Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu laikiną pervežėjų pavaduotoją Justas_Jucius.

Mantas_Soap

Rekomenduojamas pranešimas

DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,

 

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mantas_Soap
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Justas_Jucius
 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Pervežėjai
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Du free įspėjimai dėl nepraidrbto laiko.                                                                                                                                                                                                                        • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.2.0. Kiekvienas firmos vadovas privalo užtikrinti kuo geresnį savo firmos funkcionavimą.
• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas https://imgur.com/a/TBPyu0n

 

Taigi situacija buvo tokia, kad prieš atsistatydinant Monikai buvau užpildęs 4-5 dienų neaktyvumą, nes išvykau į kitą šalį, kurioje neturėjau kompiuterio, o internetą pagaudavau tik naktį, tačiau prisijungus keletą kartų į forumą neatkreipiau dėmesio, kad Bonnie paliko pareigas.  Prieš man išvykstant buvo surengta veikla, kurioje taip pat dalyvavau ir per ją Justas paklausė- "Soapai nu kartais neaktyvumo neužpildęs?". Pasakiau, jog išvykstu rytoj sakė tada viskas ok, Grįžus 24d. prisijungiau į serverį ir pamačiau uždėtą minimumo nepradirbimą. Paklausus, kodėl jis man uždėtas, jis atsakė- "Reikėjo inforumuoti a.ž" nors pats aiškiai matė, jog neaktyvumą buvau užpildęs. (pokalbį per logus galit rast). 

Tos pačios dienos vakarą išvykau į kaimą, tačiau dabar jau jį informavau dėl neaktyvumo į p.m. Atrašius "ok" išvykau (sc neturiu). Kitos dienos vakarą priėjus prie kompiuterio pamačiau, kad yra vėl uždėtas įsp. dėl nepradirbimo. Kai paklausiau kodėl uždėjo, sakė, kad nieko nerašei, nieko negavau.. Nors pavaduotojas ir laikinas, tačiau taip elgtis nėra priimtina.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nu labas, smagu iš tavo pusės už tokį papeikimą. Visų pirmą pradėkime nuo to Monikos nėra, temos nėra, aš tikrai neatsiminsiu visų žmonių kurie tada buvo pasiiėmę neaktyvumą, tad dėl šio įspėjimo tikrai nepripažystu savo klaidos, vargu ar pats būtum kitaip pasiielgęs šioje situacijoje.  Dėl antro įsp, buvau visiem pranešęs rašyt į A.ž dėl neaktyvumo. Kad ir parašei į žaidimą dar + aš tavo įrodymuose 30min AFK, tai kažin ar parašiau ,,ok'' tau. Sekmės

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.