Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.6] 2 Rimti pasiūlymai serveriui.

Hikaro_Masati

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime Jord_Milane

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą

1. Naujas darbas serveryje su direktoriaus pakvietimų Statybininkas. Statybininko esmė būtų tokia žaidėjams įrenginėti namus, už tam tikrą kainą kuria jus pasirašysite tam tikrame dokumente. pvz: žaidėjas iškviečia statybininką jis atvykstą. Žaidėjas sutaria ir pasirašo tam tikrą dokumentą kaip jis norėtu kad jo namas būtų įrengtas, ir kokia kainą. Namo tikrai nereikės atiduoti. Tiesiog būtų tokia sistema kaip duoti namo rakta žaidėjams ir jis galėtu naudotis visomis namo paslaugomis. 

2. Bado žaidynės. Manau kiekvienas yra girdėjas apie ši nuostabu filmą, ir suprantą kaip čia viskas vyktu. kas 2h pvz serveris pranešą kad rengiamos bado žaidynės. ir koks prizas bus, ir kiek galės dalyvauti serverio žaidėju. Atsikėlę į tam tikrą vietą žaidėjai bus paskirstyti po tam tikra pakopą. po skaičiavimo žaidėjai bėga, ir turi išgyventi. Bado žaidiniu esmė išlikti, ir laimėti pagrindini prizą. Bus kiekvienoj vietoj tam tikras įrankis pvz: Ginklas,Kastuvas,Peilis,Maistas,Vaistinele, ir taip toliau. kurios bus galimą paiimti su komanda /paiimti. Bado žaidyniu laikas pvz: 60min.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui? Paįvairins žaidimo esmė, ir bus linksmiau žaisti. Vis dėl to reikė serveriui naujovių. 

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Jei kažkas ne taip pasiruošęs išklausyti jūsų nuomonės.

Redaguota Hikaro_Masati

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Apie pirma ideja nieko nemanau, gan sunku kazka sakyti

2 ideja - Tam yra skirti kiti zaidimai kaip Pubg ar kazkas dar, nemanau kad reiketu to serveriui, uztenka pinjatos

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Paprastai kalbant pasiūlymai yra išties geri įdomus įvairūs, bet sakau, kad tektų visiems pirmąją idėja sugalvoti geriau ir ją išplėsti iki tol kol visiems patiktų sistemą. Nes tikrai man bent jau sistemos abi patiko, bet į jas ateityje įsižiūrėjus reiktų geriau permesti akis. Šaunuolis, patenkintas esu tavo pasiūlymais! :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš abi idėjas.Pirmoji idėja nėra labai jau ir reikalinga,būtina bet ji tikrai yra gan įdomi.Taigi kodėl aš būtent prieš ją?Todėl jog ji yra bereikalinga kaip ir kiti sakė įdomiau pačiam įrenginėti, nes dar ir gerai pagalvojus būtų sunku kitiems statybininkams apibūdinti kokio gi namu tu nori.Gerai pagalvojus dar ir apkrautu darbais mūsų GreenSide serverio skripterį.Aš prieš antrą idėja todėl jog galima kažką panašaus suorganizuoti nedarant pačios sistemos bei gaištant laiką.Jeigu labai jau norisi pažaisti tą kaip sakant žaidimą pavadinimu "Bado žaidynes" galima pasiieškoti serverių samp arba taip kažką.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.