Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7] Pasiūlymai serveriui

Gintaras_Valiuta

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Gintaras_Valiuta
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

1.1 Energija

Serveryje reikėtų miegoti. Kai liktų 20 procentų energijos pradėtų svaigti galva. Likus 0 procentų energijos numirtum. Energija atsipildytų miegant per 2 minutes arba geriant energetinius gėrimus. Pamiegot galėtum savo ar kito žaidėjo namuose (lūšnoje, bute, name, viloje). Tačiau turėtų būti namuose lova ir eitų miegoti tik ant lovos. Vienu metu ant vienos lovos galėtų miegoti tik vienas žaidėjas. 

Energija būtų žymima geltona juosta.

1.2 Išeitis neturintiems namų

Žaidėjai neturintys namų galėtų miegoti viešbutyje, tr. priemonėje Journey ir laivuose Marquis, Jetmax, Tropic, Squalo

Viešbutyje žmonės galėtų išsinuomot kamabariuką 5 ar 10 minučių. Kambariuke būtų galima pamiegoti.

Journey tr. priemonę būtų galima nusipirkti mašinų turguje už 30k

Į Journey ir laivų interjerus būtų galima patekti su ALT priėjus prie durų laivuose ir priėjus iš galo Journey

Journey tr. priemonėje ir laivuose būtų padarytas labai mažas plotas kurį būtų galima įrengti, taip pat ten būtų galima pavalgyti, pasidėti pinigus, pasileisti muzikos. Jie išviso talpintų iki 50 baldų.

Tr. priemonės Journey baldų užsakymus fūristai turėtų atvežti baldus į GreenSide stovyklavietę(Žr. 1.3). Baldus būtų galima atsiimti ant stovyklavietėje esančio Pickup'o . Laivų baldų užsakymus fūristai turėtų vežti į GreenSide prieplauką,baldus būtų galima atsiimti ant easnčio Pickup'o prieplaukoje.

1.3 Kur pasistatyti Jounrey tr. priemonę?

Journey transporto priemonę būtų galima pasistatyti GreenSide stovyklavietėje ir stovėjimo aikštlėse.

GreenSide stovyklavietė - panašiai kaip ir GreenSide prieplauka būtų skirta Journey transporto priemonei pasistatyti

Jei žaidėjas turi ieškomumo lygį jis negalėtų pakliūti į Journey ar laivo interjera. Jei mechanikas pradėtų tempti Journey tr. priemonę žaidėjas būtų išmestas iš Journey interjero.

2. Troškulys

Serveryje būtų galima ištrokšti. Kai liktų 0 procentų troškulio gyvybės pradėtų po truputį mažėti. Norint atpildyti troškulį reikėtų gerti(vandenį, limonadą, likerį ir pnš.)

Troškulys būtų žymimas žydra juosta

3.1 Maisto parduotuvės

Maistas nebebūtų parduodamas kioskuose, jis būtų parduodamas maisto parduotuvėse. Jos būtų kiekviename kaimelyje.

Maisto parduotuvėje būtų parduodami maisto produktai, kuriuos būtų galima panaudoti maisto gaminime namuose(Žr. 3.2), paprastas maistas pvz. sūreliai, bandelės, gėrimai. Paprastą maistą būtų galima suvalgyti bet kur su komanda /maistas. Tačiau sūreliai ar bandelės atpildytų tik 5 - 8 procentus alkio.

Taip pat maisto parduotuves būtų galima apiplėšti. Tai galėtų padaryti bet kuris žaidėjas išskyrus Policininkus. Maisto parduotuvę apiplėšti būtų galima tik kas 30 minučių. Taip pat jei maisto parduotuvę jau yra apiplėšęs kitas žaidėjas apiplėšti eitų tik po 30 min.

Norint apiplėšti maisto parduotuvę reikėtų nušauti kasininką(botą) ir paimti pinigus iš kasos aparato. Už maisto parduotuvės apiplėšimą žaidėjas gautų nuo 500 iki 1,5k žaidimo valiutos ir 5 ieškomumo lygius.

Jei maisto parduotuvė yra apiplėšta joje būtų galima toliau apsipirkinėti

Jei PD pastebi žmogų plėšiant maisto parduotuvę, PD turėtų teisę uždėt ieškomumo lygi už bandymą apiplėšti parduotuvę

3.2 Maisto gaminimas namuose

Maistą ir gėrimus būtų galima gaminti namuose. Maisto gaminimui reikėtų patiekalui reikiamų maisto produktų, receptų knygos, viryklės, šaldytuvo, kriauklės ar spintelės, taip pat tiktų ir baldas, kurio pavadinimas ,,Ekonomiškas virtuvės komplektas"

Receptų knygoje reikėtų pasirinkt ką nori gaminti, taip pat ten būtų nurodyta gaminimo eiga. Pagaminus patiekalą galėtum jį padėti ant stalo ir suvalgyti arba padėti į šaldytuvą.

