Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Anonimo istorija

Ricardas_Pirmasis

Rekomenduojamas pranešimas

Labas. Galbūt kam ir esu pažįstamas, galbūt ne. Per tą laiką, kol žaidžiau čia buvau pažįstamas Hot_Anonymous slapyvardžiu. Nėra veiklos pastarosiom dienom, tai sugalvojau papasakoti savo istoriją šiame projekte.

Viskas prasidėjo dar 2014m gruodį, kai atsidarė forumas. Užsiregistravęs pamačiau labai daug pažįstamų veidu, su kai kuriais iš bendrauju net iki šiol real life. Startavo serveris, pirmi įspūdžiai, pirmos gaujos, pirmasis veiksmas. Tuomet, dar nebuvau toks gaujų žmogus, labiau lipau prie neutralių firmų. Kiek pamenu, tai tuometu egzistavo tokios gaujos kaip La Raza Nation, Tie Geresni, Cammora, Mužykai. Veiksmas tomis dienomis būdavo awesome, kad jūs, dabartiniai žaidėjai bei gaujiniai manau net neįsivaizduojat :D Grobimai su visais ginklais, jokių lempinių taisyklių, jokių verkimų tiek iš PD, tiek iš gaujų pusės. Viskas kas likę iš video, galit pasižiūrėt šitoj temoj:

Pirmasis direktorius

Blemba, datos tiksliai neatsimenu, tik atsimenu, kad namo važiuodamas sulaukiau žinutės iš @Jeremy_Warning., kad jis palieka pareigas ir siūlo perleisti jas man. Tada, laimės buvo pilnos kelnės, Perėjau Marko apklausą, tapau tuo direktorium, išbuvau lygiai mėnesį ir palikau. Pasigailėjau, kad prisiemiau tas pareigas, nes tuo metu buvo vasara ir mažiausia ko norėdavosi tai sedėt prie pc. Nu bet p*, atsedėdavau. 

Įdomiausi momentai GreenSide

Ko gero vieni iš įdomiausių, juokingiausių momentų buvo pas Gruziną gaujoj :D Tada dar praktiškai nežinodavau kaip reikia cbuginti, o Capelis su Nortenos spausdavo mus kak nada. Prie genialių Gruzino taktikų (grobimo metu sumastyti filmuoti gaujos video) neprisidėdavau, o tiesiog atsijungdavau arba įjungdavau p* režimą. Sekantys momentai ko gero būtų siknaveidziu era pas Mister_Crime. Dirbdamas pas badboy'u susipažinau su nerealiais žmonėm, su kuriais tebebendrauju (arba ne), pvz: Velnelis, Adomaitis, Verone, Mantas_Jameson. Legendiniai vakarai su šiais niekšais, tiek prižvengdavom. Na ir, vieni iš paskutinių tokių best momentų buvo Surenos/Nortenos su Velneliu, Dvl, Nagatsuka, Mindaugeliu, Lauriu ir kitais vaikais. Yra dar pora videkų išlikę iš tų laikų. 

 

Kad ir kaip būtų liūdna, Velneliui niekad nepasiseka išlaikyti gaujos mėnesio. Pastoviai atsitinka kažkas tokio, dėl kurio jis pareigas apleidžia. Nortenos - neišimtis. 

Krasnoff Crime Org. :wub::wub:

