Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Pasiulymas serveriui - Furistu realistiskumas

Rekomenduojamas pranešimas


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidas_Ham
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pradesiu nuo furistu, bet turiu planu kaip mazos detales pavers zaidima realistisku. Pasikraunant krovini i fura siuo metu reikia palaukti kelias sekundes, paspausti mygtuka. Skamba, atrodo ir yra per daug paprasta. Siulau prie kiekvieno krovinio prideti keltuko darba, t.y. Paciam pasikraut krovini naudojant technika. (tai naudojama realiam gyvenime, yra ir sunkvezimiu ar furu kurios turi prikabinama forklift.) Tai gi, paspaudus raide pasikrovimui, reiketu tiesiog kelias dezes ar gelzgalius nuvezt iki furos, paspaust pora raideliu, kaip darbas gamykloi ( tuoj prieisiu prie jo), ta produkcija paimt is sale esancios vietos, primapint tos produkcijos jog ji butu visada ten. Mazdaug masinos dydzio deziu kruva, is kurios pasiemi. Aivaras manau zino kaip tai veikia. Pasikrauni ta produkcija pats ir vaziuoji.

Kalbam toliau ko reikia. Tai teisiu, kurias issilaikyt kainuotu 400-500 pinigu. O jos skirtos naudotis keltuku gamykloi, arba tiesiog vairuojant fura. 

Toliau pinigai, padidint atlyginima uz krovinius, nes automatiskai sunkesnis darbas, keltuka skaiciuot tapati kaip vairuojant fura, t.y. gaunamas uzmokestis per minute. Bet ten tarkim 50pinigu i min ir kad isvengt daug script darbo , jis nesikeistu priklausomai nuo rank. Prisidetu tik paslaugu priedai. 
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau ivairoves darbe. Atsizvelgiant i realybe. Ne visi sutiks, tad toki dalyka pamatysim po labai ilgo laiko. 
– Kiti svarbūs įrašai: Stengsiuosi pasiulyti daugiau. Cia smulkmena, kuri tik nervuos visus. Bet norint kazko realaus to reikia. Neidomu kai viskas auksu lieta. Turi buti kazkokiu angliu. Cia viena ju. Laukiu ivairiu nuomoniu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.