Pagamintas patiekalas galėtų atpildyti alkį ar troškulį nuo 1 iki 3 kartų. Pateiksiu kelis pavyzdžius

Kotletai su bulvių koše - 1 kartą atpildytų alkį iki 100 procentų

Tortas - 2 kartus atpildytų alkį iki 100 procentų

Puodas su kompotu - 3 kartus atpildytų troškulį iki 100 procentų

3.3 Maisto parsivežimas

Apsipirkus maisto produktai būtų sudėti į maišus, kuriuos reikėtų parsivežti namo įsidėjus į mašinos ar motociklo bagažinę. Tačiau skirtingose mašinose tilptų skirtingas kiekis maišų. Pvz. į Pereniel ar Landstarker tilptų 4 maišai, į Sultan ar Admiral tilptų 2 maišai, į Faggio ar Sanchez tilptų 1 maišas.

Turint maišą rankose nebūtų galima įliptį į transporto priemonę.

4. Naujas darbas be pakvietimo - Elektrikai

Elektrikų darbas būtų taisyti elektronikos prietaisus ir tvarkyti elektros dėžutes(ar skydines nžn kaip jis vadinasi iš tikro) esančias ant elektros stulpų.

Jei elektrikas nori taisyti elektros dėžutes turi pasiimti taisymo užsakymą ir laidus ir važiuoti iki paskirto stulpo prieit ir taisyt dėžutę spaudinėdamas Y raidę kol užsipildys stulpelis ir gaus atlygį ir galės paimti naują užsakymą

Jei elektrikas nori taisyti elektros prietaisus jis iš neveikenčių prietaisų krūvos turėtų pasiimti elektros prietaisą ir eit prie paskirto stalo ir taisyti elektros prietaisą. Sutaisius prietaisą jį reikės padėti prie sutaisytų elektros prietaisų ir gaus atlygį

Elektrikų tr. priemonė būtų Top Fun, o jų skin būtų 258id

5. Mašinų vagimas

Mašinas eitų pavogti. Norint pavogti mašiną reikėtų pjūklelio, o jis būtų parduodamas kioskuose už 1k eurų jį būtų galima pirkti tik kas valandą. Ir su juo reikėtų nupjauti spyną ir mašina atsirakintų ir žmogus negalėtų iš mašinos išmesti vagies, tačiau pjūklelis galėtų sulūžti. Pjūklelis būtų vienkartinis. Jei mašinos savininkas atsijungtų ir mašinos vagis sėdėtų mašinoje mašina nedingtų. Vagis turėtų mašinoje išbūti 30 min.,kad jis mašiną galėtų pasisavint. Vogiant mašina nebūtų galima naudoti vip ir admin komandų. Jei policijai pavyksta atimt mašiną iš vagies policija nuveža į saugomų mašinų garažą iš kurio mašinos savininkas mašiną turi atsiimt per 72 valandas, kitaip savininkas mašiną praranda. Taip pat policija turi teisę paimti nelegalias prekes iš bagažinės

Norint apsisaugoti nuo vagių reikėtų įsidėti signalizaciją, kurią būtų galima įsidėti pas mechanikus. Jei mašinos vagiui pavyksta nupjauti spyna būna pranešta policijai ir mašinos savininkui, kad spyną nupjovė [vagies V_P], jei nepavyko - rašytų, kad [vagies V_P] bandė nupjauti spyną, bet pjūklelis sulūžo ir jam nepavyko. Už bandymą pavogti mašiną PD turėtų dėti ieškomumo lygį

6.Lėktuvai

Lėktuvai būtų talpinami angare, kuris būtų SF oro uoste.

Norint skraidyt su Lėktuvu reikėtų išsilaikyti skraidymo licenziją arba nusipirkti už Kreditus.

Lėktuvus būtų galima nusipirkti lėktuvų parduotuvėje esančioje SF oro uoste

Lėktuvai būtų tokie(sraigtasparnių nebūtų, nes su jai problemų būtų): Dodo, Beagle, Cropduster ir Stuntplane. Jų kainos būtų nuo 250k iki 2mil.

Lėktuvai būtų kraunami specialiose krovimo stotelėse esančiose SF oro ouste. Jei lėktuvas būtų įstumtas į vandenį ar pnš. jį būtų galima atsatatyti į SF orouostą už 1,5k. Jei lėktuvas sprogtų jį būtų galima atsatyti nuvykus į lėktuvų parduotuvę esančią SF orouoste ir sumokėjus 10 procentų lėktuvo vertės.

