Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Pasiūlymas serveriui: Vilų atnaujinimai

Alfa_Killer

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Alfa_Killer "Alpha"
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: "Vilą turėtų būti tarsi privalumas žmogui, o ne pinigų švaistymas į balą" Savo pasiųlymais pagrinde susitelksiu į būdus padaryti vilas patrauklesnes serverio žaidėjams.

Pirmą- Sumažinti Vilų kainas pagal išorę ir garažą. Pavyzdžiui :

Tokių vilų kainas padaryti iki 900k - https://imgur.com/a/EJMo62L

Tokių vilų kainas padaryti iki 1,1mil - https://imgur.com/a/HsBjFBP

 

Sekantis pasiųlymas būtų galimybė uždėti kelių tipų saulės kolektorius. Vienas būtų 80% kuris gamintu energiją tik vilai, bei pačiam tektų šiek tiek mokėti už mokeščius. Kitas būtų 140% kuris gamintų energiją vilai, ir būtų galima pasikrauti mašiną arba parduoti energiją serveriui.
O jei padarius atskirą interierą Garažui į kurį būtų galima patekti per pickupą, kurį būtų galimą padėti pačiam kur nori. Garažai būtų taip pat 2 tipų Didelis ir mažas. Mažo būtų toks dydis kaip lūšnos o didelio kaip buto. Šiuos dalykus būtų galimą valdyti per namo valdymo konsolę. https://imgur.com/a/QY2uleS
Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Vilų pasiųla yra labai didelė, o paklausos išvis nėra. O dabar kai yra mokeščiai būtini (Nes nebegalimą per garažą patekti) tai net serverio turtingesniems žaidėjams gan neapsimoką jų laikyti. 

– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Tokia konsolė su kainomis manau būtų geriausia : https://imgur.com/a/QY2uleS

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.