ant platformų, kaip ir yra visur šiuo metų taip. Derby mažas mapingas, paleidžiami žmones ant platformų ore, po duoto starto važiuoja ir stumdosi kol kažkas vienas lieka ant platformos. 

"RPG VS INFERNUS" Idėja iš GTA V žaidimo, sukurtos platformos ant kuriu stovi žaidėjai kurie su rpg šaudo į infernus vairuotojus kurie bando juos pasiekti šaudydami ir bandydami susprogdinti. Eventas paprastas ir įdomus, nėra ką aiškinti sukuriate minimalų eventa ir infernusus, padarote atsitiktini skirstimą į komandas surinkus tam tikra skaičių žmoniu. Ir viskas, o tai turėtu atrodyti taip. 

Tema su laikų pildysis, kaip sugalvosiu naujesniu ir įdomesniu idėjų eventams. Galbūt bus tokiu kurie sakys jog vienas ar kitas eventas netinka, ar tai jog čia nėra minigames serveris ir panašiai. Tačiau čia yra serveris kuriame vyksta eventai, norint išsiskirti ir parodyti ir sukurti žaidėjams kažką įdomesnio reikia investuoti į tai laiką. 

Todėl kviečiu duoti idėjų ir išsakyti savo nuomonę apie šiuos naujus eventus o galbūt pridėti savu.

- Iki pasimatymo B)

Redaguota Forever_Young

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visai neblogai išsakyta, kad tau ta pati rutina atsibodusi. Labai patiko paskutinis pasiūlymas, bet kiti du visai nieko. Aš už, kad atsirastu naujovių eventams <_<

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš už , bet pirma įdėja tikrai kažkas bus su nametagais , ir matysis kur visi žaidėjai. + Su čytais daug kas būtų. Ir C+Bug nesamonė būtų 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai sutinku, nes naujovės visada pagyvina visaserverio rutina. Nauji Eventai tikrai būtų į naudą, bet ir senų niekada negalimą pamiršti, nes kaip yra sako senas arklys vagos negadina, todėl esu už, bet negalima pamiršti niekada to, nuo ko pradėjome.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    3 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.