Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Rebeka_Sander

Criss

Rekomenduojamas pranešimas

 

 

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Criss_Costello

 

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Rebeka_Sander

 

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Mano anketą vardu CrissCostello (sukurtas 2017 sausio 7d) užblokavo už serverio daiktų pardavinėjimas už realius pinigus ar kažkas panašaus, sutinku su šita bausme. Poto atsiminiau, kad turiu anketą sukūręs dar ankščiau  Criss_C  (sukurtas 2017 Liepos 23d) aš apie jį buvau pamiršęs, todėl susikūriau anketą CrissCostello. Pereinant prie temos, ji free užblokavo mano pagrindinę anketą Criss_C už bereikšmių anketų kūrimas siekiant išvengti bausmės. Bet ši anketa sukurta ankščiau kaip gali būt, kad bereikšmis kūrimas? Tuo mano peikimas ir baigiasi.

 

• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://prntscr.com/j13ori

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas rytas, visų pirma patariu atsikratyti „šabloninio“ mąstymo. Tokį sprendimą priėmiau todėl, kad gavęs užblokavimą ant pagrindinio vartotojo (CrissCostelo) tu lyg niekur nieko prisijungei su kitu vartotoju ir bandei man kažką įrodynėti, jog užblokuotas buvai neteisingai (dabar jau giedi kitokią giesmę), bet čia ne esmė. Visa esmė yra tokia, kad neatsiblokavęs pagrindinio vartotojo, tu lyg niekur nieko naudojaisi kitais forumo vartotojais, o tai yra lygiai toks pat bandymas apeiti bausmę, kaip ir naujų vartotojų kūrimas (visiškai nieko nekeičiantis faktas tas, kad kiti tavo vartotojai buvo JAU sukurti ateičiai).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
9 minutes prieš, Rebeka_Sander rašė:

Labas rytas, visų pirma patariu atsikratyti „šabloninio“ mąstymo. Tokį sprendimą priėmiau todėl, kad gavęs užblokavimą ant pagrindinio vartotojo (CrissCostelo) tu lyg niekur nieko prisijungei su kitu vartotoju ir bandei man kažką įrodynėti, jog užblokuotas buvai neteisingai (dabar jau giedi kitokią giesmę), bet esmė ne tame. Visa esmė yra tame, kad neatsiblokavęs pagrindinio vartotojo, tu lyg niekur nieko naudojaisi kitais forumo vartotojais, o taip yra taip pat bandymas apeiti bausmę, kaip ir naujų vartotojų kūrimas (visiškai nieko nekeičiantis faktas tas, kad kiti tavo vartotojai buvo JAU sukurti ateičiai, o tai esmės nekeičia).

Nu aš turėjau vasarą susikūręs ant skirtingų 3 acc anketas (Criss_Costello, John_Cerry ir kito nick jau nepamenu). Gavau ant 2 anketų įspėjimus už reputacijos kėlimąsi ar kaip ten buvo parašyta ir užblokavo. Susikūriau šitą anketą (Criss_C), kad galėčiau žaisti. Buvau kažkiek tai laiko leavinęs projektą, bet kol sugrįžau pamiršau, kad turiu susikūręs tą anketą, tai susikūriau kitą CrissCostello. Dabar kaip pagrindinė anketa Criss_C free užblokuota, tai teko šitą draugo pasiimti ir persivadinti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
8 minutes prieš, Rebeka_Sander rašė:

Rašai papeikimus, o po šiais užsiimi aferomis... Kam to reikia? Sakai, kad pats kadaise buvai susikūręs John_Cerry profilį, o būtent šis, kuriuo dabar naudojiesi, skolintas iš draugo ir pakeistas vardas. Tačiau vartotojų moderavime matau kiek kitokią tiesą - https://imgur.com/a/oJzuG

Man nieko nesimąto sulietas vaizdas kažkaip. Gerai daugiau nieko neįrodinėsiu, nes vistiek Rokas nepriims papeikimo kaip visada. Ir dar be to tiksliai neatsimenu kuris iš draugo o kurie mano sukurti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:
    Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.