Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.5] Policijos darbui.

Andrius_Slaptas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Andrius_Slaptas

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na taigi pradedam tuom kad šį įdėja būtu labiau skirta policijos darbui, taigi pradėkim, jei policininkas gaudytu nusikaltelį padares /sekti, ir per 10minučių nusikaltelio nesugaves policininkas, turės ne vėl sekti ir toliau gaudyti, o nusikalteliui tada, bus ant ekrano pranešimas jog, jį sustabde policija, ir manau šį įdėja būtu tikrai gan gera, policininkam nebūtu daug vargo pagauti nusikaltelio, ir jiems būtu lengviau. 2. Kas kiek laiko automatiškai nusikaltelis bus sustojes? - Nusikaltelis galėtu būt sustojes apie 1minute, per šia minute policininkas turėtu ji surakinti, kad jis toliau nebėgtu.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Policininkai tiek neužgaistu laiko gaudydami nusikaltelius.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Asmeniškai aš esu prieš, nors ir dirbu pareigūnu, bet tokia įdėja per daug palengvintu mūsų darbą, darbuotojai nebemokėtu dirbti komandiškai. Įmanoma yra pagauti visus, neskaitant to su kokia transporto priemone jis bėga. Jeigu pareigūnas nesugeba pagauti vienas, tam yra kolegos/ginklai. Paprastiems žaidėjams būtų per daug didelė nelygybė jeigu 10 minučių pabėgioja ir sistema jį sustabdo...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš :D, dar padaryk, kad kai žaidėjas gauna įtarimo lygį iškarto pats pasisodina į kalėjimą arba pasisiūlo pats sau baudą ir dar arbatpinigių duoda, visiškai nenaudinga ir nesąžininga bėgančio žaidėjo atvilgiu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš, nes ką tu čia rašai? Ir taip užtenka, kad bėgi 5min ir po to dar 5min gaudo, nes kartais nesugeba arba pasiduoda pareigūnai, o po keletaddšimtį minučių prisiststo ir sudeda starus, nes prieš tai nesugebėjo pagauti. Išvis reiktu riboti /sekti komandos galimybes t.y jeigu pradėjus sekti ir po 5min nesugavus, neleistu vėl pradėti sekti apie 3min, kad būtų įmanoma atsipūsti nuo bėgimo arba pareigūnai nebegalėtų gaudyti, nes ale viskas nepagavai tai nepagavai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.