Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] grąžinam cbug'ą?

Skrajojantis_Olandas

Cbug grąžinimas  

272 balsai

  1. 1. Ar grąžinam CBUG


Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Skrajojantis Olandas
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki tautiečiai, noriu su jumis padiskutuoti cbug'o tema. Nežinau kokiu pagrindu jis čia buvo panaikintas, ir nematau tikslo kam reikėjo jį išimti iš šio serverio. Jeigu kalbant čytu aspektu, tuomet visada jų buvo ir bus, ir tikrai auto/ahk/macro cbugus pagauti nėra sunku jeigu nusimanai kaip jie atrodo iš šalies. Juo labiau dabar šaudant zonose, ir suvartojus - pataikyti yra sunku, taigi kai kurių taiklumas tiesiog stebina, ko ankščiau aš nepastebėdavau esant cbug'ui. Dar vienas pastebėjimas, fps unlocko uždraudimas, ir first person modo.. Jūs ką rimtai? Darosi panašiau į kalėjimą, negu "Geriausias žaidimas tik čia". Aš suprantu jog ne visų kompiuteriai tokie geri, kad išvežtu virš 100fps, bet nereiškia, jog kiti turi kentėti. Ir first person galima buvo drausti tik gaujos nariams, nes tik jiems jis suteikia pranašumo, o ne visiems žaidėjams. Dar kažką buvau girdėjąs jog cbug'as uždraustas nes suteikia pranašumo prieš kitus žaidėjus. Tada gal visai išimam tas gaujas, nes vieni moka su cbugu geriau šaudyti, kiti be jo, tai neduok tu Dieve kokia nelygybė, neįmanoma rasti aukso viduriuko ane? Vat ką jūs sugebėjot padaryt idealiai, tai prarasti daug žaidėjų išimdami tą cbug, ir padaryti veiksmus basic š. Visiškai nebereikalinga kiekybė zonose, laimi ta gauja kuri turi daugiau narių. Nebėra tokio prikolo, jog 5 gali laimėti prieš 15, nes fiziškai nespėji nieko padaryti prieš tokį didelį kiekį šaudydmas paprastai. Prisiminkime sandėlius 2016 metais. Jeigu tuomet nebūtų cbug, ar veiksmas būtų toks pats įdomus, ir dar ligi šios dienos būtų šnekama kokie tuomet įspūdingi veiksmai būdavo? Minėjot naują gaujų sistemą, jog bus kaip seniau, kad gaujos principas bus lyg darbo, tai tenais nemanau, jog pasimaišytu cbug'as. Kalbu ne tik už save, o už daug žmonių, tad atsižvelkit savininkai, ir imkitės priemonių, kad tikrai "Geriausias žaidimas būtų tik čia". 

Jeigu užmiršot jau tuos senus gerus laikus, va gaudykit.

 

 

 

 

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kam reikia vėl pilti iš tuščio į kiaura? Turbūt aiškiai visiems jau gan senai minėjau, kad apie cbug grąžinimą, kalbų neturėtų būti. Jeigu nematai tikslo, kodėl jis buvo išimtas, patarčiau atidžiau perskaityti, tą ką aš dabar parašysiu. Simple situacija, visi "rimti" cbugeriai, subėga į viena gauja ir tada jokių galimybių nėra kitiems, kadangi ši sistema gan kvailai, buvo pritaikyta vienos gaujos dominacijai, tokiu atveju, kitos gaujos tiesiog neturi šanso egzistuoti, tokiu atveju nėra konkurencijos ir nėra lyderių, kaltinama sistema (iš esmės teisus), bet yra kita medalio pusė, kurios dažniausia jūs nematote ir mėgaujatės šaudymu į siena. Nesakau, kad cbug išimimas kažką pakeitė kardinaliai, tačiau turime, daug daugiau kokurencijos gaujose. Nebėra vienos gaujos dominacijų, kurios tiesiog neleistu kitoms gaujoms turėti galimybės egzistuoti.
Kalbėjai apie čytus, kad niekas nepasikeitė, visi naudojo ir naudos aimus ir t.t. Taip tai yra tiesa visi naudos tai, bet yra kitas skirtumas, kur tu būsi nušautas per sekundę (cbug pagalba) ir kur turėsi daugiau laiko, JUOLABIAU pagauti žaidėjų su aim (be cbug) yra daug lengviau. Ties čytinimu, tikrai tvirtai galiu pasakyti, kad čytinti yra sunkiau ir galimybė būti pagautam išauga daug kartų.
Dar viena tuščia kalba apie "rėmus" geriau pažvelkit į savo draugus, kurie naudojo šiuos dalykus nepagal paskirtį. Paimkim pvz, medžiai be lapų. Žinot buvo daug eventų, per kuriuos naudojant šiuos augalijos modus, tiesiog buvo galima viską matyti iš toli, taspats yra ir zonose, nėra krūmu, tai yra akivaizdus pranašumas, tad pagalvokit patys, kaip elgiatės, naudodami visokius cleo ir prieš naudodami pagalvokit, ar po jūsų šio žingsnio, nebus kad šis cleo irgi bus uždraustas.
Tad bent jau kolkas, nemanau kad yra tolkas diskutuoti apie cbuga, nebent patys rastumėt tam alternatyvą.
 

