Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Naujasis tepalų direktorius

Rokas_Lays

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki,

Tai yra pirmieji mano rinkimai. todėl turiu pripažinti, kad viskas atrodė daug lengviau. Pildė pakankamai didelis kiekis žmonių. Daugelis kandidatų buvo stiprūs ir turėjo skirtingų teigiamų bruožų, dėl ko man ir teko skirti daugiau laiko detaliam analizavimui. Ačiū Vilkui už nuolatinį CV laiškų rašymą ir galų gale jų ištrinimą su reason'u: apsiprendžiau.

Pradėsime nuo daugkartinio rašytojo Saulius_Tuneris, kurio laiškuose matomas progresas ir motyvacija tapti vadovu. Argumentacija, detalios įžvalgos paliko didelį pasitikėjimą, kad visgi gali tapti vadovu, kuris apmąstys savo sprendimus teisingai. Antrasis, tačiau ne ką prastesnis kandidatas jau yra sukaupęs didelę patirtį vadovavime. Hitautas_White - gabus ir universalus šio projekto žaidėjas, turintis gebėjimų įvairiose srityse. Būnant direktoriumi, pastebėjau tavo profesionalumą, tačiau negaliu nuvertinti ir kitų, kuriems vadovo pareigose, net neteko būti. Dovis_Nesakysiu - asmuo, kuris antrąjį kartą bando tapti vadovu. Patiko tai, kad turėjai daug idėju firmai, tačiau padarei dažniausiai atliekamą žmonių klaidą - laiškas buvo rašytas naudojant savo senąjį. Pastraipos prasidėdavo ta pačia gaida, o ir klaidų įžvalgos serveryje buvo siauro spektro. Norėjau pamatyti ar daugeliui kandidatų iš tiesų rūpi serverio ateitis. Kenshin_Yona žaidėjas, kurį pažįstu pakankamai senai, žinau jo trūkumus ir pliusus. Iš visų kandidatų buvai, labiausiai patyręs šiame darbe, taip pat vienintelis, kuriam teko čia vadovauti. Gerai aprašei savo firmos veikimo principus, tačiau trūko argumentacijos kituose punktuose. Užkliuvo ir tai, kad turi daug forumo vartotojų, kurie buvo užblokuoti. Ernis_Pokemon, su tavim jau teko dirbti, kai buvai mano pavaduotojas, tačiau abejonių sukėlė tavo galima laiko stoka, kuri pasireiškė mums kartu dirbant, o laiškas buvo pakankamai geras.

Tikiuosi mano pasirinkimas bus teisingas ir manęs nenuvils, o kas tapo naujuoju direktoriumi galite sužinoti sekdami raudonų raidžių seka, kuri yra interpretuota visoje analizėje.

t0BWn9J.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.