7. Stovėjimo aikštelės prie žvejybviečių

Prie visų žvejybviečių reikia padaryti stovėjimo aikšteles, nes nėra kur pasistatyti mašiną, o mechanikai jas nutempia

 

 

 


– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Energija ir troškulys pridėtų daugiau realistiškumo. Maisto gaminimas, taip pat ir energija pridėtų daugiau naudos būstui. Atsirastų daugiau veiklos atsirastų dar vienas darbas kur būtų galima rinkt /dpasiekimai. Jei išeitų mašinas vogti mašinos atsirastų daugiau veiklos PD ir atsirastų papildomas būdas užsidirbti. Šešta įdėja būtų naudinga tuo, kad atsirastų nauja transporto rūšis be to smagu būtų su lėktuvais paskraidyt GreenSide:). Labiausia reikėtų stovėjimo aikštelių prie žvejybviečių, nes mechanikai pastoviai nutempia mašinas, nes ne vietoj pastatytos, o mašinos nėra kur statyt ir paskui reikia mokėt, kad iš KMA išsivaryt.
– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):

Foto:

Journey

 

Spoiler

48463e70e0d30594d48c510978609842984.jpg

 

Cropduster(pvz. jo kaina 250k)

 

Spoiler

6154269be64e7a6b65132d189d07f306227.jpg

 

Stuntplane(pvz. jo kaina 2mil)

 

Spoiler

8ac91e0ec5d19de97ecb814d3b190694864.jpg

 

Dodo(pvz. jo kaina 900k)

 

Spoiler

53819937900fefce46b824e2c76eff14325.jpg

 

Beagle(pvz. jo kaina 1,3mil)

 

Spoiler

122bb44c287d3c975c1fd679748f2185475.jpg

 

Top Fun

 

Spoiler

aeec4017bee50eca709a5bc564de0bee267.png

 

258id skin(manau galima rast tinkamesnį elektrikų darbui)

 

Spoiler

33f244c564df609d14e6ef750a13d976654.jpg

 

Galėtų būt tokie stulpai

 

Spoiler

b1cbe5169a3b9435ccdf6e4321613be3767.jpg

 

Maišų neradau, bet dalis šių objektų galėtų būti pagamintas maistas:D

 

Spoiler

ccb441d2cb48c1b0cb09bf7f19fcf6c7442.jpg

 

 

 

Valčių nuotraukų nekelsiu, nes valtys yra GS prieplaukoje galite jas apžiūrėti ten arba pasigooglint:)

Žinau, kad dauguma šių įdėjų yra nesąmonės ir niekas jų neįgyvendins. Tiesiog noriu išgirsti jūsų nuomonę :) Taip pat noriu, kad nors peržiūrėtų šie žmonės:

@Rokas @Marko_Escobar @Egidijus_Keza @Vycka_Flex @Rebeka_Sander @Aivaras @Matthew_Bennett @Rokas_Lays

 

 

Atnaujinta

  • Elektrikų transportas pakeistas į Top Fun 459id
  • Papildytas pasiūlymas su lėktuvais
  •  

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prirašei daug įvairių įdėjų, bet, kad daug teksto, nereiškia, kad viskas sąmonė.

Dabar taip, apie energiją, troškulį ir maistą vienu metu: kam to reikia? Serveryje jau yra įdėtas maistas, o ir tas kartais sukelia problemų, kai esi toli, ir nėra kur nusipirkt. Čia spėsi vieną "bar" užpildyt, jau reikia bėgt kito pildyt, kad nemirinėtum.

Elektriko darbas atrodo visai originali įdėja, tik keista, kad pasiūlei transportą Pony, kuris yra gaujos transportas.

Mašinų vagystės man taip pat nepatiko. Kodėl? 1. Vagys pavogtų ir sprogdintų mašinas, o jei tai saloninė mašina, taisymas pigiai nekainuos. 2. Taipogi, jei saloninė mašina, su reta spalva, daug ridos ir etc. (labai brangi), o vagis taip paima, ir lyg niekur nieko ją pasisavina, tu netenki didelio turto, kurį galbūt ilgai branginai. 3. Nelegalių prekių laikymas bagažinėse irgi daug maž atkrenta, kas išties yra labai patogu, nes jei ir nepavogia vagis mašinos, policija vistiek visą gėrį atima.

Dėl lėktuvų pats neesu įsitikinęs, ar įdėja gera, ar bloga. Visai nieko būtų lėktuvų pasiskraidymas, ir matant kainas, nekiekvienas galėtų tuo pasilinksmint. Tačiau, įdėja ir neapgalvota. Kaip papildyti elektrą lėktuvui? Ką daryt jei sprogsta? Ką daryt, jei įkrenta į vandenį, ir kiti tokie elementarūs klausimai.

Aikštelėms pritariu 100%, nes kartais ir pačiam mechanikui sunku suprast, ar mašina palikta tyčia, ar žvejotojas yra.

After all ką noriu pasakyt, tai neverskim SAMP'o tikru gyvenimu. Žaidimas ir yra tam, kad būtų smagu praleisti laiką, o ne "gyventi antrą gyvenimą".

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
3 hours ago, Galaxy said:

Prirašei daug įvairių įdėjų, bet, kad daug teksto, nereiškia, kad viskas sąmonė.

Dabar taip, apie energiją, troškulį ir maistą vienu metu: kam to reikia? Serveryje jau yra įdėtas maistas, o ir tas kartais sukelia problemų, kai esi toli, ir nėra kur nusipirkt. Čia spėsi vieną "bar" užpildyt, jau reikia bėgt kito pildyt, kad nemirinėtum.

Elektriko darbas atrodo visai originali įdėja, tik keista, kad pasiūlei transportą Pony, kuris yra gaujos transportas.