@endrewas Tik noriu priminti, kad daugelis "Senų žaidėjų" sėdi rconuose ir jie tikrai neperlipinės savo ego ir negrįš čia.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

 Aš esu 100% už CBUGO gražinimą. Iškarto būtų daug įdomiau bei daug daugiau veiksmo gaujoms negu yra dabar. Dabar kuri gauja daugiau masės priisims ta gauja ir zonas ims nes vienas prieš visus negali pasišaudyti kaip galėdavai prie cbugo. Manau Rokiui tikrai reiktu atsižvelgi į šią įdėją daug rimčiau ir labai gerai ją apsvarstyti. Dar didelis pliusas būtų žaidėjams kurie dabar yra nepageidaujamų gaujinių sąraše, jei cbugą gražintu manau daug didesnis noras būtų jiems išsipirkti iš jo ir vėl dalyvauti gaujų karuose, žaidėjų skaičius tikrai labai padidėtų nes dauguma čia nežaidžia vien kad nėra cbugo. Tai va Rokai gerai pamastyk.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
12 minutes ago, Matthew_Bennett said:

 

@endrewas Tik noriu priminti, kad daugelis "Senų žaidėjų" sėdi rconuose ir jie tikrai neperlipinės savo ego ir negrįš čia.

yra ir tokių kurie nesėdi ir mielai grįžtu :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pritariu Olandui. Ankščiau nemokėdavau cbugint, ir iš dalies džiaugiausi, kad išėmė, daugiau šansų pasišaudyt nemokantiems cbugo. Bet dabar, kai jau atbuvęs gaujose normalų laiką, pamačiau, kad nėra labai didelio įdomumo paprastai nusitaikius vaikščiot ir šaudyt. Cbugą visad gali išmokt, net ir tie, kurie net nežino kas tai yra. Apie first personą negaliu pakomentuot, ar jis labai reikalingas, nes pats nenaudojau. Bet dabar apie fps unlocką. Tai čia tipo išėmė, nes visų pc labai lievi, o keli turintys geresnius įgauna labai didelį pranašumą? Baikit juokus. Pačiam smagiau šaudosi, kai yra fps daugiau. Dabar tarkim nueini į "normalią šaudyklą" pasišaudyt, turi įsikelt fps ulocką, kad geriau būtų. Eini atgal į GS, turi ištrint. Ir taip į dieną po kelis kartus. Pamiršti ištrint - banas. Dėl cbugerių suėjimų į vieną gaują irgi nesąmonė. Jei ir gražintu, nemanau, kad visi sueitų į vieną gaują ir sėdėtų, koks tikslas būtų gražinimo? Norėtų žmonės pasidžiaugt, tai, kad ir draugai sukurtų dvi atskiras gaujas, kad tik to veiksmo būtų. Dėl ginklų neapsimoka vienoj gaujoj sėdėt, nes ir taip visi čia tais ginklais aptekę, dykai dalina. Jei norit jau tokios lygybės, tai vieną priešais kitą pastatykit, ir tegul šaudosi, be jokių veiksmų, kas pirmas nušaus - tam pasiseks, ir bus geriausias šaulys :')

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
1 minute prieš, Galaxy rašė:

