Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

PAGALBOS SU MIKROFONU !!!

Maks_Fender

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki,

Man iškilo viena problema su mikrofonu, mano kompiuteris kurį naudoju yra laptopas, ir jame yra integruotas mikrofonas, bet jis man kažkodėl tai neveikia, neįsivaizduoju kas atsitiko, galbūt jeigu žinote galėtumėte man padėti? būčiau labai dėkingas. Nuotrauka jungiantis į TS serverį (beje skype, facebook ir t.t kur reikalingas mikrofonas ten jis neveikia) - https://imgur.com/a/eYeuEN3 Kai paspaudžiu Ok, nieko nevyksta, tiesiog užsidaro tas langas, kai paspaudžiu Setup išmeta štai ką - https://imgur.com/a/hS956w7 tai va, ir nežinau ką man daryti, beje su driveriais bandžiau, galvojau jog ištrinti realtek hd audio manager, todėl įrašiau juos per naujo, bet vistiek nepadeda, pradedu manyti jog galbūt nutrūko kokie laidukai susyje su mikrofonu, ar nutiko kažkas panašaus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
14 valandas prieš , Alfa_Killer rašė:

Sveikas,

Tau čia visada taip buvo ar tik dabar? Gal po kokio update windowsų? Nes man buvo panašiai, kad po windows update neregavo i mano mikrofoną. Bet ištrynus tą update viskas susitvarkė.

Ne, nebuvo, atsirado gal prieš kokį mėnesį, žinok gali būti jog po windows updeito taip nutiko, bandžiau taip padaryt, nepadeda...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.