Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Kaip patekti į darbą su direktoriaus pakvietimu ?

Rekomenduojamas pranešimas

Vis dažniau matau kaip žaidėjai, o ypač nauji žaidėjai prašosi pagalbos, klausia kaip patekti į darbą su direktoriaus pakvietimu. Kad viskas būtų aišku ir vienoje vietoje sukursiu šią temą. Jei ką pamiršau paminėti, ar pamatėte klaidą susisiekit su manimi forumo asmenine žinute.

  • Darbas su direktoriaus pakvietimu, kas tai ?

Tai darbas kurį norint dirbti reikia direktoriaus pakvietimo.

Šiuose darbuose privaloma laikytis direktoriaus nustatytų taisyklių. Direktorius turi pilną teisė jus išmesti jei to nedarysite. Pagrindiniai pliusai darbuose su direktoriaus pakvietimu tai yra atrinktas kolektyvas, visi darbuotojai vieningi, kokybiškesnis ir įdomesnis žaidimas ir beabėjo gundantis atlyginimas.

  • Noriu į darbą su direktoriaus pakvietimu, ką daryti, kad patekčiau ?

Visų pirma jums reikės sulaukti pasirinkto darbo atrankos forume arba žaidime. Jei atranka vyks forume, jums reikės užpildyti anketą pagal pateiktą šabloną tačiau prieš tai turėsit išmokti visą darbo informaciją. Anketą turėsit užpildyti ne atmestinai, o rišliais sakiniais ir aiškiai išdėstytomis mintimis. Anketoje turi atspindėti jūsų motyvacija ir noras patekti į darbą. Kuo anketa bus geresnė, tuo daugiau šansų, jog pateksite į darbą. Jei atranka vyks žaidime, direktorius, arba direktoriaus paskirtas darbuotojas apklaus jus keliais klausimais žaidime, greičiausiai tai bus pagrindinės taisyklės, minimali darbo informacija ir kita. Perėjus vieną iš šių etapų jūsų lauks apklausa teamspeak programoje ( Pateiksiu parsisiuntimo nuorodą apačioje ). Apklausa teamspeak programoje praktiškai nieko nesiskiria nuo atrankos žaidime, jūsų paklaus pagrindinių taisyklių susijusiu su darbu, ką galima daryti ir kas draudžiama. Patekus per atranką direktorius jums nurodys tolimesnius veiksmus.

  • Ko nederėtų daryti / ką derėtų daryti

Vykstant atrankai teamspeak programoje į užduodamus klausimus derėtų atsakyti aiškiai ir trumpai. Tokie žodžiai kaip "palauk, leisk pagalvot", ar " tuoj, reikia prisimint " mažina jūsų šansą patekti į darbą.

Atrankoje forume nederėtų dėti jokių veidukų, smailų ar panašiai, tai taip pat mažina šansus patekti į darbą.

Prieš pildant į darbą derėtų pagalvoti ir apsispręsti, ar šis darbas jums ir ar sugebėsit išdirbti minimumą ( dažniausiai 7 dienas ). Jei to nepadarysit greičiausiai pateksit į juodajį sąrašą, arba į neterminuotą juodajį sąrašą iš kurio teks išsipirkti ir užsitrauksit blogą reputaciją.

 

Teamspeak programos atsisiuntimas

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.