Pritariu Olandui. Ankščiau nemokėdavau cbugint, ir iš dalies džiaugiausi, kad išėmė, daugiau šansų pasišaudyt nemokantiems cbugo. Bet dabar, kai jau atbuvęs gaujose normalų laiką, pamačiau, kad nėra labai didelio įdomumo paprastai nusitaikius vaikščiot ir šaudyt. Cbugą visad gali išmokt, net ir tie, kurie net nežino kas tai yra. Apie first personą negaliu pakomentuot, ar jis labai reikalingas, nes pats nenaudojau. Bet dabar apie fps unlocką. Tai čia tipo išėmė, nes visų pc labai lievi, o keli turintis geresnius įgauna labai didelį pranašumą? Baikit juokus. Pačiam smagiau šaudosi, kai yra fps daugiau. Dabar tarkim nueini į "normalią šaudyklą" pasišaudyt, turi įsikelt fps ulocką, kad geriau būtų. Eini atgal į GS, turi ištrint. Ir taip į dieną po kelis kartus. Pamiršti ištrint - banas Dėl cbugerių suėjimų į vieną gaują irgi nesąmonė. Jei ir gražintu, nemanau, kad visi sueitų į vieną gaują ir sėdėtų, koks tikslas būtų gražinimo? Norėtų žmonės pasidžiaugt, tai, kad ir draugai sukurtų dvi atskiras gaujas, kad tik to veiksmo būtų. Dėl ginklų neapsimoka vienoj gaujoj sėdėt, nes ir taip visi čia tais ginklais *cenzūra*a, dykai dalina.

Būtų, nebūtų nesąmonė, tačiau taip yra, "brat za brata", daug daugiau jums sako, nei troškimas gauti veiksmo. Nereikia išradinėti kvailų  istorijų, kaip būtų, visi puikiai suprantam, kad nebūtų taip, kad jūs norite.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

"Cbug isemimas yra geriausia, kas galejo nutikti greensidui" - Audrius Ba.ciu.lis, 2018.

 

O siaip tai nematau nei vieno svaraus argumento cbug grazinimui: arba kazkokie marazmai, kurie priestarauja realiems faktams, arba gruzas, kad investavus tukstancius valandu cbuginant sunku kapotis su piciukais zonose.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
6 minutes ago, Aurimas_Makvynas said:

Nesu asmuo kuris moku cbugit, bet manau kad per tuos asmenis kur Rokas vadina juos šiukšlem buvo žymiai daugiau žmoniu serve

Jiems smagiau matyti mažesnį žaidėjų kiekį dėl kurio kenčia verslai ir t.t. bet nvm. Nebandykit rašyt svarbiau kokybė, nei kiekybė, nes pasirodysit lyg žmogus iš 2 pasaulinio

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Žinoma, kad už. Sugrįžtų senos gaujos, o tas "šiukšles", apie kurias rašo Rokas, galima lengvai išspirti stulpų pagalbą, o jeigu kuriasi naujus accountus, tada dėt rconus. Dabar po kiek laiko grįžęs nuėjau į gaujų veiksmą ir visiškai nėra jokio įdomumo. Laimi tas, kuris turi daugiau masės ir tiek, net nebėra tolko atrinkinėti žaidėjus į gaują, nes norinčių ir taip trūksta, o be cbugo pašaudyt užtenka poros savaičių su deagle pašaudyt. dabartinės gaujos praktiškai mirusios, nepalyginsi su tokiais veiksmais, nes tokių nebėra ir niekada nebus, jei nebus cbugo.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
50 minutes prieš, Ronny Crawford rašė:

 Dabar kuri gauja daugiau masės priisims ta gauja ir zonas ims nes vienas prieš visus negali pasišaudyti kaip galėdavai prie cbugo.

Netiesa, vpš chill atėjęs galiu -6 padaryt be c bugo, jei nėra šitų velnių kitoje barakados pusej @Nico_Moretti, @Edvis_Srekas.  

Colinas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš nežinau kaip čia kas ir kaip jūsų serveryje, bet galima būtų savininkams pakeisti deaglo žalą iš 46 į 30, tada nebūtų tų sulesimų per 1 sekundę. Visi rašo dėl čytų, tai kas neleidžia savininkams serveryje padaryti privalomą ANTICHEAT įsirašymą, kuris apsaugotų serverį nuo aimų, macrosų bei kitų šiukšlių. Na, kitu atveju būtų galima padaryti tokią sistemą - administratorius gavęs skundą dėl kokio nors žaidėjo, turėtų įtariamajam duoti anticheatą (išmestų iš serverio, ir turėtų jį įsirašyt, kitaip be jo neįeitų į serverį)

Sistema nieko ypatingo, bet duodu 100 procentinę garantiją, kad aimų, macrosų sumažėtų serveryje 80 procentų.

Beje perskaičiau aukščiau parašytą komentarą, kad visi ,,TOP'' dmeriai subėga į vieną gangą ir be konkurencijos lupa visus iš eilės. Nemanau, kad tai pačiai gaujai yra įdomu varžytis su ,,medžiais'' atsiprašant.

