Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu mechanikų direktorių Saulius_Tuneriss

尸口山当卜

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tautvys_Drifteris,
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Saulius_Tuneriss.
 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Mechanikų,
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Buvau išmestas iš firmos už tai, kad negalėjau būti prie kompiuterio, tai yra buvau lauke. Neaktyvumą buvau užpildęs, palei viską turėjau turėt +3 dienas, pasikelti rangą.
• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Manau, kad neatsakingas direktorius, nes net nėra taisyklių, kad yra skirtas neaktyvumas.
• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :https://imgur.com/a/QCU3VgQ

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Taip, buvai užpildęs neaktyvumą, bet jame parašei, jog jau sekmadienį būsi aktyvus, kas tavo įrodymuose ir matosi. Iki išmetimo praeitą savaitę buvai pradirbęs 290 minučių, sekmadienį jau turėjai būti aktyvus, ir tas likusias 130 minučių laisvai galėjai pradirbti. Už rango nepasikėlimą per savaitę įspėjimą uždėjau todėl, kad į firmą įsidarbinai šeštadienį 19 dieną, todėl rangą turėjai pasikelti iki šeštadienio, o ne sekmadienio, taip po gi, jei sekmadienį ir butumi buvęs aktyvus rango greičiausiai nebūtumi pasikėlęs, kadangi per vieną vieną sutvarkyti tiek mašinų ir nutempti į KMA su tavo aktyvumu tikrai neįmanoma. Taip pat keletas darbuotojų skundėsi, jog mašinas tempi iš aikštelių, tavo laimei, kad šių įrodymų darbuotojas neturėjo. Nuotraukos įrodančios, jog tą dieną jau nebebuvo įmanoma tau pradirbti 130 minučių, (nuotrauka daryta 22:19): https://imgur.com/a/Nzuzp4B

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki,

Ironiška, kai susitinka drifteris su tuneriu. Tačiau, šį kartą, padangų svilintojas nėra teisus - įspėjimai duoti laikantis taisyklių. Tunerio įrodymuose aiškiai matoma, kad sekmadienį nedirbai. Rango pasikėlimas per savaitę egzistavo ir mano firmoje, tačiau aš atleisdavau nuo atsakomybės, tam tikram laikui, jeigu darbuotojas pasiimdavo neaktyvumą..

Direktorius nebus baudžiamas,

tačiau jam skiriamas minimalus laikotarpis sutvarkyti šią klaidą, kad jis taikytų tam tikras lengvatas tiems, kurie turi neaktyvumus,

ohSiEoH.gif

Tema rakinama

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.