Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Naujieji taksi ir policijos departamento firmų direktoriai

Rokas_Lays

Rekomenduojamas pranešimas

TAKSI IR POLICIJOS DEPARTAMENTO DIREKTORIŲ RINKIMŲ ANALIZĖ

Nusprendžiau rinkimus sutalpinti į vieną temą, iš viso teko sulaukti 5 dalyvių. Realiai daugiau tikėtis nebuvo įmanoma, šios firmos niekada nepateko į top 3 pagal laiškus pateikiančių žaidėjų skaičių. Svarbu ne pildančių kiekybė, o laiškų kokybė, todėl prieš skaitant laiškus tikėjausi, kad ši banali frazė pasitvirtintų ir regėčiau firmas, kurios pakeis šių firmų rutiną.

Noriu pasveikinti naująjį taksi firmos vadovą Edvis_Gaming. Šis serverio žaidėjas turės ne pirmas vadovo pareigas, bet pirmas direktoriaus. Noriu jį matyti vadovo poste dėl jo didelio aktyvumo, motyvacijos kiekio ir brandos. Firmos idėjos nebuvo labai išskirtinos, bet jau geriau tokios, negu burti narkotikus iš mėnulio... Jim_Miller, na nepyk, priešininkas pasirodė kur kas stipresnis, o ir idėja su akcininkais man pasirodė nereikalinga ir galinti apkarpyti tavo firmos fondą, kuris ir taip nėra didelis. Taip viskas neblogai, ir belieka aktyvumą susitvarkyti.

Antra analizės dalis - policijos departamentas. Galima teigti, kad daugiausiai atsakomybės reikalaujanti firma, todėl jai reikia vadovo su didele patirtimi, tiek vadovavime, tiek pačioje firmoje. Labiausiai vertinu Laurynas_Leigon ir Michael_Pacano pateiktus laiškus, tačiau daug abejonių sukėlė tam tikri niuansai. Pacanai kaip ir kiekvieną kartą priminsiu apie tavo įklimpimą, o ir šiaip, būtų keista matyti direktorių, kuris patirties tokiame darbe neturi. Leigonas, nustebino neeiliniu aktyvumu 13'000 min per mėnesį. tačiau užkliuvo tvarkos nebūvimas laikinoje firmoje, nors ir stengeisi palaikyti tvarką ir atrankas darei su policijos talismanu Keza. Sunku paaiškinti tai, kad Freezo vadovavimo laikotarpiu darbavaisi puikiai, o dabar kažkaip lindo klaidos, tikiuosi, kad čia kaltas laikinosios firmos vardas, dėl kurio darbuotojai atmestinai žiūri į darbą. Šventinu Leigonį į policijos šerifus, tikiuosi sukauptas patirties bagažas ir didelis aktyvumas parodys kas čia bosas.

8kjrhk4.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.