Mašinų vagystės man taip pat nepatiko. Kodėl? 1. Vagys pavogtų ir sprogdintų mašinas, o jei tai saloninė mašina, taisymas pigiai nekainuos. 2. Taipogi, jei saloninė mašina, su reta spalva, daug ridos ir etc. (labai brangi), o vagis taip paima, ir lyg niekur nieko ją pasisavina, tu netenki didelio turto, kurį galbūt ilgai branginai. 3. Nelegalių prekių laikymas bagažinėse irgi daug maž atkrenta, kas išties yra labai patogu, nes jei ir nepavogia vagis mašinos, policija vistiek visą gėrį atima.

Dėl lėktuvų pats neesu įsitikinęs, ar įdėja gera, ar bloga. Visai nieko būtų lėktuvų pasiskraidymas, ir matant kainas, nekiekvienas galėtų tuo pasilinksmint. Tačiau, įdėja ir neapgalvota. Kaip papildyti elektrą lėktuvui? Ką daryt jei sprogsta? Ką daryt, jei įkrenta į vandenį, ir kiti tokie elementarūs klausimai.

Aikštelėms pritariu 100%, nes kartais ir pačiam mechanikui sunku suprast, ar mašina palikta tyčia, ar žvejotojas yra.

After all ką noriu pasakyt, tai neverskim SAMP'o tikru gyvenimu. Žaidimas ir yra tam, kad būtų smagu praleisti laiką, o ne "gyventi antrą gyvenimą".

Su energija ir troškulio tiesiog grįžti namo pavalgai, atsigeri dar pamiegi jei reikia ir toliau žaidi. Aš nesakiau, kad parduotuvėse nebus galima nusipirkti gėrimų. Jei tingi miegot pirk energetinius gėrimus( tuoj papildysiu). Su lėktuvais papildžiau. Elektrikų transportą pakeičiau į Top Fun. O dėl vagysčių, PD turi gi 30min pagaut. Kas jiem draudžia sekti? Niekas. Visi PD gali dirbti komandiškai. Tuo labiau jei Sultanas tai ne taip sunku ir pagaut nes jo max greitis 160 km/h. O dėl ginklų laikymo mašinose, pvz. aš asmeniškai laikau mašinose su kuriomis beveik nevažinėju ir jos dažniausiai garaže stovi.

@Galaxy

Redaguota Gintaras_Valiuta

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

"Energija" - , "Troškulys" - , "Maisto parduotuvė" - 

Energija, troškulys, maistas yra įprastas dalykas serveriuose ir manyčiau užtenka maisto sistemos, kuri ir taip žaidėjams sukelia rūpesčių. Žaidėjams daug rūpesčio, pinigų, laiko. Nebūtų galima žaisti ramiai reikėtų rūpintis labai daug. Maisto parduotuvė, kam jos yra didelis klausimas, kai yra kioskas, čia tik savininkams papildomas darbas mappinti ir scriptinti, per tą laiką, sugalvotų naudingesnių dalykų. PRIEŠ.

 

Maisto parduotuvės apiplėšimas - 

Serveryje yra nedaug aktyvių gaujų, kad ją grobinėtų, pastatų pilna, kuriuos galima jau šiuo metu grobti, bet per pastarają savaitę mačiau tik 2 grobimus, kurie ir tai buvo nepasisekę gaujai, bet jau jų reikalai kodėl, kas ir kaip. PRIEŠ.

 

Maisto gaminimas namuose - 

Neįprastas dalykas ir manyčiau labai geras, žaidėjai turėtų privalumą, kurie turi namus gali labai pigiai pavalgyti, bet jiems tai užtruktų truputį laiko. Kioske produktų nusipirktų, galėtų pasidėti į namo šaldytuvą, pasigaminę valgyti, gali pasidėti į šaldytuvą, kad kitą kartą nebereikėtų gaminti ir galėtum greitai atvažiavęs pavalgyti. Reikėtų tik sugalvoti produktus, ką būtų galima pasigaminti ir kt... DIDELIS UŽ.

 

Maisto parsivežimas - 

Būtų galima paprasčiau padaryti, kad nusipirkus įsidėtų į inventorių žaidėjo ir žaidėjas galėtų įsidėti į namo šaldytuvą. Pavyzdžiui iš picerijos picą nusipirkus ar iš kiosko maistą bandelės, traškučiai, jogurtas. DIDELIS UŽ.

 

Elektriko darbas be direktoriaus pakvietimo - 

Labiausiai sužavėjo šis pasiūlymas, nes pagalvojus būtų tikrai geras darbas. Pavyzdžiui, kaimeliuose kas 1-2 valandas sugestų kas kiekvienas kaimelio apšvietimas (stulpas), po 15 minučių elektrikas nesutvarkęs jo jis automatiškai susitvarkytų. Tvarkymo procesas - elektrikas parašęs /stulpai, pamatytų visus sugedusius stulpus, ir po kiek laiko jis susitaisys automatiškai ir rodytų, už kiek km stulpas. Privažiavęs elektrikas parašęs /tstulpas komandą, jis galėtų pradėti taisyti stulpą spaudinėdamas Y raidę ir tai užtruktų apie 1 minutę ar mažiau, žiurint kokiu greičiu spaudinėsi Y raidę. Elektros skydinęs, tai būtų skydinė, kuri palaiko viso 1 kaimelio apšvietimą(stulpus), sugedusi skydynė, dingų viso kaimelio šviesos. Po 10 minučių nesutvarkius automatiškai serveris sutvarkytų. Į raciją apie sugedimus praneštų. Prie kiekvieno stulpo ar skydines rašytų 3D tekstą, kad yra sugedęs ir kt. Diena nesimato, kai šviečia stulpų lempos, tai būtų problema, kaip padaryti, kad matytusi, kad šviečia ir kada ne. DIDELIS UŽ.

