Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Ernestas_Paklausk

Herbis_Perrow

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Herbis_Perrow
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Ernestas_Paklausk
 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Mechaniku direktorius
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Visų pirma, direktorius neįstengia susitvarkyti su savo pareigomis. Neleidžia priimti vertingesnių užsakymų. Viena iš situacijų buvo ta, jog buvo užsakytas retas transportas, kurį užsakė Ežiukas_Rusky, tuo metu Valentinas_Gargalis priėmė šį užsakymą. Po kelių minučių Ernestas numūvino Gargalį į kitą kanalą. Tuo tarpu Ežiukas_Rusky perkrovė žaidimą. Prisijungus Ežiukui užsakymą priėmė San_Pan, kuris taip pat buvo numūvintas į kitą kanalą bei ten Herbiui_Perrow (man) ir San_Pan, buvo grąsinama, kad mes mechanikuose neužsiliksime ir neišdirbsime 7 dienas.
• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.3.0, 
• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas https://imgur.com/a/t0kLM

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas Herbi. Matai kaip čia viskas vyksta, negavai pavaduotojo tai galvoji gali daryti firmoje bet ką? Viskas prasidėjo užvakar berots, kaip tu pradėjai stūmt ant manęs, kad tvarkau Ežiui visą laiką jo BF ir jam grąžinu pinigus, nors sutvarkė Valentinas. Bet tiek to, keliaujam prie esmės. Šmeižimas? Palauk, ne tu pradėjai ant manęs stūmt? Sakyt, kad pasikėlęs elitas? Išmestas iš firmos buvai dėl to, nes nutempei mašiną policijos darbuotojui iš pat nosies. Esmė tame, kad Lukas gaudė Audrių, aš buvau pd kanale, pradėjo sakyt man kad daryčiau pzu, padariau ir ką pamačiau, kad nutempei mašiną, už tokius dalykus buvo visi perspėti ne vieną ir ne du kartus. Tad tu tikriausiai neišgirdai, arba kažkaip susišvietė, kad niekas nematys. Kadangi, tu kenki dirbti Policijos firmai, kodėl turėčiau laikyti tave firmoje?? Kaip visi buvo kanale, visi buvo perspėti, kad už tokius dalykus išmesiu. Vaizdo įrodymai kaip tu nutempi iš pat nosies pd darbuotojo mašiną, tad nereikia atmazų, siekiai pavo, buvai apsidžiaugęs, negavai pradėjai daryt nesamones firmoje, apšnekėt, šmeižt, tad paka seni, sėkmės tau kitose firmose siekti pavaduotojaus pareigų, tik kitą kartą jeigu nepasiseks gauti, nerašyk papeikimo, nes priežastis aiški dėl ko buvai išmestas.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kalbant atvirai, neturiu ko slėpti. Priėmiau tave į firmą, atrodei rimtas, bei atsakingas asmuo. Pats papasakojai apie save, kas tu toks, kaip tu elgiesi, ką buvai pasiekęs kitame projekte. Įgavai mano pasitikėjimą, bei kitokį požiūrį kaip padėjai atrankoje. Neslėpsiu tikrai klausimai sukti buvo pas tave. Bet mano nuomonė apie tave pasikeitė tada, kaip tu su San_Pan pradėjai apšnekėti mane, galvoji, kad esu kurčias? Aklas? Žmogau jau pažengęs dalykuose tokiuose esu, iš klaidos pasimokiau ir pats savo ausim girdžiu kaip sutmiat, nes jei nežinai tai neslėpsiu, būdavau su kitu vartotoju prisijungęs į TeamSpeak'ą paklausyti, kaip bendraujat ir t.t. Iš pradžių nieko nesakiau, laikiausi, bet kaip ir kiekvieno žmogaus taip ir mano kantrybė nėra geležinė. Atėjęs į TeamSpeak'ą pasikarščiavau, pakėliau