Einant prie galo (daug ką praleidau, jeigu kažkam įdomu - pareikškit norą ties kurią vieta parašyt daugiau ir jūsų norai bus išpildyti). Susikūrus naujai gaujų sistemai, Žinojom su Velneliu, kad kursim gaują, tik norėjom prasižaist, nes buvom grįžę po pertraukų (aš po rcon, lol). Pačią pirmą dieną po atnaujinimo olandas įkūrė gaują ir pavadino Russian Brigada (nu b*, wtf)? Nu nieko, vėliau pataisė į LSV. Nuėjom pas jį, viskas buvo kaip ir ok. Išbuvom savaitę, prasidėjo prikolai. Pradėjom klijuot gaujos pagrindą, rinkt žmones. Po savaitės planavimų įkūrėm gaują, susikrovėm manatkes ir leavinom lsv. Pirmosiomis dienomis, buvo išties įdomu, kadangi (kaip nekeista) buvo 3 padorios gaujos - Krasnoff/Lsv/duffo gauja (pavadinimo nebepamenu). Sunešiojom abi gaujas, žinoma, ne visiškai, bet spaudimas iš mūsų tikrai jautėsi kitoms dvejoms pusėms. Duffas uždarė savo gaują ir su visais nuejo pas Olanda. Pirmosiomis dienomis buvo tikrai sunku, bet ir tai sugebėdavom pasipriešint, kol legendiniai dekanidzes lsv pradėjo šaudyt 7/7 non-cbug, p**t relogus vidury veiksmo, kad nemirtų. Prasidėjo ban party, banindavom net ir už viena/dvi kreivas kulkas ir sulaukdavom begalę atmazų dėl to. Pasižiūrėjus dabar amnestijų temą - visi tie atmazai nuplaukia, kadangi visi prisipažinimai ant padėkliuko. Išbaninę kažkur apie 12-13 lsv (tuo tarpu jie mūsų gal 2-3 ir tai ne už čytinimą. Kai pilnai perėmėm zonas į savo puses, Olandas pradėjo muilintis nuo veiksmų (šašlykų su teta kept) ir kt. Viskas buvo kaip ir zjbs, tik, retardas gp pareigose, pas kurį Olandas sedėdavo po kiekvieno veiksmo ir verkšlendavo dėl mūsų. 

Visa gs istorija pasibaigė tuom, kad buvo pradėti baninti gaujiniai už menkiausia suda, ir kadangi, gs (vis dar cj) tvarkos priziuretojai tokie profesionalai savo srityje, kad iš turimos vaizdo medžiagos nesugebėdavo atskirti kur čytinimas, o kur ne. Tokiu būdų praradom ir savo pora gaujinių, o visos kitos mūsų banned būdavo atmestos. Pradejau čytint, viskas pasidarė giliai p*. Būdamas gaujoj, pasiekiau tai ko siekiau visą žaidimą - patekti į komandą. Pamenu, dar kai siekiau patekt į serverio komandą, buvau net pasirašęs būsimas komandos narys (lol). Tačiau tik vienetai žino (-jo) kodėl aš norėjau į tą komandą.  Suboominau benečio sk, tas apsiverkė Rokui, įrašė man visur kur tik įmanoma taip užbaigdamas mano žaidimą gs serveryje :)

Kam reikės - tas supras. https://i.imgur.com/4iIDQFz.png

Įpusėjus vasarai, buvo planų sugrįžt čia ir vėl kurt gaują ir visą kitą tralele, bet.. tai nebėra tas pats serveris, kuris buvo prieš 1-2 metus. Taip, kad, jeigu kažkam įdomu - aš niekada nebepradėsiu normaliai žaist šiame serveryje. Niekada nesakiau ir nesakysiu, kad šis serveris yra blogas. Blogi yra tik prižiūrėtojai, ir šiaip amžius nebe tas :D Šis serveris yra, buvo ir bus vienas iš geriausių Lietuvoje. 

 

Daug ką praleidau rašydamas, bet svarbiausius etapaus paminėjau. Jeigu kažkas kažkam įdomu - rašykit, pridėsiu, papildysiu. Kada vėl užeis noras, nebus ką veikt - papildysiu.

Žmonės, kurie verti mano pagarbos, bei su kuriais esu turėjęs reikalų šitame projekte:

NAGATSUKA/MINDE FINAS123

Velnelis_Camel, Mantas_Verone, Mantas_Jameson, Mister_Crime, Jeremy_Warning, Jeremy_Miller, Jack_Ferdinando. Dvl_Gang, Remyga, Džimas, Lauris, Santosas, Capelis, , Markeris, Paška, Nagatsuka, Žukas, Marko_Escobar, Nico_Morreti, Robke_Petrasiunai, Vytautas_Sustauskas, Rokis_Roxas, Smoke_Piktas,

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „byebye forever gif“

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
51 minutes ago, Smoke Piktas said:

Manęs tai nepaminėjo nu ir gerai prisiminsiu ... Šiaip buvo labai smagu klausyti istoriją. 

kai papildysiu - įrašysiu. viska rašyta eksprontu, tai kas pirmiausiai krito į galvą tuos ir įrašiau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visai sudomino tavo istorija, ne tik gaujų, bet ir komandos siekimo. Jau daugiau nei puse tavo paminėtų žaidėjų nebežaidžia čia, gaila. Lauksiu istorijos pratęsimo / papildymo. :)

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    5 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Dzeris_Nezinau  Thai_Gregor  Svečias  Rytis_Valx  Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.