Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7] Eco degalinė (papildinys).

Viscountess_Qss

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Viscountess_Qss
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pirmiausiai, turiu pasiūlymą gan ne itin paprastą. O pradėkime nuo to, jog mes serveryje turime vadinamas; "eco degalinės" kuriuose krauname savo transporto priemones. Norėčiau pradėti nuo to koks tai būtų pasiūlymas ir plius mechanikai tam užsidirbtu papildomų pinigų o gal net ir patirties? Atsakome paprasčiausiai: Taip. Taigi, kas pasikeistu jei mechanikai nuo šiol turėtu, į tas eco degalines - pristatyti/papildyti elektros kiekvienoje kolonėlėje kur tik galima rasti kaimelyje... Apie eco degalines ir jų informaciją būtų kiek liko likučio elektros galės sužinoti tik dirbdamas mechanikas su komandą: /eco. Maksimalus elektros kiekis būs galimas pavz 0/1500 kW.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Naudingas tuo, kad mechanikai turės daugiau darbo ir įgys daugiau patirties ar net uždirbamų pinigų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Esu prieš, ne visi naudojasi tomis ECO degalinėmis, o ir taip šiuo metu mechanikų darbas vienas iš labiausiai išpuoselėtų, prie kurio manau šiuo metu nereikia apsistoti, nes visgi yra darbų, kuriems labiau reikėtų kreipti dėmesį, kad jie labiau trauktų serverio žaidėjus. Mechanikai turi serveryje tikrai pakankamai veiklos, o patirtis turi manau kilti kaip ir visuose darbuose tolygiai, pinigų uždirba iš remontų pakankamai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Įdėja išties nebloga, nematyta kitam serveryje, daugiau darbo mechanikams, bet esu PRIEŠ, nes:

Mechanikai serveryje yra pelningiausi, turintys daug veiklos, laužai, remontai, iškvietimai, mašinų nutempinėjimai ir nemanau, kad reikėtų įdėti dar daugiau veiklos, nes automatiškai daugiau darbuotojų reikėtų šitam darbui. Automatiškai reikėtų didesnio žaidėjų skaičiaus, kad eitų į tuos darbus, kurie nespėja nieko padaryti ir be to direktoriui didesnis krūvis, kai daugiau darbuotojų darbe. Daugiau reikėtų atsižvelgti į medikus, taksi kurie turi tik vaistus, lagaminėlius, iškvietimus, atgaivinimus. Pats dirbau mediku ir pamačiau, kaip trūksta veiklos. Nesakau, kad darbai turi būti vienodi iš veiklos pusės, bet nepaliksi darbų, kurie neturi veiklos ir jiems reikėtų kažką sugalvoti, kad jos būtų daugiau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.