Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Atsiliepimas nuo žvėries

©Tomas

Rekomenduojamas pranešimas

Pradžia: Sveiki žmonės. Ankščiau buvau parašęs atsiliepimą apie projektą, praėjus šiek tiek laiko perskaičiau ir pamačiau, jog ten parašyta visiška nesąmonė. Tai dabar parašysiu kažką panašaus į atsiliepimą apie projektą.

Mano kelionės pradžia sa:mp istorijoje: Taigi aš sa:mp serveriuose žaisti pradėjau visai neseniai 2015 metų gruodžio mėnesį. Tik parsisiuntęs sa:mp'ą pradėjau žaisti Sunside ( Jei neklystu) serveryje, iš tiesų man tas serveris patiko, nes neradau nieko geresnio. Ten man buvo įdomu žaisti, tai pražaidžiau apie 1 metus laiko, būčiau žaidęs gal ir ilgiau, bet jis žlugo, tad ieškojau kažko geresnio ir radau Greenside serverį.

Mano kelionė Greenside istorijoje: Taigi šiame serveryje esu jau ne naujokas, nes pradėjau žaisti 2016 metų gruodžio mėnesį. Pradėjęs žaisti šiame serveryje iš ties nustebau, dar nemačiau serverio tokiomis geromis sistemomis. Kaip susikūriau vartotoją ir pradėjau žaisti man šis serveris paliko labai gerą įspūdį tuo, kad jis nėra apleistas jame žaidžia daug asmenų ir galima sakyti dažnai vyksta visokiausi atnaujinimai. --Serverio forumas--: Šio serverio forumo dizainas visą laiką kitoks, nei kitų serverių. Jame viską labai greitai, bei aiškiai galima rasti, vyksta daug visokiausių atnaujinimų. --Žaidimas--: Susikūręs vartotoją ir pradėjęs žaisti labai greitai įvykdžiau visas misijas ir greitai apsipratau serveryje. Serveryje pateikiamas informacijos kiekis yra pakankamas, lengva rasti visas komandas. Greenside serverio veiksmas GTA map'e yra labai geras. Lengva įsiminti visokiausias vietas. Nu iš ties šis serveris yra vienas iš pačių geriausių serverių. Jis yra  pasižymėjęs geromis sistemomis. 

Pabaiga: Štai tuo mano atsiliepimas ir baigiasi. Tikiuosi jums patiko. Galite laisvai komentuoti ir išreikšti savo nuomonę apie šį atsiliepimą.

                                                                      

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          ©Žvėris [Tomas]

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.