 

Mašinų vagystės -

Labai visi piktnaudžiautų, negalėtum laikyti mašinos aikštelėje, daug pykčių tarp žaidėjų. PRIEŠ.

 

Lėktuvai - 

Būtų tik milijonierių prabanga, kurie neturi, kur dėti pinigų ir kt. Laivų niekas neperka, tai su lėktuvais būtų panašiai ir būtų bereikalingas laiko sugaišinimas. PRIEŠ.

 

Aikštelės prie žvejybviečių - 

Labai naudingas dalykas, gaisrininkai nebetumdytų mašinų į vandenį, žaidėjai turėtų kur mašiną laikyti, saugiau būtų galima pasidėti, mažiau pykčių su žaidėjais kodėl nustumiai, tave sušaudysiu už tai ir kt. DIDELIS UŽ.

 

Buvo verta skaityti ir daugiau galvok apie serverio unikalumą!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
On 6/23/2018 at 12:37 AM, Xarem Hatch said:

"Energija" - , "Troškulys" - , "Maisto parduotuvė" - 

Energija, troškulys, maistas yra įprastas dalykas serveriuose ir manyčiau užtenka maisto sistemos, kuri ir taip žaidėjams sukelia rūpesčių. Žaidėjams daug rūpesčio, pinigų, laiko. Nebūtų galima žaisti ramiai reikėtų rūpintis labai daug. Maisto parduotuvė, kam jos yra didelis klausimas, kai yra kioskas, čia tik savininkams papildomas darbas mappinti ir scriptinti, per tą laiką, sugalvotų naudingesnių dalykų. PRIEŠ.

 

Maisto parduotuvės apiplėšimas - 

Serveryje yra nedaug aktyvių gaujų, kad ją grobinėtų, pastatų pilna, kuriuos galima jau šiuo metu grobti, bet per pastarają savaitę mačiau tik 2 grobimus, kurie ir tai buvo nepasisekę gaujai, bet jau jų reikalai kodėl, kas ir kaip. PRIEŠ.

 

Maisto gaminimas namuose - 

Neįprastas dalykas ir manyčiau labai geras, žaidėjai turėtų privalumą, kurie turi namus gali labai pigiai pavalgyti, bet jiems tai užtruktų truputį laiko. Kioske produktų nusipirktų, galėtų pasidėti į namo šaldytuvą, pasigaminę valgyti, gali pasidėti į šaldytuvą, kad kitą kartą nebereikėtų gaminti ir galėtum greitai atvažiavęs pavalgyti. Reikėtų tik sugalvoti produktus, ką būtų galima pasigaminti ir kt... DIDELIS UŽ.

 

Maisto parsivežimas - 

Būtų galima paprasčiau padaryti, kad nusipirkus įsidėtų į inventorių žaidėjo ir žaidėjas galėtų įsidėti į namo šaldytuvą. Pavyzdžiui iš picerijos picą nusipirkus ar iš kiosko maistą bandelės, traškučiai, jogurtas. DIDELIS UŽ.

 

Elektriko darbas be direktoriaus pakvietimo - 

Labiausiai sužavėjo šis pasiūlymas, nes pagalvojus būtų tikrai geras darbas. Pavyzdžiui, kaimeliuose kas 1-2 valandas sugestų kas kiekvienas kaimelio apšvietimas (stulpas), po 15 minučių elektrikas nesutvarkęs jo jis automatiškai susitvarkytų. Tvarkymo procesas - elektrikas parašęs /stulpai, pamatytų visus sugedusius stulpus, ir po kiek laiko jis susitaisys automatiškai ir rodytų, už kiek km stulpas. Privažiavęs elektrikas parašęs /tstulpas komandą, jis galėtų pradėti taisyti stulpą spaudinėdamas Y raidę ir tai užtruktų apie 1 minutę ar mažiau, žiurint kokiu greičiu spaudinėsi Y raidę. Elektros skydinęs, tai būtų skydinė, kuri palaiko viso 1 kaimelio apšvietimą(stulpus), sugedusi skydynė, dingų viso kaimelio šviesos. Po 10 minučių nesutvarkius automatiškai serveris sutvarkytų. Į raciją apie sugedimus praneštų. Prie kiekvieno stulpo ar skydines rašytų 3D tekstą, kad yra sugedęs ir kt. Diena nesimato, kai šviečia stulpų lempos, tai būtų problema, kaip padaryti, kad matytusi, kad šviečia ir kada ne. DIDELIS UŽ.

