Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Netikėtumai: išrinktas GSPD direktorius

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Netikėtumai? Visai ne. Tiesiog ironijos žiupsnelis. Kaip ekonomika turi juodąją rinką, taip DP turi glob. moderatorius bei t.prižiūrėtojus, kurie visuomenei paskleidžia žinias kas pildė, kas negerai užpildė, sudaro statistikas kuris būtų geriausias ir t.t. Nesmerkiu visų, bet ne paslaptis, kad tai vyksta. Tad dėkoju šioms juodadarbėms bitutėms už visuomenės informavimą, dar betrūksta kad jūs atstovautumėt ir patį lažybos punktą <šypt>.

 

Na o antras reikalas kuom šie rinkimai neįtikėtini ir rezultatai netikėti - rinkimuose dalyvavo keturi žmonės. Tris iš jų sunku vadinti žmonėmis nes nemoka skaityti to ką parašau, todėl ir dabar drąsiai ant jų stumiu, nes ir viso šito jie neskaitys. O kad šie skaityti nemoka, tai parodė tai, kad šiuos rinkimus padariau išskirtinais - nebe anketos formatu - o cv kandidatūra. Na, kas labai norėjo vadovauti - nepatingėjo paskaityti ir pasistengė, o tie trys likę... ką galiu pasakyti.. Kuomet švietimo ministras deklaruoja, kad Lietuvoje raštingų žmonių yra 99procentai, tai matyt man labai nesiseka, kad į direktoriaus pareigas dažniausiai pildo tas 1% gamtos nesusipratimų <šiepas>. O po to dar vienas iš jų man rašė, kad nesuprato kas yra CV, todėl užpildė anketą.. Vadinasi 21 amžius, jaunoji kompiuterastų karta... nu nu... <šiepas>.

 

Kaip ir atrankoje minėjau - neanalizuosiu tų, kurie be pastangų numes tiesiog anketas, o ne CV kandidatūras - tai taip ir darysiu... Juolab tos trys anketos šiaip ar taip yra tuščios, neanalizuotinos, tad ir įvykus tokiems pokyčiams akivaizdu, kad jei tie žmonės nepasistengė įvykdyti mano reikalavimų - tad ir tas tris anketas ignoruosiu. Na o tas vienas dalyvis iš keturių, supratęs šių rinkimų užduotį ir neblogai su ja susitvarkęs - matomai yra iš tų 99proc raštingų asmenų, su kuo ir sveikinu, kas reiškia, kad jau esi tinkamas direktoriauti neatsižvelgiant į pačios anketos turinį.

 

Na o dabar įprasta tradicija - truputį paanalizuoti, pakomentuoti vienintelio kandidato į direktorius anketą. Taigi, nors su esmine užduotimi susitvarkei, bet pats viso laiško turinys tuštokas, neradau to ko tikėjausi. Pačios firmos koncepcijos nemačiau, nes daugiausiai rašei kad tavo pagrindinė misija direktoriavime bus surinkti nemažą aktyvią darbuotojų komandą. Na, kuomet serveryje žaidėjų nedaug - tai bus sunku, ir jeigu tau iš tikro pavyks palaikyti tokią komandą - pripažinsiu jog esi geras direktorius, tad metei įššūkį tokį, kurį privalėsi įgyvendinti. Taip pat pasigedau kažkokio tais aprašymo apie tai ką dar darysi, ką kursi, kokios algų ar rangų sistemos, kokios naujovės firmoje. Kad palaikyti tokią aktyvią ir didelę policininkų armiją kaip minėjai - reikia juos sugebėti motyvuoti, pritraukti, išlaikyti, tačiau neaprašei nieko nei kaip motyvuosi, nei kuom juos pritrauksi, nei kaip išlaikysi. Laikai kozirius rankovėje, paslaptyje? Na tebūnie, tau pasiseė, kad esi vienintelis kandidatas, tikiuosi jei ne žodžiais anketoje, tai darbais pareigose įrodysi tai, nes kitaip tai būsiu piktas. Manau silpną kandidatūrą pateikei dėl to kad pernelyg stipriai tikėjai savo sėkme šiuose rinkimuose. Nes iki tol kol vyko atranka girdėjau tokius pasisakymus "gaučiau direktorių vos užpildęs" - o man tai nepatiko. Nemanau, kad būčiau išrinkęs tave jeigu būtų bent vienas tau lygus kandidatas vien dėl tokių save iškeliamų pasisakymų. Na, duodu firmos vairą, ir išsklaidyk darbais mano abejones apie tave. Sėkmės pareigose Zilviui_Chuwak, sveikinu antrą kartą sugrįžus į direktorių komandą! Tikiuosi šį kartą pareigose išsilaikysi ilgiau negu praeitą kartą.

Galų gale, nors ir rinkimai  nėra netikėti (dar kart ačiū tiems, kurie dar be manes turi galimybę matyti kas pildo), bet jeigu žmonės išmoko rašyti bezdžiones, dramblius - piešti, liūtus - vaidinti ir t.t.... Tai aš jus *keiksmažodis* išmokysiu rašyti CV, o gyvenime tai pravers ieškant darbo, dar man dėkosit kai užaugsit (jeigu taip pasiseks) <žvengas>. Ačiū kas skaitėt, kas dalyvavot, pasveikinkit naują direktorių, o tada mylėkites ir būkit mylimi, SALUT!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Taip, atsiprašau, kad analizės teko laukti savaitę laiko. Ši savaitė buvo paskutinė savaitė prieš egzaminų sesiją universitete. Reikėjo atsiskaityti neužbaigtus darbus, gauti trūkstamus pažymius. Sunki, darbo pilna savaitė, todėl su DP pareigomis nieko nedariau. Dabar vėl būsiu aktyvus ir tvarkysiuos aktyviai reikaluose.

Tad jei kas taip pat turit įdėjų DP reikalams - rašykit, įgyvendinsim, esu atviras pasiūlymams :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tai ir žinojau kad taps Zilvis, tad sekmės jam. Išbūk ilgiau negu aš buvau ir žiurėsim kokia GSPD armija subursi :D

O Mariau geri žodžiai tavo:

Todėl ir dabar drąsiai ant jų stumiu, nes ir viso šito jie neskaitys.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Oh.. Ilgai laukta ir sulaukta analizė PD direktoriaus rinkimų.. Nuoširdžiausi sveikinimai Žilviui, žinau, kad laikysi firmą ilgai ir atsakingai, spaudžiu dešinę tiek Mariui tiek tau Žilvi! Sėkmės darbuose! ^_^

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.