Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[1.8.5] Gaujos

Balan_Posui

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Balan_Possui

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siulau grazinti sena gauju sistema, arba panasia i ja, nes sita yra tokia nuobodi, kad gaujiniai ,bei policininkai neturi veiksmo. Seniau gaujos galejo kovoti del paketu ir trugdant policininkas, paketai turejo verte, nes reikejo juos gaminti ir dar parsivezti. Policininkai turejo darbo irgi labai daug ,nes galejo gaujos nariai grobti pastatus ir uz tai gauti pinigus. Policininkai,atiminedami ginklus galejo juos padeti i PD baze ir tai buvo tikrai idomiau,negu dabar sita nelabai idomi sistema... Paziurekite kas darosi su gaujom??? X3 jau irgi atsisake, oficialiu gauju nera nei vienos jau. Visos gaujos arba susikure,kad prikrauti ir viskas. Reiketu grazinti senas gauju sistemas. Ir sumastyti kazka ,kad zaidejai turetu motyvacijas eiti i gaujas ir imti gauju lyderius... Beto paziurekite,kas dabar PD darbe vyksta? Policininkai neturi ka daryti tik pyktis su furistais, o taip turetu netgi 3vagonus ,grobimus ,bei sandeli... Galetu pasisaudyti su gaujiniais ju hoode(sturmas). O dabar? Atsisedi ant moco ir all day all night filmuoju naujokus kaip daro nusizengimus... NERVINA JOMAJO.

 

Dwj realnye pacany za !

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Bus idomiau ir gaujiniams ir policininkams.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Su tavo pasiūlymų esu tikrai UŽ. Šiuo metų tiek gaujos, tiek pd neturi veiksmo. Gaujos šaudo į sienas ir viskas. Pd taspats irgi nėra veiksmo. Norėčiau matyti sena gaujų sistemą, tikrai būtų įdomiau žaisti. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na ir kas iš to..? NIEKAS nebeis greenside į gaujas, ypač pasižiūrėkit NGS sąrašą, už tokias lempas įrašinėja. Nėra normalių žaidėjų kaip seniau, dabar vaidenasi visur visokie tvardariai ir jau greitai mano manymu tokie bus potencialūs kandidatai pareigoms. Juokingiausia, kad čyteris gavo gaujų prižiūrėtoją, o dar juokingiau kad jo nušaut negalėsi, nes bus /gydytis ir /kill. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Esu pilnai užtikrintas ir sakau, kad reikia grąžinti senas gaujas, paįvairinti pačią sistemą iš kodo pusės. O kitas dalykas padaryti, kad būtų irgi įmanoma susikurti žmonėms klanus savo gaujas, bet jos paprastesnės bus ir aišku būtų galima dalyvauti veiklose, bendradarbiauti su rimtomis serverio gaujomis. Bet sakau tikrai, už. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Žinoma už, tačiau jau kiek kartu visi sakė,kad negražins nei cbugo nei senos gaujų sistemos.

55 minutes ago, KenshinYona said:

aš už, bet Rokas negrąžins, nes tai jam pinigų jokių neatneš + nebėra normalių žmonių kurie galėtu valdyti gaujas nu ir aišku KA ČIA REBEKA VEIKIA, A, A?????

Gražinus sena sistemą manau atsirastu tikrai žmonių kurie galėtu valdyt.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.