 

Mašinų vagystės -

Labai visi piktnaudžiautų, negalėtum laikyti mašinos aikštelėje, daug pykčių tarp žaidėjų. PRIEŠ.

 

Lėktuvai - 

Būtų tik milijonierių prabanga, kurie neturi, kur dėti pinigų ir kt. Laivų niekas neperka, tai su lėktuvais būtų panašiai ir būtų bereikalingas laiko sugaišinimas. PRIEŠ.

 

Aikštelės prie žvejybviečių - 

Labai naudingas dalykas, gaisrininkai nebetumdytų mašinų į vandenį, žaidėjai turėtų kur mašiną laikyti, saugiau būtų galima pasidėti, mažiau pykčių su žaidėjais kodėl nustumiai, tave sušaudysiu už tai ir kt. DIDELIS UŽ.

 

Buvo verta skaityti ir daugiau galvok apie serverio unikalumą!

Taigi sakiau, kad maisto parduotuves galėtų apiplėšti bet kas išskyrus PD tai reiškia ne vien gaujiniai ir tai užtruktų vos 1 min. Būtų panašiai kaip parduotuvių apiplėšimai per GTA V, jei nežinai gali kaip vyksta per youtube pažiūrėt. Jei kioskuose pradėtų mėsą ir pieno produktus pardavinėti būtų nesąmonė. Nemanau, kad būtų sunku sumapint mažą parduotuvėlę su interjeru pvz. per update’us buna interjerus ir bazes padaro naujus. Tai reiškias ne taip ir sunku + serveris galėtų konkursą padaryt iš kreditų ir dėžių, atsirastų map darbas padarytas serverio žaidėjo. Kad su tuo inventoriu kazkaip ir neidomu, nes kas picą į kišenę dėtūsi:D Būtų galima padaryti ne būtinai maišus, kuprinės ir gerai būtų. O įsivaizduok lėktuvai po 3k kainuotų, atsirastų tokių žmonių, kurie pradėtų palikinėti lėktuvus vidury kelio ir trukdytų. Ir lėktuvai ne tas pats kas laivai, nes su lėktuvais skraidyti žymiai smagiau negu su laivais plaukioti. O ir be to ne taip ir sunku gauti tuos 250k( +25k atvežimas) jei tu sugebi į darbus su pakvietimu įsidarbint arba sekasi kaule. Pvz. nepagalvojai kodėl žmonės perka gražius sultanus, kurie virs 1 mil kainuoja. Gi galima uz 72k banshee nusipirkt kurios max greitis 192 km/h, o sultano tik 160 km/h, tai galėtų vietoj sultano lėktuvą nusipirkti(mano nuomonė). O apie elektrikus tu papildei mano idėją. Ačiū!

@Xarem Hatch

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Idėjos originalios bet ne visos tinkamos projektui. Kaip šiam kaimelių miestelių projektui tinkamas vos už pora galėčiau "pasirašyti". Sukti galvą yra gerai, bet kaip pakeisti ir pagerinti projektą ir dalintis idėjomis ypač gerai, nes kitas žmogus gali tavo pasiūlymą pakoreguoti, o gal net šauti dar geresnę mintį. Tad, kas man patiko iš tavo idėjų sąrašo, kaip minėjau, tai tik pora. Nesakau kad idėjos yra pievos, jos yra geros, bet šiam laikui nereikia. 

Pirma norėčiau sutikti su tavo idėja - įgyvendinti projektą - apstatyti po transporto aikštelę lankytinosiose žvejybos punktuose. Nereikia daryti aikštelės jog ji būtų asfaltuota, manau kaip gamtoje užtektų aptverti medine neaukštomis tvorelėmis po mažą plotą ir uždėti prieš įvažiavimą stovėjimo ženklą. Jokių ten nereikia skiriamųjų tarpų tarp kitų stovėjimo vietų ir pakeliamųjų užtvarų kad susimoketų už stovėjimą. Tiesiog visiems nemokamai pasiekiamas stovėjimas, žinoma kai taip dažnai nesilanko didelis žvejų mėgėjų srautas, užtektų ploto tik keturiems automobiliams. Arba lengviausiai būtų padaryti jeigu tik yra kelio bortelis (objektas) nedidelio ilgio, jomis aptverti stovėjimą palia kelią, panašiai kaip asfaltuotos ekologiškos degalinės. 

Tavo idėja su parduotuvių plėšimais. Taip, tai paįvairintų pareigūnams darbą. Tokios sistemos reikėtų ir užimtų nuobodų laiką. Aš esu žaidęs minėtą žaidimą ir čia taip pat būtų galima taip padaryti. Jeigu parduotuvė būtų kaip kioskelė mažo ploto, tai žinoma kad būtų nei šis nei tas. Užgrobtas kioskelis neišlaikytų net dviejų minučių, jei didelis pareigūnų ratas atgrobinėtų, o telpa vos du plė*cenzūra*ai. Taigi, jei parduotuvė būtų kaip kazino interjeras 1/2 dalies ploto, tai būtų tinkamas interjeras. Nereik tokio "Maxima X/XXX" ploto. 

