Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

KONFISKAVO MANO ACCOUNTĄ

Ers_Bass

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė:  Ers_Bass

2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): Nezinau. Administracija ir mano klaida.Na bet nezinau ar yra skiltis - Isvykstu ir grisiu tokia tokia diena ir mano ip keisis :)

3. Problema (apibūdinkite problemą): Nezinau, kaip ir nera skilties - "Vaziuoju i kaimą ir zaisiu sampą", kad zaidejas galetu parasyti - "isvaziuoju i kaimą ir mano IP pasikeis tad negalvokit, patikrinę logus, kad as pardaviau accountą" o kaime yra skirtingas internetas nei mieste. Tad gaunasi nesusipratimas, kad as savo gyvenamajame name zaidziu sampą ir nuvykes i kaima taip pat zaidziu tik mano ip ten skiriasi.. Ir administracija patikrinusi logus iskart mato kad skirtingas IP, iškart konfiskavimas ir priezastis - turto pardavinejimas. Gerai sauni administracija, greit reaguoja, puikiai dirba.

Bet noreciau kad butu isprestas sis nesusipratimas. Kreipiausi i administracija kurią pasiulė draugas. Kai tik buvo uzduotas klausimas gaudavau ats. - "Vartotojai konfiskuojami uz cheatinimą, turto pardavinejimus ar apgavyste". Viliuosi issipres sis nesusipratimas.

4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia): Deja nefilmavau kaip vaziuoju i kaimą ir pradedu jungtis prie greenside serverio. Tikrai nieko nepardaviau, nieko neapgavau, necheatinau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Is manes konfiskavo, ir isvardino del ko galejo konfiskuoti. Cheatai, apgaudinejimas, turto pardavimas. Klausiau galima suzinoti del ku buvau nubaustas? buvau praignoruotas. Mano manymu buvau itartas kad pardaviau acc nors as tik prisijungiau su kitu ip.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.