Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Direktorių rinkimai. Rezultatai.

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Visų pirma noriu padėkoti visiems už kantrybę šių rinkimų analizės belaukiant. Kaip ir minėjau visad iki šiol - analizės nebus, nes virš savaitės laiko buvau be galimybės prisijungti su laptopu dėl tam tikrų gedimu. Tad teko analizuoti ir tyrinėti kandidatus su mobiliu telefonu (baisiai nepatogu. skaitant anketas norisi rašyti, o pirmyn atgal nepatogu.. o aš rašau daug teksto.. vien žo užburtas ratas). Tad per mobilų šiaip ne taip buvau išrinkęs kandidatus.. Tačiau prisėdęs prie kompo turėjau galimybę išrinktus kandidatus patyrinėti taip kaip negalėjau mobiliu. Tad daug kas pasikeitė.. Tad tarsiu po sakinį apie pagrindinius šių rinkimų veikėjus. Ir čia pat pranešu jog sekantys direktorių rinkimai - nebeužsitęs, o ir analizės bus įprastos, priešingai negu ši mini-analizė dėl nepatogumo rašyti mobiliuoju telefonu.

DPD Kurjerių rinkimai. Pagrinde skaitomas atrankos anketas patalpino tik du asmenys: James_Johnson ir Jimmy_Cold.  Nors abiejų anketos panašios, kažkiek vaikiškos, nieko gero jose nebuvo.. tad rinkau direktorių pagal asmenį, aktyvumą ir kt.. Pasirinkau Jimmy_Cold, mat jis serveryje buvo itin matomas, labai aktyvus, giriamas direktorių pas kuriuos jis dirbo. "Imu" - sau pasakiau. Bet.. čia pat ir radau anketą kuomet šis asmuo buvo užblokuotas už gs turto pardavinėjimą už kito projekto kreditus. Tad, Jimmy - apsispręsk kuris serveris tau iš tikrųjų patrauklesnis, kuriam būsi ištikimas.... Ir jeigu šiame projekte matysiu tokį koks buvai kadaise - direktoriaus vieta garantuota. Atleisk, bet ne šį kartą, manau suprasi. James Johnson - turi potencialo ateičiai, taip pat norėčiau matyti projekte ilgesnį laiką, tad nenuleisk rankų, pabandyk užimti serveryje kokias pareigas (pavaduotojo, tarkim) - ir manau iš taves "iškepsim" vadovą, jei pats to norėsi - pasistengsi.

 

Verdiktas - nors norėjau rizikuoti imdamas į direktorius jaunus, perspektyvius, nežinomus veidus, bet suabejojau tuom ar verta. Šiems kandidatams daviau motyvacijos, nurodžiau kelią ties kuom dirbt jeigu ateityje norės vadovauti, o visa kita priklauso tik nuo jų pačių. O kadangi į TAXI direktoriaus pareigas pildė kur kas daugiau žmonių su geromis anketomis, tad ir DPD kurjerių direktoriaus pareigas duosiu tam, kuris užims prizines vietas (2-3) taksi direktoriaus rinkimuose.

 

Taigi, dušmanų rinkimai..

 

Gerą įspūdį palikęs Aivaras_Acme... Įdomu ar pats anketą rašė, ar ne.. Turėjau mintį į rimtus kandidatus statyti. Tačiau.. Kuomet pamačiau, jog čia koks ketvirtas ar penktas tavasis accountas (žaidei su kitais iki kol negaudavai bano už čytinimus. neatsibanindamas kurdavai naujus) - numušei visą savo žavesį, tad ir į kandidatus neįtraukiau.

 

Kostas_Nba - pradžioje ketinau sveikinti patį gavus direktoriaus pareigas..  Anketa nebloga.. ištikimas serveriui nuo starto.. Ištikimas taxi darbui per visą laiką kiek žaidi serveryje. Žavu. Tačiau paskutiniu metu suabejojau paties aktyvumu, ypač kai susikalbėti per skype nepasisekė kelias dienas iš eilės ir taip praradai savo galimybę direktoriauti.. Žinoma, išsiaiškinom dėl ko kas ir kaip. Jeigu tik išliksi serveriui toks pat ištikimas, dar aktyvesnis ir matomesnis serveryje, labiau pasistengsi dėl savo pareigų, jeigu tik paties direktoriai kuriems dirbsi tave girs už nuopelnus firmai - turi visas kortas savo rankose ateinančiuose taxi direktoriaus rinkimuose. Nenuleisk rankų, iš taves daug tikiuosi, sėkmės!

Pacan_Marozas - kaip kandidatas gal būtum neblogas, tačiau anketa kiek vaikiška. Labai gerbiu už pastangas sukurti įdėjas kokių niekas negirdėjo.. Bet mintis, kad į serverį įkelti NPC Botus tam, kad šie kviestų taksi ir juos vežiot pirmyn atgal.. Atleiskit man jei aš nesupratingas - bet man pasirodė labai vaikiška, net juokiuos prisiminės tai. Manau galima sukurti ir įdomesnių sistemų šiam darbui paįvairinti. Tad ateičiai žinok, kad gali pavaryt geriau, ne taip vaikiškai. Sėkmės tobulėjant!

