Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Atsiliepimas apie projektą nuo Jord_Milane

Hikaro_Masati

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki tikrai manau esu nematytas forumo narys, bei serverio žaidėjas. Seniau teko žaisti įvairiausio stiliaus serverius, pradėdamas savo veiklą 2009 metais, nuo pat mažens kai draugas pasiūlė prisijungti prie samp bendruomonės. Išties pradžia sunki neidomus žaidimas buvo, tas Sa:Mp dar senais laikais. Pirmas projektas buvo Zavasko, išties buvo neidomų, nes ta projektą pardavė, po kiek laiko išvydau naują projektą kuris irgi buvo Zavasko. Bet išties aš to nežinojau, nes galvojau tai kitas žmogus, kuris sukūrė išties puiku projektą, bet ne aš klydau tai buvo Zavaskas, išties galvojau žmogus nuleis rankas ir bus baigtą. Po 1-metu projekto gyvavimo supratau kad projekto įkūrėjas išties nenuleis ranku ir projektą judins į prieki. 

Pirmas darbas Sa:Mp istorijoje: Po kiek laiko Zavasko projekte bandžiau siekti aukštumu bet išties kelais buvo nesėkmingas, nes aš buvau žalias vos mokėjau rašyti, išvis nežinojau kas tas Forumas budavo dar. Po kiek laiko supratau kaip veikė sistemą, pamačiau atranką į Medikus sumaniau išbandyti savo jėgas, taip man pavyko patekti į firmos gretas, ir siekti aukštumu. Bet aš padariau klaidą, buvau išmestas iš darbo, nes direktorių išvadinau negražiai. 

Atsiliepimas apie šitą projektą (greenside). išties esu naujas žaidėjas, šitame projekte. Nieko nelaukdamas noriu pasakyti kad šitas projektas tikrai yra matęs šilto ir šalto, bet jis judą į prieki ir bando nepasiduoti. Užsiregistravau projekte, pirmas įspūdis nieko įpatingas, paprastas mapp darbas sistemos, bet man patyko išties apmokymai kurios galėjai įvykdyti labai lengvai, ir kažkiek sužinoti pati mapp. Nieko nelaukdamas nuėjau į forumą, užsiregistravau paprastas forumas kaip ir visu, taip ir turi būti. Forumas ir neturi būti kuom įpatingas, sugalvojau nueiti į atnaujimus taip man patiko kiekvienas update serverio, tada supratau kad tai projektas daug žadantis ir tikrai įdomus. Išties noriu pasakyti projektas yra įpatingas kuris dar gyvuos ilgą laiką, projekto savininkai dirbą prie projekto labai daug, stengėsi. Išties dar nežinau kaip savininkai netgi vadinas. Bet @Rokas bei @Aivaras tikrai jums esu dėkingas, kad dar yra toks projektas, kuriame jus dirbate labai ilgai ir stengetes dėl projekto labo. Sėkmes jums. 

Ačiū kas skaitė. Trumpai aprašiau ką norėjau ir parašyti. Sėkmes.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.