Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Matthew_Bennett

Erixaz_Gaming

Rekomenduojamas pranešimas

PRIŽIŪRĖTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,

(2015.03.13)

•••

 

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Erixaz_Gaming

 

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennett

 

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Prižiūrėtojas yra peikiamas už daug įvairių dalykėlių.

Pirmiausia už tai, kad buvau užblokuotas Gaujų prižiūrėtojo Matthew_Bennett už aim'ą, kuris net nebuvo aptiktas mano kompiuteryje kai tikrino Mafijos_Tevas. Todėl šitą rašau apšilimui, nes visgi dar nėra prie prižiūrėtojo Matthew_Bennett įspėjimo kai jau turėjo pasirodyti (http://prntscr.com/hv8826).

Antra priežastis - Gaujos oficialumo panaikinimas.

Kaip gi žinoma užblokuotas buvau 2018/01/01 16:25 valanda, atblokuotas buvau 2018/01/01 apie 18 valandą vakaro. Prisijungęs prie serverio, atsidariau gaują, buvo sutvarkyti oficialumo reikalai. Šiandien 2018/01/02 20:36 laikų per lv zoną, Matthew_Bennett nusprendė nuimti oficialumą mano gaujai, nes esame per silpni ir jis tai jau turėjo padaryti seniausiai. Visgi šioje situacijoje yra kaltas serverio Gaujų prižiūrėtojas Matthew_Bennett, nes jis yra galimai "užsisėdęs" ant manęs ir ant mano buvusios gaujos dėl neaiškių priežasčių. Ir ko pasekoje jisai pasinaudojo situacija, kad mano gaujos statistikoje žiba "0" prie užimtų zonų, užimtų pastatų ( https://imgur.com/a/jBgTZ ). Nors gaują kaip atgavęs turėjau tik parą laiko, o ir žmonių iš naujo surinkti buvo sudėtinga, nes dauguma negrįžo ir išsilakstę į kitas gaujas, nes pabijojo Matthew_Bennett. Todėl po tokio Matthew_Bennett elgesio beliko uždaryti gaują ir sėsti rašyti šį papeikimą, nes žmogus einantis GP pareigas nuo 2017/05/08 elgiasi ant tiek neprofesionaliai spręsdamas įvairiausias problemas. 

 

• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : 

 

https://imgur.com/a/by0mK (Skaityti viską nuosekliai)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Geras papeikimas. Jeigu @Rokas neužstos @Matthew_Bennett tai tikrai turėtų šį papeikimą priimti. Šį GP (Matthew_Bennet) reikia senų senovėj išmesti arba dėti įsp. Šis GP ne gana to, galimai bendradarbiauja su Tijuana Locos X3  gauja (Kiek kartų šitam GP buvo siųsti įrodymai, bei prašymai, jog išmestų kai kuriuos gaujos narius, bei įrašytų į ngs iš Tijuana Lococ X3 gaujos). Į prašymus visada buvo atsakyta šitaip: Nuėjau, pakalbėjau, perspėjau. Mes tavęs prašėme gal kokius 5-7 kartus, visada atsakymas tas pats. Kame reikalai? Tiesiog, @Rokas , išmesk arba uždėk įspėjimų  šitam GP.  Plius šis GP nepildo ban'ų apeliacijų..... 

#BenetįVon

 

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.