Na ir paskutinis tavo pasiūlymas su darbu elektrikas. Darbas būtų gal ir įdomus jei dar kas papildomai būtų nuveikti ne vien elektros stulpus taisyti, bet kaip medkirčiai gali medžius iškirsti, pjaustyti lentas. Papildyti prie šios idėjos galiu tik minimalia dalele, kad galėtų vykti į bet kokį namą pagal "kvietimą" padaryti interneto tiekimo paslaugas. Važiuojame į kvietimą (butą / namo sklypą) su dėže "objektu" (dėžėje yra interneto kabeliai ar interneto maršrutizatorius.). Įeiname į vidų ir prie kokio stalo kur yra užrašas su "Alt" ar "Y" mes "dirbame/tvarkome" ir už darbą gauname atlygį. 

Kiti pasiūlymai nepatiko ir nėra tinkami naudoti miestelių gyvenimui. Nereikia čia lėktuvų oro uostų, aerodromų ir pirkimų, nes daugiausiai su tais lėktuvukais žais žaidimą "Kamikadze". Visi mes matėme ir esame susipažine su San Andreas žemėlapiu ir prisiskraide su Hydra "jumpjet", tad pažintinių kelionių nereikia. Iš taško A į tašką B kai veiksmas vyksta kaimeliuose, tikrai lengva pasiekti ir greita su esamomis transporto priemonėmis. Man užtenka ir dviračio nuvažiuoti iki darbo įstaigos ar apkeliauti kaimelius. Nesutinku su troškimu pailsėti / miegoti, kadangi laikas vyksta pagal realų laiką ir 3 valandą dienos metu nėra nakties. Taip visi atsijungiame nuo serverio prieš naktį ir prisijungiame dieną. Nedarykime real life žaidimo, užtenka toks koks yra, kiek galime ir nepatingime laikyti shift skubėti ir tai per daug nusibostų užsiimti kita veikla pailsėti namie lovoje, mašinoje ar laive. Ir kitas pasiūlymas su maistu, daug kas neturės tiek laiko užsiiminėti maisto gaminimu, užtenka esanti sistema nusipirkti jogurtuko, bandelių ir kitka... Vogimas sistema iš karto nesutinku, nes kainos atstatymui ir transporto informacija yra šiuo laikotarpiu tarp bendruomenės labai svarbi išlaikyti gerą statusą,  kad nebūtų labai labai labai daug kartų tvarkytos ir nereikėtų naujam savininkui brangiai tvarkyti transportą. Užtenka pavogti atrakintą transportą ir būti išvadintu "čyteriu" ir gauti užblokavimą, kad netinkamai pasielgei. :D

Aš savo nuomonę pateikiau ir sėkmės bandyti jei yra noro galvoti dar kokių gerų idėjų, jei tik dirba fantazija. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
On 2018-06-24 at 3:18 AM, Falanji said:

Idėjos originalios bet ne visos tinkamos projektui. Kaip šiam kaimelių miestelių projektui tinkamas vos už pora galėčiau "pasirašyti". Sukti galvą yra gerai, bet kaip pakeisti ir pagerinti projektą ir dalintis idėjomis ypač gerai, nes kitas žmogus gali tavo pasiūlymą pakoreguoti, o gal net šauti dar geresnę mintį. Tad, kas man patiko iš tavo idėjų sąrašo, kaip minėjau, tai tik pora. Nesakau kad idėjos yra pievos, jos yra geros, bet šiam laikui nereikia. 

Pirma norėčiau sutikti su tavo idėja - įgyvendinti projektą - apstatyti po transporto aikštelę lankytinosiose žvejybos punktuose. Nereikia daryti aikštelės jog ji būtų asfaltuota, manau kaip gamtoje užtektų aptverti medine neaukštomis tvorelėmis po mažą plotą ir uždėti prieš įvažiavimą stovėjimo ženklą. Jokių ten nereikia skiriamųjų tarpų tarp kitų stovėjimo vietų ir pakeliamųjų užtvarų kad susimoketų už stovėjimą. Tiesiog visiems nemokamai pasiekiamas stovėjimas, žinoma kai taip dažnai nesilanko didelis žvejų mėgėjų srautas, užtektų ploto tik keturiems automobiliams. Arba lengviausiai būtų padaryti jeigu tik yra kelio bortelis (objektas) nedidelio ilgio, jomis aptverti stovėjimą palia kelią, panašiai kaip asfaltuotos ekologiškos degalinės. 

Tavo idėja su parduotuvių plėšimais. Taip, tai paįvairintų pareigūnams darbą. Tokios sistemos reikėtų ir užimtų nuobodų laiką. Aš esu žaidęs minėtą žaidimą ir čia taip pat būtų galima taip padaryti. Jeigu parduotuvė būtų kaip kioskelė mažo ploto, tai žinoma kad būtų nei šis nei tas. Užgrobtas kioskelis neišlaikytų net dviejų minučių, jei didelis pareigūnų ratas atgrobinėtų, o telpa vos du plė*cenzūra*ai. Taigi, jei parduotuvė būtų kaip kazino interjeras 1/2 dalies ploto, tai būtų tinkamas interjeras. Nereik tokio "Maxima X/XXX" ploto. 

