Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Medikai pavasarį pradeda su nauju direktoriumi!

Billy_Jack

Rekomenduojamas pranešimas

 

Dar viena vadovo paieška atvedė neblogų kandidatūrų, tačiau daugeliui pakišo koja ne anketa, o '' pavyzdingas '' elgesys praeityje. Jeigu galvojate, kad nemačiau, ką darėte serveryje prieš 1-2 mėnesius ar ką darote dabar ir užpildę stiprią anketą gausite tokias rimtas pareigas - klystate. Grįžtant prie atrankos, tai vos per 3 dienas susilaukiau net 12 anketų, o į kitą etapą pateko 3, kurių slapyvardžiai serveryje: Greta_Bagdonaitė, Micro_Cloth , Hitautas_White.

 

Pradėjus analizuoti aukščiau pateiktų kandidatų anketas, susidūriau su labai stipriomis kandidatūromis, tačiau mažos klaidelės ar esminių dalykų nepaminėjimas, leido išrinkti naująjį direktorių nesvarstant. Pradėkime nuo vienintelės merginos šioje atrankoje - Greta_Bagdonaite. Šią žaidėją medikuose matau jau labai ilgą laiką ir ta sukaupta patirtis jos anketoje matosi. Tvarkingai, gražiai išdėliotos mintys, tačiau manęs netenkino tavo nuomonė, kad buvusio vadovo sistemos buvo labai geros ir jų keisti nereikia. Patarimas: jeigu tikrai nori užimti tokio tipo pareigas čia, reikia kažkuo išsiskirti iš kitų, o idėjos ir naujų vėjų įnešimas yra būtent tai, kas gali tau padėti. Sekantis kandidatas - Micro_Cloth. Man asmeniškai, nematytas žaidėjas šiame projekte, tačiau anketa buvo nebloga, kai kurios idėjos bei kitoks požiūris į rango pasikėlimą atrodė įdomiai ir turėtų neblogai funkcionuoti medikuose. Man labai patiko pateikta atrankų mechanika bei šiek tiek kitoks požiūris į pareigas, BET savo kandidatūroje į kelis punktus atsakė nelabai išsamiai ar išvis neatsakė bei anketa skaitėsi sunkokai dėl netvarkingai išdėliotų pastraipų, todėl kitam kartui linkiu atidžiau rašyti savo laišką ir pasistengti, kad tokios klaidos nepakištų kojos sekančioje atrankoje. Dar vienas, vis labiau įsivažiuojantis žaidėjas projekte - Hitautas_White . Po praeito karto daug daugiau patobulėjo ir pasisemta patirtis taksistuose leido užtikrintai siekti šių pareigų, nors per didelio indelio taksistuose ir nepastebėjau, bet viliuosi, kad užimdamas daug rimtesnes pareigas dirbtum našiau. Kalbant apie pačią anketą, tai galiu pasakyti, kad parašė labai patrauklią ir tvarkingą anketą, kurią skaityti buvo vienas malonumas.. Išsamiai atsakyta į svarbiausius klausimus, o pateiktas nemažas kiekis idėjų (be "' į "", Hitautai ) atrodė įdomiai ir tikrai pritrauktų ne vieną žaidėją įsidarbinti pas tave išbandyti jų. Stebėdamas šiuos kandidatus žaidime, tai didžiausiu aktyvumų pasižymėjo tas pats Hitautas_White, kuris savo artimiausią priešininkę Gretą lenkė net 700 minučių. 

 

Šį kartą daug mąstyti ir rinktis nereikėjo, nes perskaitę analizę ir taip galėjote suprasti, kas gi tampa naujuoju medikų vadovu, todėl nieko nelaukę pasveikinkite Hitautą tapus medikų direktoriumi!

 

 

 

 

 

 

 

 

Redaguota Billy_Jack
Klaidų fix

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki virai i nevirai. Sveikint čia nelabai norėčiau, nes medikams Kiri Kari, Jeigu žmogus pildantis į direktoriaus postą, pats dirbdamas medikų zonose kitus gaujinius šaudo, nu tai ka aš žinau.... Hitautai belenkaip tau čia nuskilo, kad tas įvykis truko 1sekundė ir nespėjau nuspaust filmavimo mygtuko...  

Ka norėjau pasakiau, manau, kad toliau tokie bairiai nepasikartos, Sėkmės.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.