Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7] Policijos valtis

Žemaitis_Žmogus

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Sveiki, mano vardas Žemaitis_Žmogus
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: aš dirbdamas jau viena savaitę policijoj radau kaip ir viena trūkumą, tai yra policijos kateriai. Visi kurie esat dirbe policijoj gali būt kad susidūrėt su tą pačia problema kaip ir aš, tai yra kai tu gaudai žmogų ir jis įšoka  į vandienį ir palenda po tiltu  ir po tiltu jį surakini. Kai reikia jį išgabenti tada atsiranda problema nes nevisi tiltai yra aukšti ir su sraigtasparnių galima įkristi į vandenį todėl siūlau idėja kad padaryt maža uosta netoli BlueBerry medelyno ir tame uoste pastatyti kokias 2-3 policijos valteles. 
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: palengvintu policininkam ir bėgliam nereikėtu tiek laukti kol juos nuogabens iki kalėjimo.  Policijos valtis gali būti  „Predator” 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
3 minutes prieš, Trevor`Verrosa. rašė:

Nemanau kad tai yra labai reikalinga, o jei ir įdėtų valtis tai manau niekas net jomis nesinaudotų ir tai būtų bereikalingas darbas savininkams.

Sveikas! Nemanau kad savininkams tiek daug ir užtruktu padaryt maža tiltelį ir pastatyt dvi valteles. O dėl naudojimo, daug kas nenaudoja „PD rancher” bet kartais prireikia jų, tas pats ir su valtem būtu . Ačiū už atsakymą!! 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.