Na ir paskutinis tavo pasiūlymas su darbu elektrikas. Darbas būtų gal ir įdomus jei dar kas papildomai būtų nuveikti ne vien elektros stulpus taisyti, bet kaip medkirčiai gali medžius iškirsti, pjaustyti lentas. Papildyti prie šios idėjos galiu tik minimalia dalele, kad galėtų vykti į bet kokį namą pagal "kvietimą" padaryti interneto tiekimo paslaugas. Važiuojame į kvietimą (butą / namo sklypą) su dėže "objektu" (dėžėje yra interneto kabeliai ar interneto maršrutizatorius.). Įeiname į vidų ir prie kokio stalo kur yra užrašas su "Alt" ar "Y" mes "dirbame/tvarkome" ir už darbą gauname atlygį. 

Kiti pasiūlymai nepatiko ir nėra tinkami naudoti miestelių gyvenimui. Nereikia čia lėktuvų oro uostų, aerodromų ir pirkimų, nes daugiausiai su tais lėktuvukais žais žaidimą "Kamikadze". Visi mes matėme ir esame susipažine su San Andreas žemėlapiu ir prisiskraide su Hydra "jumpjet", tad pažintinių kelionių nereikia. Iš taško A į tašką B kai veiksmas vyksta kaimeliuose, tikrai lengva pasiekti ir greita su esamomis transporto priemonėmis. Man užtenka ir dviračio nuvažiuoti iki darbo įstaigos ar apkeliauti kaimelius. Nesutinku su troškimu pailsėti / miegoti, kadangi laikas vyksta pagal realų laiką ir 3 valandą dienos metu nėra nakties. Taip visi atsijungiame nuo serverio prieš naktį ir prisijungiame dieną. Nedarykime real life žaidimo, užtenka toks koks yra, kiek galime ir nepatingime laikyti shift skubėti ir tai per daug nusibostų užsiimti kita veikla pailsėti namie lovoje, mašinoje ar laive. Ir kitas pasiūlymas su maistu, daug kas neturės tiek laiko užsiiminėti maisto gaminimu, užtenka esanti sistema nusipirkti jogurtuko, bandelių ir kitka... Vogimas sistema iš karto nesutinku, nes kainos atstatymui ir transporto informacija yra šiuo laikotarpiu tarp bendruomenės labai svarbi išlaikyti gerą statusą,  kad nebūtų labai labai labai daug kartų tvarkytos ir nereikėtų naujam savininkui brangiai tvarkyti transportą. Užtenka pavogti atrakintą transportą ir būti išvadintu "čyteriu" ir gauti užblokavimą, kad netinkamai pasielgei. :D

Aš savo nuomonę pateikiau ir sėkmės bandyti jei yra noro galvoti dar kokių gerų idėjų, jei tik dirba fantazija. 

Aikštelė gali būti bet kokia tik svarbu, kad būtų kur pasistatyti mašiną.

Dabar apie parduotuves. Taigi per GTA V kai žmonės apiplėšinėja parduotuves nesusirenka didelis SWAT burys, žmonės nusitaiko į pardavėją, šis duoda jiem pinigus, gauna 3 starus, ir išbėga iš parduotuvės, nereikia čia kažkokių grobimų, kurie pusvalandį truktų. Ir kam toks didelis plotas jei 90% jo net nebus naudojama.

Štai video kaip vyksta parduotuvės apiplėšimas(būtų galima padaryti lygiai taip pat tik, kad pardavėją reikėtų nušauti ir pinigus pasiimti iš kasos pačiam)

 

Dėl elektrikų. Tu bent skaitei kas parašyta? Galiu pacituot ,,Jei elektrikas nori taisyti elektros prietaisus jis iš neveikenčių prietaisų krūvos turėtų pasiimti elektros prietaisą ir eit prie paskirto stalo ir taisyti elektros prietaisą. Sutaisius prietaisą jį reikės padėti prie sutaisytų elektros prietaisų ir gaus atlygį" tai reiškia, kad jie galės interjere taisyti elektronikos prietaisus, tokius kaip televizorius, kompiuteris. Tačiau interneto paslaugų tiekimas galėtų būti dar viena papildoma veikla elektrikams.

Lėktuvų kainos, didelės tam ir turėtų būti didelis, kad neatsirastų debilų, kurie į žemę trankytūsi. Jei ir atsirastų tai jiem greit pinigai baigtūsi, kai už lėktuvo remontą reikėtų mokėti 25k - 200k.

,,Vajė vajė, kaip baisu" 2 - 5 min sugaišti maisto gaminimui namuose. Gi picukuose neužtrunka maisto gaminimas 5 valandų. Jei nori, kad ilgam maisto užtektų teks sugaišti net 10 min ,,baisu". Ir aš nesakiau, kad jogurtų ir bandelių neliks.

@Falanji

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.