 

Eimis_Show - esi atradimas rinkimuose. Anketoje nors žodžių daug, bet turinys tuštokas. Vertinu pastangas, turi didelį pliusą nuo manes už tai, bet unikalios įdėjos firmai yra tai, kas motyvuos dirbti žaidėjus, tai turi būti tavo, kaip direktoriaus parašas, ką sugebi tai ko nesugeba kitas.. Tai turi būti bomba. O jeigu ir rašai senas įdėjas kaip rangų taškų sistema.. Tai turi detaliau aprašyti kokia bus, kodėl, kam to reikia, kodėl dėl to turėtų stengtis darbuotojai. O pas tave taip tuščia.. Kur čia unikalumas, jei visi direktoriai jau senai tą patį daro. Tad pasistenk, okey? Laikykis.

 

Pofka_Srd ir Mantas_Verone.. Kaip matot štai kokius direktorius buvau numatęs iki šiol... Bet jums dviems pasisekė tai, kad anksčiau minėti kandidatai buvo blokuoti, neaktyvūs, kėlė abejonių ir panašiai. Tad tų žmonių klaidų dėka patys iškilot į kandidatus. Tad.. Verone - tavo anketa yra silpna, nelabai kuom išsiskirianti nuo kitų kandidatų. Tačiau turėjai retą bruožą - tai aktyvumas serveryje. Praktiškai tik dėl to tau šie rinkimai sėkmingi. Nors pastaruoju metu daug afk ofise sedėjai, bet visgi matau tavyje užsidegimą būti šiame serveryje, kažką pasiekti. Mačiau istorijoje, kad ir pats buvai padaręs klaidų už ką teko pirktis unban, bet respektas už tai, kad padaręs klaidą pripažini ją ir jų nebekartoji. Tad iš tavęs pareigose tikiuosi labai daug, linkiu sėkmingo vadovavimo TAKSI firmai. O Pofka... Vieną kartą pasirinkai ne direktorių, o gaują.. Žinoma, to man pamiršti lengvai neišeis, bet pas mane yra nerašyta taisyklė: "Antrą šansą visuomet anksčiau ar vėliau - suteikiu. Bet trečiojo šanso - niekados nebus". Tad dabar ir yra tas tavo šansas, kuomet siūlau tapti DPD kurjerių direktoriumi. Na, nors norėjau duoti taksi pareigas, vis dėl to esi serveriui ištikimas nuo starto, visą šį laiką žaidęs praktiškai daugiausiai taksi darbe. Bet, tavo anketa nei iš tolo neprilygsta Verones anketai. Taigi, antra vieta yra antra vieta, duot rinktis jau per vėlu. O labiau įsigilinus į paties anketą... įdėjas ir visa kita - man panašiau jog tas įdėjas lengviau pritaikytum DPD Kurjeriams, negu taksi. O įdėja tokia - padėti gaujiniams vežioti narkotikų siuntas į hoodus. Taksi firma turi būti kuo neutralesnė, o štai tokia įdėja DPD kurjeriams - aš už, esu ir savininkams tai anksčiau pasiūlęs. Manau puikiai apsipratęs naujoje aplinkoje puikiai išnaudosi savo antrą šansą. Tad sveikinu naujus direktorius!

Na o asmenys, kurių anketos nebuvo aptartos šiuose rinkimuose - reiškiasi trūko daug. Jei kam labai aktualu - kada per TS3 trumpai galėčiau aptart ir duoti patarimų. 

 

Dėkoju pildžiusiems, skaitantiems ir dėjusiems, mylėkites ir būkit mylimi, Salut!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tai sveikinu Veronai , sakiau kad paiimsi ;) . O DPD direktoriuis tai tas Pofka ar tas kitas ? Jei jau pofka , tai gal nebeturės laiko vertimams <sypt> 

Puiki analizė iš tokios atrankos . Sekmės Veronui.

Ne Sabai net nenorėčiau tavęs versti, bet tavo įžūlumas pats suprask priveda prie to :) <šypt> <šypt>

Ačiū Marko, na galbūt net ir geriau bus man DPD, viska parodys laikas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu Pofka_Srd su DPD direktoriu taip pat ir Mantas_Verone su taksi direktoriu . Aišku geriau būčiau matęs už taksi valdžios pofką arba Kostas_Nba , bet ne Verone , nes jis  visada afk zonoje sėdėjo ir t.t . Nu bet jeigu suaktyvės ir darys viską , kad taksi darbas išliktu aktyvus tada taip dirbk ir būk gerbiamas Direktorius . Nu Marko atėjau ir prie tavęs , aš nelabai suprantu kam tiek ilgai reikia rinkti tuos direktorius , suprantu juos stebėti ir kita , bet ne tiek ilgai . Nu aišku tos problemos su PC tas pateisinama .  Marko linkiu tau didelės kantrybės taip ir toliau rašyti nuostabias analizes , kad visiems būtų įdomu skaityti ir nepatekę kandidatai žinotų ką blogai padarė anketoje ir kur kelti savo tikslus .

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labai plati bei tikrai tvarkinga analizė. Nepatingėjai, Marko, tiek prirašyti... Kalbėjau vakar su Jimmy, sakė, kad duosi Tu jam jau direktorių, galvoju wtf po tokių reformų dar jis turi galimybę gauti direktorių, ir tau še... Sveikinu, Pofka ir Mantai sėkmės pareigose :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.