Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Naujasis kaimelių šerifas!

Billy_Jack

Rekomenduojamas pranešimas

Pirmieji mano rinkimai, kuriuose gaunu galimybę pasireikšti rašydamas analizę, tačiau tenka stipriai pasiraitoti rankoves, nes išrinkti tinkamą kandidatą policijos departamentui - nėra lengva. Pastarieji direktoriai parodė, kad rizikuoti kartais yra verta, nes pamatėme neblogus pasirodymus iš Falanji bei jo įpėdinio Henry, kurie savo darbą atlikti sugebėjo tinkamai. Pereidamas prie šių rinkimų: kandidatūras pateikė 5 žaidėjai iš kurių 2 atsakė į visus punktus ir sugebėjo padaryti mažiau nei 3 rašybos klaidas viename sakinyje, šių asmenų slapyvardžiai yra: Eziukas_Rusky ir Mad_Rmx – jie iškarto buvo perkelti į kitą etapą.

 

Prasidėjus smagiausiai rinkimų daliai, tai yra kandidatų tikrinimas ir jų veiklos analizavimas, susidūriau su daug problemų keliančiais nesusipratimais – abu žaidėjai yra bent kartą apsilankę hotelyje „ Medinis stulpas“ arba svečių namuose „ Nepageidautinų darbuotojų sąrašas“ , kas tikrai nepridėjo jokio pliuso šiems kandidatams. Mad_Rmx – prieš metus susitepęs su cheat‘inimu – leavino projektą metams. Vasara sugrįžo atgal į ir tęsė savo žaidimą su slapyvardžiu Speed_Cola. Su šiuo nick‘u pateikė keletą nesėkmingų kandidatūrų į direktoriaus pareigas, tačiau viską baigė prisirinkęs begale mute anketų ir užtvirtinimui NGS už cheat‘inimą (įrašytas prieš 15 dienų), bet šia gaida viskas nepasibaigė ir jis pratęsė savo kelionė su vartotoju Mad_Rmx. Atsiradus atrankai į PD vadovo postą, jis įsidarbino į šią firmą ir nepradirbęs nė paros – pateko į NDS už nekompetetingą elgesį.. Pasiskelbęs, kad palieka projektą,  Mad‘as  ‘‘puikiai‘‘ sužaidė: išsipirko iš NDS ir vietoj savo turto išdalinimo – užpildė daug vilčių nesuteikiančia anketą į direktoriaus pareigas.
Visiškai kitokia įvykių seka vyksta Eziukas_Rusky paskyroje. Eziukas praeityje taip pat turėjo reikalų su NDS, tačiau, iš jo tolimesnės veiklos lengvai galima pastebėti, kad tuo ką jis darė anksčiau nesididžiuoja ir nusprendžia pradėti taisyti savo klaidas įsidarbindamas policijos departamente ir uoliai siekdamas aukštesnių pareigų. Pradirbės beveik 3 mėnesius šiame darbe, jis įrodė, kad gali būti ne tik neblogas darbuotojas, tačiau ir geras firmos pavaduotojas, o po šių rinkimų gal ir direktorius.

 

Susumavęs visus pliusus ir minus, su didelę viltimi, Policijos Departamento direktoriaus pareigas suteikiu Eziukui_Rusky! Tikiuosi, kad jis sugebės visą sukauptą patirtį sutelkti šioms pareigoms ir pilnai ištaisys savo padarytas klaidas praeityje, sėkmės.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.