Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Su Šv. Velykomis! 2018

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Su Šv. Velykomis! 2018
Sveikiname visus serverio žaidėjus su Šv. Velykomis ir linkime skanių, bei stiprių margučių! Ši atnaujinimo versija yra šventinė, kurios metu buvo įdėta tik šventinė užduotis. Serverio atnaujinimas vis dar yra ruošiamas ir tiksli jo įkėlimo data yra nežinoma.

giphy.gif

Šios šventės proga buvo įjungta šventinė užduotis. Užduotis panaši kaip ir kiekvienais metais. Jūsų tikslas surinkti visus margučius. Tik šiais metais turime šiokių tokių naujovių. Gausite prizą ne už kiekvieną rastą margutį, bet už surastus visus atitinkamos spalvos margučius. Iš viso yra aštuonių, skirtingų spalvų margučių. Suradus visus, tos pačios spalvos margučius taip pat gausite pagrindinį margutį, kurį galėsite naudoti kitam žaidimui. Kitas žaidimas yra susijęs su kitais serverio žaidėjais. Bet kuriam iš serveryje esančių žaidėjų galėsite pasiūlyti mušti margučiais. Tik vienas reikalavimas, jog abu šiame žaidime dalyvaujantys žaidėjai turėtų bent po vieną pagrindinį margutį. Sudaužus margučiais žaidėjas, kurios margutis sudužo praras margutį, o žaidėjas, kurio margutis laimėjo, jis laimės atitinkamą kiekį /tdeze ir /sdeze, taip pat turės progą dar kartą mušti margučiais su tuo pačiu margučiu, su kuriuo laimėjo. Užbaigus Šv. Velykų užduotį kaip ir kiekvienais metais žaidėjai galės užsidėti šventinį kostiumą.

Taip pat nuo 2018.04.01 iki 2018.04.08 perkant kreditus visais įmanomais būdais gausite +25% daugiau kreditų, nei perkant įprastai.

Greenside administracija
2018, balandžio 1d.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

labai geras update 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.