Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.6] Pasiūlymas serveriui: Nauja dėžė? Tobulesnės mašinos. Policijos įspėjimai.

Enjoy_Kenas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Enjoy_Kenas

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau serveryje padaryti įspėjimus žaidėjams (labiau galbūt naujokams) už KET ir kitus smulkius pažeidimus. Taigi kaip tai veiks? Pavyzdys: Policijos pareigūnas ramiai važiuoja ir pastebi, kad pro jį pralekia mašina, ir staiga ji pasuka link kelio krašto ir trumpina kelia per žolę. Pareigūnas pradeda gaudynes. Sugavęs pažeidėja pasirodo, kad tai yra naujokas (nebūtinai), patikrinus jo įspėjimus jis nebuvo baustas už tai. Pareigūnas vietoj to, kad baustų naujoką (nebūtinai), kuris gali nesuprasti kas blogai ir tiesiog palikti serverį, duoti jam įspėjimą ir išaiškintu jam situacija, kad taip važinėti negalima ir panašiai, bet pareigūnas turi pilną teisę bausti žaidėją už pažeidimą, jeigu žaidėjas elgiasi nepagarbiai arba kenkėjiškai. Pasikartojus situacijai, kad tas pats žmogus bėga, jis jau būtų baudžiamas už pažeidimą. Pareigūnas įspėjimus galėtu matyti kai yra daroma /patikra, o žaidėjai per /ispejimai. 

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau kai kuriuos žaidėjus neišgąsdintu, kad atėjus į servery iškart esi baudžiamas už pažeidimus. Buvo tokių situacijų, kad baudžiamas naujokas atsijungia ir viskas, kitaip sakant leavina.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Žaidėjai galėtų matyti čia:                                  Policijos pareigūnai čia:

https://prnt.sc/iezi2m                                        https://prnt.sc/iezoyy

 

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Enjoy_Kenas

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti didesnį mašinos tuningą. Tai yra už tam tikrą kiekį pinigų žaidėjas galėtų užsituninguoti variklį, stabdžius, mašinos važiuoklę ir turbo. Aišku viskas būtų proto ribose, kad Infernus būtų užtuninguotas ir lėktu 300 km/h, ne tikrai ne tuningas pridėtu kokių 10 procentų prie greičio, stabdžių, mašinos važiuoklės ar turbo. Pavyzdžiui pigesnis tuningas pridės kokius 5 procentus prie greičio ir t.t, Brangesnis 7 procentus, o pats brangiausias tarkim 10 procentų. T.y., kad pavyzdžiui mašinos maksimalus greitis yra 200km/h, pasirinko pigiausia tuninga, jis mašinai pridės 10 km/h, ir jau mašinos maksimalus greitis pakyla iki 210 km/h, brangesnis pakeltų 14 km/h, o pats brangiausiais 20km/h. Bet aišku manau, kad tokiom transporto priemonėm, kaip Infernus, Bullet ir panašiai, šie skaičiai būtų mažesni. Taip, dabar dėl stabdžių, mašinos stabdymas yra 15 metrų iki pilno sustojimo, Pigiausias tuningas nuimtu kokius 3 metrus nuo stabdymo, brangesnis 5, brangiausiais 7, mašinos stabdymas sumažėtu žymiai ir manau būtų mažiau atsitikimų, kad kažkas atsitrenkė į kažką ir panašiai. Dėl važiuoklės, manau reikėtu čia pridėti Hidraulikos pakeitimų, t.y., kad pavyzdžiui:  Bulletas galėtų lengviau lipti į kalną ir panašiai, Pigiausiais pridėtu kokius 7 procentus prie lipimo, brangesnis tiek ir tiek ir t.t. Ir manau pats įdomiausias dalykas yra Turbo, kuris transportui pavyzdžiui: kas kokias 5 minutes (laikas galėtų būti didesnis) galėtu duoti turbo ir transportas gautu kaip ir nitro tik daug galingesni. Pigiausias būtų toks ir toks, brangesnis toks ir toks ir t.t. Jei idėja bus įgyvendinama manau skaičiai vistiek bus keičiami, tad nematau tikslo rašyti daugiau skaičių (skaičiai kurie buvo viršuje tai yra pavyzdys). Pridedu video. Galbūt dar galima būtų, įdėti kokias nors /ddeze, kurį duotu atsitiktines detales jų pasirinktam transportui. Atidarius /ddeze meniu, paspaudus atidaryti iššoktu lentelė kuriam transportui šį detalė turėtų būti pritaikyta. Ar tiesiog būtų kažkokia parduotuvė, bet ir galėtų būti detalės už kreditus, kad nebūtų, jos tokios pasiekiamos. Detalės galėtų būti  skirtingos kiekvienai mašinai, kad nebūtų taip, kad turginė mašina nebūtų kaip koks nors Infernus ar panašiai. Detales galėtų įmontuoti mechanikai. Detalės galėtų būti parduodamos, tarp žaidėjų.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau turėtų pritraukti žaidėjų į servery, nes kiek esu žaidęs kituose projektuose, niekur nebuvo tokios sistemos. Būtų kažkas naujo Lietuvos SAMP serveriuose ir pnš. Atsirastu daugiau darbo mechanikams.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  Galėtų atrodyti kažkas kaip čia:

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
prieš 1 valandą, Karolis_Neon rašė:

Antra gal ir visai nieko, bet bus sunkiau sugauti cyterius, kurie ne su isstuninguotom masinom bus, o su alt’ais

Manau nepakeistu nieko, nes alt'a užspaudęs lėks 300km/h o jei bandys daryti greiti panašų manau vistiek neišeis, nes alt'o paspaudinėjimas bus netolygus ir greitis šokinės, o jei mašina yra tuninguota greitis bus tolygus. Ir šiaip galėtų būti matomą ar tune yra ar ne (išorėje).

Redaguota Enjoy_Kenas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
1 minute prieš, Kendrick Clark rašė:

Su tuo mašinu tobulinimu nieko gero neišeis, nes tarkim su sobu tu mašina pagreitines 105procentais pastebi kaip keičiasi vairavimas žymiai pasikeistu vairavimo fizikos ir šudas butu.

Pasikartosiu dar kartą, Manau nepakeistu nieko, nes alt'a užspaudęs lėks 300km/h o jei bandys daryti greiti panašų manau vistiek neišeis, nes alt'o paspaudinėjimas bus netolygus ir greitis šokinės, o jei mašina yra tuninguota greitis bus tolygus. Ir šiaip galėtų būti matomą ar tune yra ar ne (išorėje)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.