Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.6] Tr.Priemonės dėliojimas

Ignas_Gucci

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidimeIgnas_Gucci

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai, kai nusiperki visai naują transportą(pagal mano pavizdžiu Sultan) tai tu gauni tik kėbūlą, jei nori kad ji būtų normali jai reikia pirkti detales(tai pvž: variklis,ratai,padangos ir t.t.)(bei jos būtų vienkartinės) jas turi užsisakyti žmogus iš parduotuvęs(pvž ji turėtu būti prie mechanikų firmos) bet jas gali gauti tik iš fūristu. Ir mašiną gali sudelioti mechanikas. Bei detalių kainos bus skirtingos(pagal mašiną).

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?Manau jog būtų daugiau darbo fūristams,mechanikams bei unikalesnis serveris.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tai gal išvis norint gaut tr. priemonę tegul padaro fūristams erdvėlaivį, šie išskrenda į kitą galaktiką, sudaro galaktinį aliansą su ateiviais, tada užbaliavoje nusibeldžia į mėnulį, ten mechanikai sukonstruoja automobilį (mechanikai ateiviai), ir tada erdvėlaivis su automobiliu nusileidžia į fūristų bazę. Automobilis ten išardomas, dalimis (kurių yra 279) išveža su burrito ir rumpo į mechanikų garažą, kur jis išnaujo surenkamas ir tada packer iš fūristų bazės nuvaro iki mechu bazės, paima automobilį ir vežą į saloną. Kelionės metu automobilis turėtų būti perrinktas dar 32 sykius. Kodėl? Nes : Manau jog būtų daugiau darbo fūristams,mechanikams bei unikalesnis serveris.

 

Ai jo, jeigu dar nesupratai aš esu prieš.

Redaguota Get_Paid
Naujokai išsigąs kaip ir Benss kai pamatė kad atstatymas į aikštelę 1.5k

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Idėja nėra apgalvota manau pilnai, trūksta informacijos. Kaip jau buvo rašyta naujokai manau tikrai išsigąs. Detalės vienkartinės? Irgi kažkokia nesąmonė, mano manymu. Tad linkiu sėkmės galvojant naujas idėjas. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.