Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu prižiūrėtoją Egidijus_Keza

Antanas_Vairuotojas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Antanas_Vairuotojas

 

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Egidijus_Keza

 

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Atmetinėja administratorių papeikimus kai papeikimuose yra akivaizdūs administratoriaus pažeidimai.

Pirmą papeikimą parašė Edga_Sart, nes jį iškickino net neperspėjus, o Egidijus_K pats mums administratoriams yra pasakęs, kad reikia perspėti (1/2,2/2) prieš iškickinant, na įrodymuose tuo nėra, papeikimas atmestas. Antras papeikimas mano už tai, kad blogas /boom naudojimas "Draudžiama naudoti /boom komandą kai transporto priemonė yra naudojama. [1 įsp.]", o aš tr. priemonėje buvau įsėdęs paspaudęs G raidę, mane ištempė ir suboomino tr. priemonę papeikimas atmestas. O išvada: "savas" ne "savas", bet šioje vietoje Domis_R kaip administratoriuis turėjo būti nubaustas įspėjimais, o ne „Administratorius nebus baudžiamas.“

Papildau: Žaidėjas Karolis_Dunauskas iškickin'o Egidijų_Kezą(nes trukdė kaip ir mes trukdėme Domui_Razui) taip pat kaip ir Domis_Raz iškickino Edga_Sart(be perspėjimų), na ir buvo iškart nubaustas admino įspėjimu, o Domis_Raz kažkaip išsisuko.

 

• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : 

 

https://imgur.com/a/L0fhC

Redaguota Antanas_Vairuotojas
papildyta

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šita administratorių kuri jus papeikiate nebuvo nubaustas, dėl jūsų kilusio konflikto su policijos firmą. Pagal jūsų pateiktame papeikime aiškiai matosi, kad jus su visa firmą darote didelius nusižengimus matosi, kad naudojama darbo transporto priemonės ne pagal paskirtį, o patys negalvodami darėte tokias durnas situacijas tik sukeldami didesne bėda firmos valdžiai klausydami netinkamo asmens nurodymais.

 

Administratorius kuris buvo įspėtas įspėjimais buvo nubaustas atitinkamai, nes buvo blogas išmetimas iš serverio + man kyla klausimas kodėl pats administratorius nesikreipia dėl įspėjimo pašalinimo jeigu turi kokius įrodymus dėl savo nekaltumo, o viska šitame papeikime atsako advokatas.

 

Visas šitas konfliktas dėl policijos ir pervežėjų kilo, dėl pervežėjų neapgalvojimą/naudojimą transporto priemonės ne pagal paskirtį kiek man aišku buvo kalti buvo pervežėjai kurie nesugebėjo suprasti atitinkamu žodžio kad taip daryti negalima + jeigu būtų susiprotėja tokios situacijos išvis nebūtų buvę.

ps: pats kuris mane papeikė pačiam reiktu prieš rašant papeikimus pasidomėti apie save ką pats blogai darai tik paskui kaltink tuos kurie bando padaryti tvarka serveryje.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, Keza, kalba eina apie Domi ir jo komandos /boom blogą panaudojimą be perspėjimo sunaikindamas transportą, o ne video kaip tu stovėjai ant tralo. O ką reiškia, kad nesvarbu konfliktas, ne konfliktas jis turėjo mus perspėti, kad sunaikintume transportą, o ne jis pats savo noru pasinaudodamas administratoriaus teisėmis, ką darei ir tu naikindamas mūsų tuometinį transportą, todėl versti ant fūristų viską yra žema ir abi pusės turėjo būti nubaustos tolygiai. Ačiū už dėmesį.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.