Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Vilkikų direktoriaus analizės rezultatai

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Rinkimų rezultatai,
Direktoriumi tampa Bonnie_Rossa!

Direktoriaus atrankos apibendrinimas,
Pagrindiniai atrankos kandidatai Bonnie_Rossa ir Saulius_Tuneriss. Buvo ir daugiau atrankoje dalyvaujančių, bet šie du išsiskyrė savo noru tapti direktoriumi. O iš šių dviejų Bonnie netgi daugiau išdetalizavo savo firmos koncepciją ir direktoriumi ji tapo dėl to, kad jos idėjos ar firmos koncepcija man pasirodė ne tik geriau išdetalizuota, bet ir labiau priimtina.
Taip pat Saulius žadina šiokius tokius klausimus kodėl šis pildo į direktoriaus pareigas kiekvienoje atrankoje, negi neturi išskirtinai patinkančios firmos? Ar visose vienodai geras direktorius būtum. Na, galiu pagirti jog šį kartą nebekopijavai savo buvusių anketų. Esi aktyvus žaidėjas, pateiki konkurencingas kandidatūras, turi potencialo tapti direktoriumi, tačiau ne šį kartą.
Bonnie irgi kėlė daug klausimų... Pirmoje savo atrankoje į direktoriaus pareigas, kuomet tapai direktore, rašei jog direktoriaus pareigų sieki dėl asmeninio tobulėjimo ir išmėginti savo kantrybę ar nepalūši. Daug žmonių minėjo jog esi labai gera direktorė, tačiau iš pareigų pasitraukei būtent dėl to jog palūžai. O fūristų direktoriaus pareigoms ieškau kaip tik galinčio efektyviai tęsti savo ilgą kadenciją jog išlaikytų šios firmos direktorių tendenciją. Nežinau ar gandų prisiklausiau, ar iš tiesų taip buvo, suteikiu pareigas dėl to jog jeigu nori tapti direktore antrą kartą - reiškiasi padarei išvadas, todėl tikiu jog esi pasiruošusi padirbėti.
Ko nepaminėjau atsiprašau, matomai esat per mažai konkurencingi atrankos dalyviai, turite kur tobulėti, tačiau jeigu iš prigimties nesat linkę gerai rašyti - nenusiminkite, ne kiekvienoje atrankoje pasirodo už jus visa galva aukštesni kandidatai.

 giphy.gif giphy.gif

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

Sveikinu , spaudimas šioks toks bus kadangi paskutiniai keli direktoriai (ir bendrai dauguma ju) tikrai  buvo įspūdingi todėl sekmės išlaikant ir toliau furistus aukštame lygyje.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.