Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Didysis penktadienio siurprizas: pervežėjų direktoriaus rinkimų rezultatai

Rokas_Lays

Rekomenduojamas pranešimas

KROVINIŲ PERVEŽĖJŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ

Penktieji direktoriaus ir pirmieji pervežėjų rinkimai mano DP eroje, taip pat galiu teigti, kad patys sunkiausi. Šį kartą iš šešių žaidėjų susirėmė trys geriausius laiškus pateikę kandidatai, kurie buvo panašiai stiprūs. Du serverio senbuviai (vienas iš jų slepiasi po nauja samp tapatybe) ir naujokas.

Derek_Escobar  ne taip gerai žinomas serverio veidas, tačiau jau ne pirmą kartą bandantis save direktoriaus rinkimuose. Neblogai delioji mintis, tačiau iš idėjų pusės tai galiu pasakyti taip: nepamačiau nieko naujo, neįprasto. Šaunu, kad nebijojai pasidalinti savo nekokia praeitimi, tačiau tikrinant užblokavimo apeliacijas užkliuvo "medžiai be lapų" įvykis, kuris įvyko visai neseniai... Bijau, kad koją gali pakišti sampiniai draugai, kurie daro tau blogą įtaką.

Jason_Nicholas  jeigu reiktų teikti rinkimų nominacijas būtum "rinkimų laiškas", kadangi pateikei geriausią laišką. Informatyvi firmos koncepcija, unikalios idėjos tiek iš serverio sistemų pusės, tiek tavo paties įsivaizduojamai firmai. Spindi noru tapti vadovu, tačiau esu linkęs mąstyti, kad žmonės nesikeičia, o praeities scenarijus gali pasikartoti. Visgi turi konfiskuotą vartotoją, pilnai suprantu, tačiau tokiu atveju noriu, kad užsitarnautum ne tik mano pasitikėjimą, o pradėtum nuo šiek tiek lengvesnių pareigų.

Justas_Jucius  senbuvis, kurjerių siela ir pakankamai įdomus asmuo. Matau ryžtą ir didelį norą tapti šios firmos vadovu. Nors ir laikinosios firmos pavaduotojo poste vadovavai puikiai, tai nėra pagrindinis kriterijus dėl kurio tektų spręsti apie tolimesnį vadovavimą, nes daugelis kandidatų rodytų beveik tą patį rezultatą. Laiškas tikrai geras - įdomios idėjos firmai. Užkliuvo kurjerių firmos sugrąžinimas, nors ir pats ten dirbau, tačiau manau, kad dabar, prie tokio žaidėjų skaičiaus atsirastų dar viena sistemiškai silpna firma.

Šio penktadienio rinkimus laimi DPD asas (jeigu nesupratot, tai perskaitykit visą analizę), neatmečiau fakto, kad buvai gėdos stulpuose, tačiau kitų kandidatų praeitis buvo baisesnė. Tikiu, kad šis asmuo puikiai susidoros su firma ir realizuos savo aprašyta koncepciją.

yHgq42S.gif

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.