Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kova prieš serverio turto ir vartotojų pardavinėjimą,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Kova prieš serverio turto ir vartotojų pardavinėjimą,

giphy.gif

Žengiame tvirtą žingsnį siekdami dar labiau sutvirtinti tvarką šiuo klausimu. Nuo šiol skelbiame karą visiems buvusiems (ar esamiems) mūsų serverio žaidėjams, kurie disponuoja savo turtu ir pardavinėją jį esamiems arba būsimiems mūsų projekto žaidėjams. Mūsų galva tai yra didelė problema. nes mūsų projektas nėra tas, kuriame serverio žaidėjai gauna pinigus už važinėjimą su darbine transporto priemone ar už buvimą serveryje prisijungus. Mūsų projektas kupinas iššūkių, kurie tik didina žaidimo kokybę. Dėl šios priežasties siekiame užtikrinti, jog mūsų įdėtas darbas į sistemas būtų įvertintas. Taip pat siekiame didesnio pastovių žaidėjų skaičiaus, todėl norime, jog kiekvienas žaidėjas įvykdytų visus pasiekimus savo jėgomis, o ne nusipirktų juos iš buvusių serverio žaidėjų už realius pinigus. Galu gale viską pradėti nuo 0 yra įdomiausia šio žaidimo dalis, todėl prašau jūsų visų tai vertinti ir nedaryti klaidų praleisdami įdomiausią žaidimo dalį.

Nuo šiandienos (gruodžio 30d.) bet kokie pateikti nenuginčijami įrodymai (man asmeniškai) apie buvusį (ar esamą) serverio žaidėją, kuris disponuoja savo serverio turtu (bando jį parduoti) bus atlyginti premijomis. Premija bus duodama tik tuo atveju, jei žaidėjas dar nebus nubaustas ir ar pakaks įrodymų susekti žaidėją ir įsitikti, jog tikrai jis tą turtą pardavinėją. Premijos dydis priklausys nuo parduodamo turto stambumo. Kuo didesni turtai pardavinėjami, tuo didesnė premija laukia žaidėjo, kuris apie tai man praneš.

Viliuosi, jog ši sistema veiks ir ja pasinaudos didesnė žaidėjų dalis, nei ta, kuri toliau tai toleruos ir nematys tame problemos, kurią mato projekto savininkai.
Greenside administracija, gruodžio 30d. 2017

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Klausimas:
Ką daryti jeigu turiu pakankamai įrodymų apie žaidėją, kuris parduodą serverio turtą ar vartotoją?

Atsakymas:
Susisiekti su manimi (Rokas) asmeniškai forume, arba parašyti į skype (greensidelt.pagalba). Taip pat aš esu pasiekiamas el. pašto adresu [email protected]
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.