Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

0.1.8.6 Apgavystes

Tom_Corlleone

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Tom_Corlleone
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Mano pasiulymas yra toks valdziai ziurekit kas dedas su gs serveriu vienos apgavystes turto prekiavimai kreditais apgaudinejami zmones isplesiam realus pinigai ir tie zmones nieko negauna arba serveryje kas vyksta kad tik apgaut apstumt ir taip toliau,kiek man teko buti kituose projektose tokio masto nera apgavysciu visi draugiski nori padeti naujokui ir senbuviai isizaide jau nesitaiko apgaut tai klausimas kodel cia valdzia nesunaikina tokiu zmoniu nesugaudo pardavinejimu turto uz real pinigus mano manymu jusu vienintele iseitis padaryti visu vartotoju isvalyma arba labiausiai susitepusiu arba turtingiausiu kurie ir pardavineja turta sunaikinti scamerius.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:tai pasalintu manau apgavystes ir turto pardavinejimus ir zaidejai kurie zaidzia saziningai nepaliktu servo jeigu viska atstatytu is naujo
– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Manau, tai visiška nesąmonė, nes žmonės pardavinėjantys turtą už real pinigus yra gaudomi. Ir nėra čia toks serveris kaip tu apie jį aprašei. Yra vienas kitas scameris, bet juos gaudo. Čia pakankamai draugiški senbuviai, dar man neteko susidurti su senbuviu kuris nori apgauti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.