Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Vycka_Flex

Zaher_Kukulis

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Zaher_Kukulis

 

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Vycka_Flex

 

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Kadangi buvo event'as, dabar tiksliai neprisimenu kaip vadinasi, lyg ratais sustojęs (nors dar nebuvo prasidejęs), dave po kiekvienam ginklus, tai yra deagl'us ir šarvus, ir aš nieko nedarydamas tik su LMB į ora buvau nukreipęs pora kulku šoviau, ir atseit gavau nuo serverio kick'a už tai kad c-buginau 3/3 įspėjimus, nors buvo 0/3 įsp, po paskutinio karto prisijungės vėl, ir paprašė asmuo kad nužudyčiau aš ji o aš sumaišiau nick'us tai pasitaikė kad Vycka nužudžiau, ir uždėjo blokavima kad trugdžiau vest event'us, dar prieš tai paprašiau kad pridėtu vėl į CP, bet mane nužūdė su komanda. Išmokit jūs klausyt, kad paprašiau pridėtu į CP, jums svarbiausia yra užblokuot asmenį nekaltą. Parašyčiau VIDEO įrodant savo vaizdo įraša kad aš trugdžiau vest EVENT'A.

 

@Vycka_Flex Vis nerandi bendro kompromiso? Nes neturi jau išeities, kaip iššisukt nuos šios situacijos, nes nesugebi atsakyt, į papeikiama tema savo į kuria aš tave skundžiu. Tu visalaika už teisybė blokavima dėjei gi.

 

• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : fFuO9gA.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visos šio incidento aplinkybės yra tiesiog akivaizdžios, todėl nežinau kaip pateisinti tokį jūsų elgesį. Taigi, trumpai paaiškinsiu situaciją: tuo metu buvo rengiamas eventas: [HateShot], kuris klostėsi gan neblogai iki jums viską sugadinus. Jūs dar evento pradžioje už taisyklių nesilaikymą, buvote diskvalifikuotas ir bandydamas atkeršyti, panaudojote [/kill] komandą ant manęs, norėdamas pakenkti ne tik man, bet ir eventui ir jo dalyviams, todėl šiuo atveju privalėjau jus nubausti ir pamokyti sekančiam kartui, kad atėjus į eventą, žinotumėte savo vietą ir laikytumėtės tam tikrų taisyklių, kurios galioja eventų metu.  Labai tikiuosi, jog ateityje tokių nesąmonių nebedarysite ir po šio įvykio, susiprotėsite ką padarėte ne taip ir galbūt, padarysite tam tikras išvadas su savimi. Užblokavimo apeliacija ir vaizdiniai įrodymai: http://www.part.lt/perziura/84fc96fcf1930a04e7df43d2afbbe7d9277.png Linkiu gero ir malonaus žaidimo jums!

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prašyčiau vaizdines įrašo medžiagos, tai nieko neįrodo, nepakanka tokiu įrodymu, neaiškus buvo užblokavimo apeliacijos buvo. Laukiam.. Aš juk aiškinu dabar antra karta buvau išmestas iš serverio nuo sistemos už tai jog c-buginau, bet dar eventai net neprasidėjo dar, bet tu su komanda panaudojei /kill, ar buvo sunku jog nepridėtum atgal į CP list'a? Kartojama, jog buvo per skubėjima sumaišiau ID 31 id norėjau rašyti 30 ID. Tu be video įrašo nieko neįrodysi, ar supranti ką nors?? Biški krūptelk su savo galvelę, mąstyk, galvok, ką tu nesamonęs išsidarbinėji. Kodėl aš Kežo nepeikiu, nerašau beprasmiškai papeikimus??! Jis už nieką neblokuoja, nesipykstam, jei užblokuotu už kokius event'us trukgdyma aš ant jo nei kiek nepykčiau, nei jokius papeikimus rašinėčiau. Nu gerai aš atsiprašau, už savo veiksmus, net nespėjau tenais serveryje atsiprašyt o tu jau blokavimus dėdi, o tu jau puolį į paniką - "Emmm. reikėtu kukulį dabar užblokuoti, už event trugdyma pradžiojė".

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:
    Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.