Savininkams siūlyčiau pasidomėti šiuo anticheatu - https://sampcac.xyz/

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas. Na, man nėra labai didelio skirtumo ar bus tas c bug ar ne, kadangi neturiu labai daug FPS, jog galėčiau greitai c buginti, tačiau tikrai nesupykčiau jeigu jis grįžtu. Taip pat manau žaistų daugiau žaidėjų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Realiai reiktu galvot patiems žaidėjams, kurie dažniausiai laiką praleidžia gaujose, kaip jiems smagiau šaudytis, ar su cbugu ar ne, o ne savininkui, gi žaidėjai žaidžia, ne jis. Nors realiai manau kai kažka pakeis čia su gaujom, tai ir be to cbugo bus smagu dalyvaut, nes nematau sansu kad cbug sugražins, nors pats gaujose praleides ilgoka laika norėčiau su cbugu pasišaudyt. btw, kai bus kažkas kita su gaujom, gaujiniams padaryt jog butu gaunama is paketu ginklai, ne kaip dabar is oro kaupias sandelys iki begalybes. ir sumažint ginklų artėjančioj sistemoj kiekį. nes dabar su viena zona visa gauja išmaitint gali. o per tris tai omg

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Be cbug tj ka žn rinkčiaus geriau kita serveri nes palyginus kiek db on buna ir kiek su cbug atsimenu 2017m gaujos zonose būdavo pilnos dvi gaujos su 40žmonių vienoj zonoj o dabar 5-8 gaujiniai ateina ir laiko o jai kita gauja mases privaro absoličiai nėra imanoma tiem 5-8 kažka padaryti, ka galėtu padaryt su cbug, toďėl mano nuomone reiktu gražinti cbuga.

 

By. Castro

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gražinam cbuga ir ramu o čia rokas apie kaškokias šiukšles kalba juk nesunku užbaninti jas arba rconus sudėt siūlau atsižvelkti į žaidėjų norus ir pritariu Olandžio idėjai ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kadangi visi turi žodžio laisvę, tai ir aš norėčiau pasireikšti ties šituo. Pradėkim nuo to, kad esu visiškai UŽ cbugo grąžinimą. Valdžia monotoniškai argumentuoja tokiais dalykais, kaip "visi susibėga į vieną gaują" ar nėra konkurencijos ir t.t. Žmonės gi nevisas serverio cbug elitas sueina su kiekvienu. Ne visada jei moku cbug eisiu į tą pačią gaują, kaip ir visi 14 likusiųjų. Vieni turi savo chebrą, kiti kitą. Čytų gaudymui dar paprasčiau - padaryti anticheat sistemą. Jungias koks žaidėjas spaudžia F12 ar ALT + F4 ir sistema tegu banina arba kickina, o po to galės ten kompus tikrint. Pats asmeniškai nežaidžiau prie Surenos/Nortenos, bet iš video tai matos, kad tiek vienai, tiek kitai gaujai konkurencijos pakako. Nepamirškim, kad gaujų gyvenime svarbų vaidmenį atlieką ir PD. Tai pačiai policijai stengtis net nereikia atgrobinėt kažko, nes raz raz su emkom per padycha ir ramūnas, kol ten jie atsipūtinėja ir bando be cbugo pataikyt per drunk efektą. O kad online pakils grąžinus cbugą tai čia faktas. Dar įdėjus gaujų sistemą, kaip darbą tai čia išvis la fa. Unlockas - jūs rimtai galvojat, kad tie kurie turi unlocka zonoj laksto su 500 fps ane. Kad ir turi gera kompiuteri, vistiek per veiksmą krenta smarkiai. Kad ir laikos daugiau nei 100 whatever ? 100-200 koks skirtumas, nėra tokie skaičiai, kuriais remiantis galėtų sakyti " ai dėl to ir nerodo mano animacijų", " ai gal dėl to ir nekibo". (nors nežinau ar dėl didelio fps skirtumo gali nekibti)

Vienu žodžiu - liaudis nori - reik daryt. Kiekvienam karts nuo karto reik prasivalyt "savo chatą" ir išmest šiukšles :)@Rokas.

#OlandasForPresident  #grazinkitcbuga  #dabarlaisvalietuva   #belgailaimesworldcupa #tomkeinvulas

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
On 7/6/2018 at 18:24, Rokas rašė:

giphy.gif

Dar neatsibodo? Cbug'o grąžinimas pritrauktų atgal visas šiukšles kuriomis nusikratėme, tad apie jo grąžinimą negali būti jokių kalbų ar minčių.

Su tomis, vadinamomis "siukslemis" pasiekete tai, ka turit dabar. 

Pries, nereikia to cbugo. Benetis vel pradetu bahuraut serve su gp.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.