balsą, kur tikrai iš mano pusės blogas dalykas. Bet kas vyko toliau, išėjau iš kanalo, vėl pradėjai apšnekinėti mane. Tada supratau, kad tu asmuo, kuris nesi drąsus, melagis, ir esi eilinis nesubrendęs žmogus, kuris nesugeba pasakyti nieko į akis, viską pasakai už nugaros. Kaip sėdžiu kanale būni geras, paklusnus, išeinu ir kas darosi? Keiksmažodžiai, įžeidimai. O dėl šio papeikimo tai padėkosiu. Nes esi melagis, tu parašytam papeikime meluoji man, ką tu jam galėjai sakyti? Ką? Sėdėjau pd kanale su juo, jis rašė dar man jis dar rašė į /sms, kad daryčiau tave pzu. Tad sakau esi beviltiškas, esi eilinis melagis, kuris nieko nepasiekęs pradeda kenkti direktoriui. Esi beviltiškas, kuris nieko nesugeba, tik meluoti... Niekada nepamiršk, lazda turi du galus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šiose dvejose savo atsakymuose, situaciją pateikei iš savo perspektyvos. Dabar papasakosiu sąvają. Valentinas_Gargalis pasakojo, jog tu savo audringus hormonus ir nuotaikų kaitas išliejai ant manęs ir San_Pan. Visgi, grąsinai jog mes mechanikus nepaliksime su tavo iniciatyva. Atsakyme pats pridūrei, jog : „Atėjęs į TeamSpeak'ą pasikarščiavau, pakėliau balsą, kur tikrai iš mano pusės blogas dalykas“. Jei esi tokių charakterio bruožų, gal būtų verta susimąstyti, jog nesi pasirengęs būti direktoriumi ir reikėtų nusileisti ant žemės su savo elgesiu. Rašai, kad esu melagis, eilinis nesubrendęs asmuo, kuris negali pasakyti tiesos į akis. Tavo žodžiai : „Dabar žaisim pagal mano taisykles“. Tai turėtų reikšti, kad turėtume tavęs bijoti ? Visgi esi tik „murzių“ firmos direktorius.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Pakeitei papeikimo esmę........................ Tu toks apgailėtinas, rašiai, kad prašė nutempt pateikiau video kur matosi, kad nėra tavęs PD kanale, pakeitei papeikimo esmę. Seni ir į pirmą tavo papeikimą, kur pirmai rašiai, kad nutempiau ir išmečiau va opa. Va išmečiau nes iš po nosies nutempei pd papeikimą, sėkmės kitą kartą įrodymų dėl ts neturi net nenoriu turėt komflikto su tavim apgailėtinas esi, papeikimą parašai paskui paeditini, by bye, net nekomentuok op opa dar įrodymų papildysiu, kad nebuvot jūs kanale ir nesakė tau tempt mašinos opa see bye bye. Sėkmės imant pavą ar drk, gal paeis nuverst mane :))))

17df3fd842c40bc5b9923dce43519ddf148.png

Va dar video kad aš buvau pas juos kanale o ne tu :)

 

 

Iš Luko pusės video

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nematau pažeidimo iš direktoriaus perspektyvos, nes jis pateikė svarius įrodymus už kuriuos Herbis_Perrow patenka į NDS už nekompetetingą elgesį firmoje. Kalbant apie tai, kad " direktorius neleidžia priimti vertingų užsakymų " - Eziukui remontas turėjo nieko nekainuoti, nes jis sprogo dėl pačių mechanikų klaidos, o apie kitus tokius atvejus paklausęs mechanikų - neišgirdau. Kitą kartą siūlau pasirinkti įrodymų, o tik vėliau pereiti prie direktoriaus papeikimo.

Direktorius baudžiamas nebus, tema rakinama.

Redaguota Billy_Jack

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    4 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Svečias  Ernestas Paklausk  Larry_Green  Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.