Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Cloud Gaming - Perspektyva žmonėms turintiems low end kompiuterius?

Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas

CLOUD GAMING - Perspektyva žmonėms turintiems low end kompiuterius? 

Cloud Gaming - vieniems girdėta sąvoka, kitiems ne. Vieni žino mažiau, kiti daugiau apie tai. Ir tai galima būtų vadinti nauja technologija kuri sparčiai plečiasi, nors pasidomėjus tai šį technologija egzistuoja senai, tačiau jį buvo taikoma ne taip kaip dabar. Būtent šiuo momentu, šį technologija pradėjo sparčiai plėstis. Šį technologija suteikia galimybę žmonėms su senais kompiuteriais neleidžiančiais pasimėgauti ,, gamingų " suteikti šansą ir toliau mėgautis naujausiais žaidimais. Viskas vyksta labai paprastai, įsidiegus programėle ir nusipirkus viena iš planų programos pagalba jūsų kompiuteris būna sujungiamas su kur nors Europoje stovinčiu kompiuteriu ir vuolia prasideda žaidimas. Tačiau ne viskas taip paprasta, tokiam dalykui reikia gero interneto kuris yra kaip ir didžiausias prioritetas. 

Šiuo momentu ne kiekvienas žmogus gali pasimėgauti šia technologija dėl jos kainos, kuri sparčiai krenta ir kris kol stabilizuosis tarp vidurio. Kokia šito priežastis? -  labai paprasta, kompanijų kiekis kurios siūlo tokias paslaugas mažas, paklausa didelė ir augant naujoms kompanijoms atsiranda konkurencija ir besikuriančios naujos kompanijos dažniausiai siūlo pigesnes paslaugas už esamu lyderiu. Dar nepamirškim paminėti jog vaizdo plokštė turi palaikyti decodingą kuris atlieka kaip ir pagrindinį darbą, siunčiama transliacija vaizdą iš kompiuterio perduoda jums. Senos vaizdo plokštės irgi tai palaiko, tačiau tai yra kaip vienas žmogus yra įvardines ,, rizikinga " naudodamas šia technologija tu gali gauti prasta kokybę ar pixeliuota vaizdą naudodamas sena vaizdo kortą kuri nepalaiko Intel Sync. 

Ar verta? -  Priklauso nuo to ką žadi veikti, kiek laiko pražaisi ir ar geras tavo interneto greitis, ar vaizdo plokštė palaikys viska kas reikalaujama ir ar tavo kišenė tau leis pasimėgauti šiomis technologijomis. Kainos kandžiojasi, tarkim pasiimti kompiuterį iš pačios populiariausios kompanijos ilgiausiam laiko terminui 100-tam valandų kainuoja 40 doleriu, tai apie 33 eurus už 100-tą valandų. Nemanau ar kiekvienas sau tai galėtu leisti žaidžiantys daug. Yra žinoma kompanijų kurios siūlo tapati pigiau ar neribotas valandas, tačiau tos kompanijos yra BETA stadijoje ir šiuo metų užpildytos (turi didele paklausa). Mano nuomone verta, jeigu turi senuką ir jį nori prikelti į 2 gyvenimą. 

Mano asmeninė patirtis: Išbandžiau bendrai jau 4 kompanijų cloud gaming technologija, ir žaidžiau su jų kompiuteriais įvairiausius naujausius žaidimus. Ką galiu pasakyt - pasaka, nesijaučia jokio delay ar kitokiu nesąmonių, žaidimas einasi kaip per sviesta. Tačiau pasitaikė vienoje ar kitoje kompanijoje truputis pixelation kuris padarė nekomfortiška žaidimą, tačiau technologijos plečiasi ir tai susitvarkys greitu metu. Bandžiau visai ant seno laptopo, kuris sunkiai pavežtu pati GTA SA ar kokį nors simple žaidime. Kitaip tariant viskas bandyta buvo ant jau atgyvenusio kompiuterio ir viskas veikė puikiai. Jūsų kompiuterio resursai praktiškai nebūna suvalgomi. Teko išbandyti ir kompanija kuri suteikia tik žaidimų platformas, ne visa kompiuterį kurias pasitelkęs tu žaidi. Kitaip tariant tu nevaldai kompiuterio, tu tik žaidi nieko daugiau. Tai technologija kur kas pigesnė, bet jautėsi problemos su kokybę ir etc. Žaidžiau ant FULL HD dažniausiai ir viskas veikė be priekaištu. Mano nuomonė vertas dėmesio dalykas, kiek diskutavau su žmonem kurie šituo dalyku domisi kaip aš, tai aptarėm jog kaina šitos technologijos pigs su laiku, Laukiam metu pabaigos ir stebėsim rezultatus.

GeForce NOW - Nauja technologija kuria siūlo pati NVIDIA kompanija yra visiškai nemokamai kol jį yra beta stadijoje. Tiesa, dėl didžiulės paklausos reikia stot į eilę ir laukti rakto. Šį kompanija žmonėms raktus suteikia pagal regionus, aš laukiu jau mėnesis kada įkris mūsų regionas į jų puse - neaišku, bet laukiam. Patirtis kitu žmoniu sako, jog po poros mėnesių jie gavo, o kiti sekančia diena po prašymo išsiuntimo. Taipogi kol GeForce Now yra beta stadijoje, žaidimai visi nemokami. Tokie kaip pubg ar koks gta v. Tai, nieko nelaukit ir stokit į eilę ir sulauksit savo raktu. Norint įstot į eile dėl GeForce Now raktų (spausti čia)

Iki pasimatymo, jeigu turit klausimu - klauskit. 
:rolleyes:

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.