Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.2] Pasiulymas Elektronine cigarete.

Tommy_Gallardo

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Denas_Bmw

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

1 Siulau padaryti elektronine cigarete, nes tos paprastos jau kaip ir atsobodusios ir nuvalkiotos.

1.2 Taigi padarius elektronie cigarete taigi jų būtų įvariu rušiu kainos skirtusi.

1.3 Aišku kaip be skisčiu jų būtų įvairiu braškiu,šokalado,carameles skoniu jų kainos skirtusi.

1.4 Elektronines galėtu padaryti įvairiu W pvz: iki 200W kuo daugiau bus W tuo daugiau bus dumu kuo mažiau W tuo mažiau dumu.

1.5 W galetu reguliuoti iki 200W.

1.6 Ašk kuo daugiau W užsidėjas rukysi tuo greičiau coilas perdegtu bei skysti pasibaigtu. Coilui perdegus turėtum nusipirkti naują coila ašk bet kokio coilo negaletum idėti turetum nusipirkt ir idet toki pat coila koks buvo prieš tai tavo elektronines cigaretes.  Turėtu būtį tokios pat markes.

1.7 Kaip ir aišku Elektronine Cigarete reiktu pakrauti ar pakeisti batereika, nes gi ji neveltui pavadinta Elektronine Cigarete.

1.8 Jeigu jį išsikrauna jos nebegali ijunkti ir rukyti.

1.9 Mechaniniai modai jiai nemoki jiais naudotis jie gali susprogti ir tu miršti arba galėtu nuimti 75hp. Susprogus elektronkiai reiktu pirkt naują.

1.10 Bei perkant E Cigaretes ir paprastas cigaretes būtų parašomą, kad tai yra labai kenksmingą. Ir galbūt žmonės tai suvoke pradėtu mažiau rukyti real life.

1.11 Padaryti priklausomybe nuo Elektronines Cigaretes jiai neaparukai per 5-10min pradėda gyvybes jimtis po 3-7hp o nuo priklausomybes galėtum įsigydyti pas medikus.

1.12 Būtų galima padaryti skysčiu ir iš žoles, bet juos galetu padaryti tik gaujiniai, nes gi tai nelegalu. Gaujiniai turėtu maža labaratorią kur gamintu skysčius iš žoles marihuanos, kanapiu ir t.t, bei labartorijia teisesauga galėtu šturmuoti 3x savaiteje skirtogomis denomis o už atitinkama sunaikinta skysčio kieki gautu pinigu i seifa pvz: 1litras 100k

Aišku gaujiniai turėtu kautis dėl labaratorijos.

Aišku apseitume ir be 1.11, 1.12 pasiulymų.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?

Nzn būtų relistiškesnis srw, bei derintusi prie šiolaikiniu technologiu bei atsirastu daugiau veiklos teisesaugos ir gaujom.

Galbūt žmones pradėtu mažiau rukyti real life.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Kaip pvz bus šis vaizdo įrašas:

 

Laukiu teigemų  bei neigiamų komentaru;)..

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pati įdėja visai nebloga , bet jeigu padarytu serveryje priklausomybe nuo tikrų cigarečių ji būtų tikrai naudinga ir skatintų mesti rukyti tikras cigaretes. Už!

 

 

 

896d7e9bac3d7e835f91b4aa0e365623285.jpg

 

 

 

 

 

#VapeNation

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
10 minutes prieš, Drift_Lauris rašė:

tu gal galva pašalai? Nes laukė jau nebe šilta, o šalta. Jeigu tavę mama pagauna veipinant, tai neberašynėk tokių pievų ir eik mokytis.

Yra tėvu kurie leidžia savo vaikams veipinti 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jum serverio nepadarys kaip tikro real life, čia tik žaidimas su real life'o elementais, o jūs jį norit padaryt kaip antrą tikrą gyvenimą tik prie kompo, nu nebejuokaukit su tokiom idėjom žmonės, nemanau, jog būtų žmonių kurie naudotų šias sistemas ir išvis niekas nedarys, nes nėra tiksli gaišti brangų laiką kažkokiam išvis neįtakojančiam žaidimo dalykui, kuris apskritai nereikalingas mano nuomone GreenSide'o bendruomenei, per tą laiką padarytų gerą ir rimtą atnaujinimą į kurį būtų įdėta daug geresnių ir įdomesnių sistemų negu "Vape'inimas". Nueini į www.***dumas.lt išsirenki prekę ir nusiperki ir garink sau ramus prie kompo, o ne samp'e. Peace.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš esu prieš, kadangi kokia iš to nauda serveryje jei paweipinsi elektroninę? Nemanau, jog atsiras žmonių kurie pirks, bet daugelis norės išbandyti sistemą, išbandę sistemą nemanau, jog atsiras žmonių kurie ir toliau wapins elektroninę serveryje, realybėj wapini jauti skonį, malonumą, o žaidime nematau bent jau aš tikslo sukurti sistemos ir gaišti bereikalo laiką. Tai yra tik mano nuomonė. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    4 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.